עבור לתוכן

בגרות מועד ג'/חורף במתמטיקה

Featured Replies

פורסם

אהלן!

עוד כמה ימים יש מועד ב' במתמטיקה ואני לחוץ כי המגן שלי 55, לא למדתי כלום אני לא יודע מה זה ברנולי ואני ניגש ל-05 אחרי שבמועד הראשון הגשתי בגרות ריקה.

השאלה שלי היא האם בכל תיכון יש מועד חורף והאם אפשר לשפר את המגן בשנה הבאה או שמהגן של הטופס הזה תמיד יהיה דרעק...

שאלתי את המורה שלי אבל הוא שונא אותי והוא לא מוכן לדבר איתי ואמר לי שמבחינתו אני לא תלמיד. אין לי כ"כ אוזן קשבת בבית ספר או את מי לשאול.

תודה לעונים

פורסם

היי,

תנסה לבדוק אם קיים בבית ספר "קורס לשיפור ציון מגן"

תוכל תמיד לשפר את הבגרות אך המגן ישאר לך עד שתיגש לקורס הנ"ל

או אם תהיה אקסטרני אך לא מומלץ שאתה במסגרת התיכון

תבדוק ליתר ביטחון במזכירות אם אתה יכול להרשם לבגרות חורף

בהצלחה

פורסם

אאל"ט, כשאתה ניגש למועד ב' אתה ניגש ללא ציון מגן.

פורסם

אאל"ט, כשאתה ניגש למעוד ב' אתה ניגש ללא ציון מגן.

טועה..

פורסם

אז בוא תתקן אותי :)

ככה זה לפחות באנגלית, 100%.

פורסם

גם באנגלית זה לא ככה. אין כ"כ מה לתקן זה או עם מגן או בלי.

אם אתה ניגש אחרי קורס הכנה לבגרות אתה ניגש בלי מגן. ככה, אתה ניגש עם.

תחשוב על זה ככה, אם זה היה נכון אז יכולתי לגשת עם מגן 20, לעשות בגרות ראשונה לקבל 20 ואז לגשת שוב לקבל 100 ויהיה לי סופי 100 למרות שכל השנה ישבתי על 20 והמגן שלי היה 20. נראה לך הגיוני?

פורסם

כשאתה תלמיד, אין דבר כזה לגשת לבגרות ללא מגן. מרגע סיום בית הספר (י"ב), יהיה לך מגן רק בבגרויות הקיץ, אפילו שסיימת ללמוד. ממועד החורף הקרוב לא יהיה לך מגן יותר.

פורסם

בגמר הלימודים בתיכון הסטטוס שלך משתנה לנבחן משנה ואין יותר ציון מגן לא בקיץ ולא בחורף. הדרך היחידה לשפר ציון מגן בזמן הלימודים בתיכון היא ללמוד (אם אני זוכר נכון) לפחות 50% מהחומר עם כיתה אחרת ולגשת למתכונת.

פורסם

^^^

תקשיבו לו, הוא צודק.

כמו שכתב - עד גמר תיכון (כולל הבגרויות של הקיץ ביב', כולל מועדי ב') יש לך את אותו מגן.

בנוגע לשיפור מגן - אני חושב שזה אפשרי, אבל צריך ללמוד מחדש את ה"קורס" ושיגישו אותך עם ציון חדש.

אחרי גמר תיכון (כלומר, החל מבגרויות החורף אחרי סיום יב') - אין יותר מגן, לא משנה מה.

פורסם
  • מחבר

אני בעד להחליף את השם מגן ל"דופק". בכל מקצוע המגן שלי יותר נמוך מהציון שקיבלתי בבגרות (חוץ ממתמטיקה כי שם קיבלתי 0 :kopfpatsch:)

בכל מקרה, דברתי עם כמה חברים והם אמרו שיש קורס.

אז שנה הבאה נשב קצת על התחת נשקיע ובעזרת אלוהים נשפר בחורף!

המזל שלי הוא ששנה הבאה בקיץ אני ניגש ל-03 לא צריך בכלל להשקיע!

פורסם

אתה אומר את זה אתה תקבל בולבול... אני לא השקעתי שניה ובגלל זה במקום להיות מוגש על 100 בטיפה השקעה אני מוגש על 90 כמו ילד מפגר...

תשקיע ככה בקטנה רק תעשה שיעורים והכל יהיה בסדרק לא צריך יותר מזה.

ואצלי מזמן זה נקרא "מתקיף"... 65 :facepalm:

פורסם
  • מחבר

אני 55 אני נצחתי אותך! :xyxthumbs:

הבעיה היא לא ללמוד- יש לי שכל. בכל הבגרויות האחרות שלי הציונים 90-100 הבעיה היא המורה הספציפי למתמטיקה שאני מתעב אותו ולא נכנס לשיעורים וכשאני נכנס אני יוצא אחרי 5 דק'.

פורסם

חחחחחח נצחת נצחת...

זאת בעיה שאין הרבה מה לעשות לגביה.... או שאתה עובר הקבצה, או שאתה מבקש שיחה עם ההורים ואיתו ושופך את כל החרא. זה עובד לא רע בכלל (מנסיון מאוד דומה לשלך)

אני אומר לך תנסה, לא תתאכזב

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את הפטנט....

עברתי כיתה באנגלית ובאלקטרוניקה, אבל במתמטיקה זה הקבוצה היחידה של 5 יחידות, ואני השנה היתי 5 אבל עקב הציון אני שנה הבאה ירד ל-4.

פורסם

לפותח הדיון - תברר לגבי מחצית שניה (זה בגרות שניגשים באוגוסט). אאל"ט זה עם מגן חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים