עבור לתוכן

כל היפנים יהודים???

Featured Replies

פורסם

:s05: (זהו, אין לי מה להגיד יותר האמת)

טוב, התחלתי לראות ומה אני אגיד, יש להם לא מעט נקודות (יש עוד קטעי וידאו שאפשר לראות מסתבר בנושא)

יש להם טקס שדומה לעקדת יצחק

iscame11.jpgiscame23.gif

דומה לא?

iscame12.jpg

בקיצור, יש לא מעט דברים דומים...

פורסם

זה כל מה שיש לי להגיד

weird038duck.jpg

פורסם
  • מחבר

האמת זה יהיה מצב די מעניין,כי אם אכן היפנים הם יהודים אז יתכן שלא יהיה צורך בדרכונים?במכס?ויהיה שיתוף פעולה צבאי מלא בין שתי המדינות,שיתוף אקדמי?מעולם בהיסטוריה של העם הישראלי לא היה לנו "2" מדינות.האם זה הופך את כל היפנים לאזרחים ישראלים ואותנו לאזרחים יפנים?העם היהודי יגדל אוטומטית ב-140 מיליון נפש.יפנים יבואו לשרת בצה"ל וישראלים ילכו לשרת בצבא היפני?ואם יהודים יכולים להיות מנומסים כמו היפנים אז אולי יש לישראלים סיכוי

פורסם

^ :facepalm:

פורסם

^ :facepalm:

הוצאת לי את המילים מהמקלדת... :xyxthumbs:

פורסם

האמת זה יהיה מצב די מעניין,כי אם אכן היפנים הם יהודים אז יתכן שלא יהיה צורך בדרכונים?במכס?ויהיה שיתוף פעולה צבאי מלא בין שתי המדינות,שיתוף אקדמי?מעולם בהיסטוריה של העם הישראלי לא היה לנו "2" מדינות.האם זה הופך את כל היפנים לאזרחים ישראלים ואותנו לאזרחים יפנים?העם היהודי יגדל אוטומטית ב-140 מיליון נפש.יפנים יבואו לשרת בצה"ל וישראלים ילכו לשרת בצבא היפני?ואם יהודים יכולים להיות מנומסים כמו היפנים אז אולי יש לישראלים סיכוי

בנאדם! אתה גאון!

עכשיו נשאר רק לחכות עד לכתוביות ולצאת מהסרט.

פורסם

אם היפנים יהודים, אל תשכחו את כל סין וקוריאה. משם התרבות זלגה ליפן ועברה "שפצור" מקומי.

אין לי מילה אחרת לרעיון הזה (ולרוב מה שהוצג בוידאו) חוץ מ retarded.

פורסם

אני מוכן שכמה יפניות יעלו ארצה :]

פורסם

^

אני דווקא לא הייתי מתנגד שהן ירדו ארצה :silly:

פורסם

כול אחד והfetish שלו.....

פורסם
  • מחבר

קשים אתם...אין חוש הומור,כלום :'(

פורסם

אני דווקא לא הייתי מתנגד שהן ירדו ארצה :silly:

haaaa, zing!

פורסם

^ :yelclap::goodposting:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים