עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך, תקציב - בערך 1500₪

Featured Replies

פורסם

אז אחרי 5 שנים עם ה-LG F900P שלי,

החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו.

הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, סרטים, וקצת משחקים.

התקציב שלי הוא בעקרון 1500₪, אבל אני מעדיף לקנות בפחות מזה. ואם זה ממש ממש קריטי, אפשר גם לחרוג קצת מהתקציב. (אבל עדיף שלא.)

כרגע חשבתי על ה-Dell 2209WA שנראה פשוט מצוין - 22 אינץ', פאנל eIPS, נתונים מצוינים, מחיר זול מאוד - אבל הבנתי שהוא די מיושן כבר (הפסיקו לייצר אותו?) ושהיו איתו מעט בעיות.

מה אתם אומרים? ללכת על ה-2209WA או שיש משהו אחר עדיף בתקציב?

אגב, אני מעדיף להמנע ממסכי TN למיניהם.

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

יש את ה2209WA ויש את הU2211H והU2311H החדשים, שהם גם IPS. זה שהם חדשים לא אומר שהם יותר טובים, אבל זה עוד אופציות לשקול.

פורסם
  • מחבר

יש את ה2209WA ויש את הU2211H והU2311H החדשים, שהם גם IPS. זה שהם חדשים לא אומר שהם יותר טובים, אבל זה עוד אופציות לשקול.

תודה רבה,

אני מתלבט כרגע בין ה-2209WA לבין ה-U2311H.

מצד אחד ה-U2311H גדול יותר, FHD, והוא עדיין בייצור (ולכן לא יהיו בעיות עם RMA אם אני אצטרך את האחריות),

אבל מצד שני ה-2209WA זול יותר (די משמעותית, הבדל של 400 ש"ח), ולא סובל מזוויות צפייה נמוכות כמו ה-U2311H.

חוץ מזה, שמעתי גם על בעיות זמזום עם ה-2209WA.

מה דעתכם? התלבטות די קשה...

פורסם

ולא סובל מזוויות צפייה נמוכות כמו ה-U2311H.

אתה יכול בבקשה להסביר את המשפט הזה, לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון.

יש עוד שני מסכים שכדאי שתשקול

LG 2220P פאנל IPS, רזולוציה 1680x1050

Samsung F2380 פאנל cPVA (לצרכים שלך מתאים בדיוק כמו IPS) רזולוציה של 1920x1080 זול יותר מה-U2311H אבל מגיע ללא כניסת DisplayPort וחיבורי USB הקיימים ב-U2311H.

אולי תנסה להגדיר יותר את הצרכים שלך. מה יותר חשוב, רזולוציה גבוהה? גודל נקודה גדול יותר? משהו אחר בכלל?

ה-2209WA מצוין וזה שהפסיקו לייצר אותו זה בגלל חילופי דורות ודחיפת מוצרים חדשים (בעקרון ה-U2211H החליף אותו רק שהוא ברזולוציה גבוהה מדי וכתוצאה גודל נקודה קטן מדי עבור מסך 22") כמו שקורה בכל תחום.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה להסביר את המשפט הזה, לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון.

יש עוד שני מסכים שכדאי שתשקול

LG 2220P פאנל IPS, רזולוציה 1680x1050

Samsung F2380 פאנל cPVA (לצרכים שלך מתאים בדיוק כמו IPS) רזולוציה של 1920x1080 זול יותר מה-U2311H אבל מגיע ללא כניסת DisplayPort וחיבורי USB הקיימים ב-U2311H.

אולי תנסה להגדיר יותר את הצרכים שלך. מה יותר חשוב, רזולוציה גבוהה? גודל נקודה גדול יותר? משהו אחר בכלל?

ה-2209WA מצוין וזה שהפסיקו לייצר אותו זה בגלל חילופי דורות ודחיפת מוצרים חדשים (בעקרון ה-U2211H החליף אותו רק שהוא ברזולוציה גבוהה מדי וכתוצאה גודל נקודה קטן מדי עבור מסך 22") כמו שקורה בכל תחום.

התכוונתי לכך שהניגודיות ב-U2311H משתנה משמעותית עם שינוי בזווית הצפייה:

http://www.flatpanelshd.com/pictures/dellu2311h_large8.jpg

הצרכים שלי הם (בהערכה גסה) - 60% עבודה משרדית, 35% סרטים ו-5% משחקים. אני אעדיף רזולוציה גבוהה על-פני גודל נקודה ברוב המקרים (חוץ ממקרים קיצוניים, אבל 23" עם FHD - מצוין מבחינתי).

אגב, מאוד חשוב לי הנושא של צבעים - שיהיו "מגוונים" ו"אמיתיים" (אחת הסיבות העיקריות לכך שאני לא אקנה מסך TN).

זוויות צפייה טובות - קצת פחות קריטי, אבל אני כן מייחס לזה חשיבות.

אני יודע שה-2209WA מצוין, ואני לא חושב שהוא פחות טוב כי הפסיקו לייצר אותו או משהו כזה. אבל הנושא קצת בעייתי - אם אני אצטרך החלפה שלו (RMA מהיבואן), וליבואן לא יישארו כאלו במלאי, אני לא יודע איזה מסך אחר אני אקבל... לא יודע אם תהיה לי את הזכות לדרוש מסך עם פאנל IPS.

לצרכים האלו, מה הייתם קונים במקומי?

שוב המון תודה! :)

פורסם

אז אם ככה הבחירה שלך צריכה להיות לדעתי בין:

Dell U2311H או Samsung F2380

פורסם

התכוונתי לכך שהניגודיות ב-U2311H משתנה משמעותית עם שינוי בזווית הצפייה:

http://www.flatpanelshd.com/pictures/dellu2311h_large8.jpg

מה בדיוק לא בסדר בתמונה הזו? :s05:

אני יודע שה-2209WA מצוין, ואני לא חושב שהוא פחות טוב כי הפסיקו לייצר אותו או משהו כזה. אבל הנושא קצת בעייתי - אם אני אצטרך החלפה שלו (RMA מהיבואן), וליבואן לא יישארו כאלו במלאי, אני לא יודע איזה מסך אחר אני אקבל... לא יודע אם תהיה לי את הזכות לדרוש מסך עם פאנל IPS.

ראשית, אני לא יודע אם הטענה שהפסיקו לייצר את ה2209WA בכלל נכונה. שנית, גם אם כן, זה לא ממש משנה. כל מסך שתקנה עכשיו יגיע עם אחריות ל3 שנים וסבירות גבוהה מאוד שיפסיקו לייצרו לפני תום תקופת האחריות. וכשתצטרך מסך חילופי, יכול להיות שהדגם הספציפי כבר לא יהיה זמין. לא הייתי דואג יותר מידי, כי כרגע נראה שיש נטייה אצל DELL להמשיך ולייצר מסכי IPS, כך שסביר שלא תיתקל במצב שבו לא יהיה תחליף סביר. וגם ככה הסיכוי שתזדקק להחלפה במסגרת האחריות הוא לא גדול במיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים