עבור לתוכן

הגנות של אתרי הימורים ?

Featured Replies

פורסם

חבר שאל אותי אז אני שואל בשמו:

"יש לי שאלה שמעניינת אותי שאולי תדע מה התשובה אליה:

אתרי הימורים באינטרנט שמנסים לזהות מי מפעיל נגדם תוכנות אוטומטיות - אחרי מה הם מנסים להתחקות?

הממשק? האלגוריתם? זמני הפעולה? "

פורסם

אין לי מושג, אבל למה שינסו למצוא רק לפי קריטריון אחד?

אפשר לעבוד על פי מספר דברים, ואז אם למשל המשתמש החשוד עונה על 5 מתוך 7 קריטריונים (סתם דוגמא)

אז לזרוק אותו מהמשחק או משהו כזה.

פורסם

אני מכיר תוכנות אוטמטיות שצופות בשולחנות פוקר ורושמות את כל המהלכים של כל השחקנים.

אחרי זה נוצר DB ענק של כל שחקן ומאייפני משחק שלו (שמרן, אגרסיבי וכו').

אנשים משתמשים בתוכנות האלה בשביל להכיר את היריב שלהם בלי שהם שיחקו נגדו בכלל,

זה יוצר יתרון לא צודק שבעזרתו אפשר לעשות הרבה כסף.

אתרי ההימורים מנסים להלחם בתופעה הזאת (בהצלחה דיי חלקית).

פורסם

^ וואלה ? איזה מגניב :)

פורסם

אלכס הכותרת שלך ממש לא ברורה.

אם הכוונה היא לאתרי הימורים (קרי הימורי ספורט/קזינו ושות') אז לא ברור איזו תוכנה אוטומטית מאיימת עליהם.

אם לבוטים באתרי פוקר פוקר אתה מתכוון , אז זה עולם ומלואו, והדבר תלוי בכל הגורמים שמצביעים על בוטים(זמני פעולה כמו שציינת מאוד בולטים, אלגוריתם משחק מאוד מאוד ספציפי, כמות ידיים לא הגיונית לשעה ועוד המון דברים אחרים).

אני מכיר תוכנות אוטמטיות שצופות בשולחנות פוקר ורושמות את כל המהלכים של כל השחקנים.

אחרי זה נוצר DB ענק של כל שחקן ומאייפני משחק שלו (שמרן, אגרסיבי וכו').

אנשים משתמשים בתוכנות האלה בשביל להכיר את היריב שלהם בלי שהם שיחקו נגדו בכלל,

זה יוצר יתרון לא צודק שבעזרתו אפשר לעשות הרבה כסף.

אתרי ההימורים מנסים להלחם בתופעה הזאת (בהצלחה דיי חלקית).

יתרון לא צודק? מי אמר?

אין שום בעיה לשמור את האינפורמציה של ידיים שאני משתתף בהם.

הבעיה היא כשיש לי תוכנה ששואבת אינפו' משולחנות שאני לא משחק בהם, ואז אני יכול לבנות דאטאבייס גדול מאוד ולהשתמש בו מול השחקים אח"כ.

התוכנות (פוקרטראקר והולדם מנג'ר בגדול) יודעות לשמור את ההיסטוריה של הידיים רק כאשר התוכנה שומרת את הLOG של היד להארד-דיסק. מה שחלק מהאתרים עשו זה פשוט לאפשר לשמור להארד-דיסק רק ידיים ששיחקת. זה בגדול הסיפור.

שוב, בוטים זה משהו אחר.

פורסם

בדקתי עם חבר שעובד בחברת אונליין גיימינג: יש שתי מחלקות עיקריות אחת באמת היותר טכנית שעוסק במניעת פריצות, בוטים למיניהם וכו'. המחלקה הגדולה יותר עוסקת בזיהוי מאפייני שחקן, ביטול תשלומים בכרטיסי אשראי (תופעה מאוד נפוצה בחברות האלה) ועוד סטטיסטיקות. דרך אגב, חברות מתחרות בענף משתפות פעולה בנוגע לרמאים כמו בין בתי הקזינו הגדולים בווגאס. אם עלו עליך באתר אחד, אל תתפלא אם תחסם תוך דקות גם באתרים אחרים. כל הנושא הזה מאוד מפותח בחברות האלה.

פורסם

היי, אני החבר ששאל :hi:

קודם כל תודה רבה לכולם על התשובות.

אני מתכוון למצב דומה יותר להפעלת אלגוריתם שפשוט משחק יותר טוב מבן אדם, נגיד כמו שיש במשחק שחמט.

איך אתרים יכולים לזהות אלגוריתם במצב כזה?

לכתוב תוכנה שעושה מעין "מבחן טיורינג" לשיטת המשחק נשמע לי כמו פרוייקט מאוד מסובך, במיוחד לחברה שעיקר עיסוקה הוא הפעלת אתר הימורים באינטרנט בפרט.

אתם חושבים שיש כאלו תוכנות?

פורסם

השאלה היותר משמעותית: האם הם נלחמים באמת בתוכנות הללו ?

האתרים חיים מRake, כלומר עמלה מכל קופה / תחרות. הם מקבלים את אותו הרווח בין אם אדם או בוט משחקים בתוכנה. למעשה, את רוב הכסף הם עושים משחקנים רווחיים (regs) שמשחקים עשרות אלפי ידיים בחודש, ואין לאתר שום סיבה לא לאפשר להם להשתמש בPoker Tracker / Hold'em Manager וכו'. זה קצת כמו לבקש מהחברה שמפעילה את כביש 6 להעביר למשטרה נתונים של אנשים שנוסעים במהירות גבוהה. לירות לעצמך ברגל מבחינה עסקית.

ברגע שיש פרסום שלילי סביב תופעה מסויימת, כמו קולודיה (שחקנים שמשתפים פעולה נגד שחקנים אחרים) אזי יש לאתר סיבה לחקור, פשוט מפני שזה פוגע להם בביזנס.

אני בטוח שיש לאתרים הרבה מאד תוכנות מעקב מתוחכמות שבודקות תבניות של הימורים, זמני תגובה, צ'אט וכו' בשביל לעשות קלאסיפיקציה של שחקנים, כולל אם הם בשר ודם, אבל אני בכלל לא בטוח שהם ישתמשו בזה.

פורסם

כמו שאמרתי אחרי בירור נוסף עם החבר: החברות אוספות מידע על שחקנים כל הזמן ובכל צורה אפשרית. הן מתאימות את צורת המשחק שלך אפילו למדינה שממנה אתה מגיע!

אם יש חריגה אתה פשוט תעוף. במקרה היותר טוב אתה תצליח פעם אחת אבל בסכום קטן, כי על סכום גדול הן יבדקו אותך. אם תצליח פעם אחת, לא יתנו לך להצליח עוד פעם כי זה חורג מהסטטסטיקה.

כלומר בקיצור אתה צריך לבנות אלגוריתם שמתנהג בצורה אנושית לגמרי. אם אתה מצליח לעשות את זה עזוב אותך מפוקר - לך תמכור את זה לנאסא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים