עבור לתוכן

פרסום | קבלו את הטריילר שאני הכנתי [=

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחד קודם כל תודה שתיים אין לי שמץ איך להסביר לאנשים עם ראש מקובע.. מצטער עכשיו אני מבין שזה באמת לא לאנשים כמוכם

אם לא הבנת אין שום רצינות בטריילר הזה אני לא מבין למה אתם לא יוצאים מהקופסה?...

אם אני לא הצחקתי אותכם בטח גם הגדולים ביותר שיש ביוטיוב לא יצחיקו אותכם אז כנראה שזה אכן לא הפורום הנכון

שתבינו שאתם היחידים שלא אהבו...

קבלו טיפ קטן מילד אולי אבל שיש לו חיים אם לא תיצאו מהבית לא תכירו אנשים בנות תהיו עם בנות וככה גם ההומור שלכם יראה ושאר החיים...

יבשים חסרי משמעות

פורסם

רצית ביקורת , לא ?

גם מטר עגבניות זאת ביקורת .

אני לא אתחיל לדרוש ממך את הזמן בחזרה , אבל בתור אחד עם חיבה לשטוטניקיות , אני חייב לציין ש:

1. מצחיק זה לא היה .

2. משעשע קלות .

3. חסר כל פואנטה לחלוטין , גם לדברים מחוסרי פואנטה יש פואנטה בסוף , ונכשלת בלהעביר אותה אלי , או שפשוט השארת אותך אצלך .

5. הקשקוש על הדפים והכתיבה , תשאיר את זה , זה נחמד .

6. כל ביקורת היא ביקורת , גם אתה אוהב אותה וגם אם לא , להתחיל להעלב ולהמציא תירוצים ולהגיב לא בפרופורציות , זה לא לעניין .

9. כנראה שכשאתה עדיין לא חוקי , אתה מסתכל על החיים מהצד הלא חוקי של החיים , ושם כנראה , החוקים אחרים . אל תטיף על חוקים שלא רלוונטיים למקום שאתה מסתכל עליו , בלי לקבל תמונה שלמה של הסביבה שבה אתה מנסה לחוקק בה חוקים .

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה הכי עצוב שאני פעם הייתי אחד כזה... שלא יוצא לא כלום כל הזמן עם המחשב וזה חרא!

ביקורת אני יודע לקבל אבל לא אוהב שמנסים לרדת עלי אז במקום להגיד לי שאני חייב לכם 1:36 מהחיים שלכם קודם כל תמצאו חיים, תצאו מהמחשב

אחרי זה אם לא נהנתם בחוץ תחזרו אלי אני כבר יפצה אותכם

פורסם

אף אחד לא יורד עליך , זה סהכ סוג ביקורת שהוא עוקצני קצת , זה הכל , וגם ממנו , אתה צריך לשלוף את הדברים הרלוונטיים , ולא להסתובב ולברוח בבכי כמו ילדה בת 6 שערפו לברבי שלה את הראש .

פורסם
  • מחבר

ביינתיים מה שאני עושה זה נותן לכם טיפים לחיים טובים יותר

אז יוצא שאתם אלו שתוקפים...

פורסם

תודה על הטיפים! שינית לי את החיים מן הקצה אל הקצה!

פורסם

אולי במקום להאשים את כולם פה בחוסר חוש הומור, תקבל את העובדה שהסרטון שלך לא מצחיק ותפיק לקחים לפעם הבאה? :hi:

פורסם
  • מחבר

צודק שלא לפרסם פה דברים חוץ מדברים שקשורים למחשב [=

פורסם

:lol: :lol: :lol: נזרום איתך .

WOW סוס אחי 1000000 מתוך 10 איך אפשר ליפול מריצפה אחי ?

אאה אחי ? אחי ? MAX אחי

תחזור לFXP.

לפחות שם ילדים בני 13 מתלהבים מהסרטון שלך (שחוץ מכמה קטעים משעשעים הוא לא מצחיק) .

וסליחה , פעם הבאה אני ישאל אותך מה לעשות בזמן הפנוי שלי טוב ?

אם זה לצאת ,לשבת בבית , או לעשות סירטון ואז לבכות כמו ילדה קטנה .

פורסם

^

בערך, רוב הקהל פה הם "גיקים", לכן אם אתה רוצה להצחיק את הקהל תביא בדיחות שמתאימות לקהל.

מעבר לזה, לא נפלתי מצחוק, הסרטון ארוך והבדיחות קצרות וספק אם מצחיקות. תעבוד על הבדיחות ותכתוב חומרים משלך. לצחוק על משקפיי תלת מימד זה מעט נדוש. אם אתה משתמש בבדיחה חוזרת, "החוק" קובע 30 שנה הפרש... :P (גם אז, תלוי כמה חרשו אותה ואם היא עדיין תצחיק)

קח את הביקורת, הערות והארות בהומור, תחשוב, תנסה ותלמד לקבל ביקורת. כל אומן מתחיל נפל בהתחלה, זאת אומרת שגם בהקשר לאחד שהגיב כאן בת'רד אולי אתה באמת צריך לפרסם ב-FXP שם הקהל הצעיר והמגוון יותר יעריך את בדיחותיך.

אגב, אם הטריילר באמת "דל תקציב" תוריד את הפתיח הירוק ששמת, זה "מיקצועי" מדי.. :silly:

דרך צלחה! :xyxthumbs:

פורסם

הוא פירסם כבר , בגלל זה הוא רשם שרק אנחנו לא צחקנו מהשטות הזאת .

WOW סוס אחי 1000000 מתוך 10 איך אפשר ליפול מריצפה אחי ?

אאה אחי ? אחי ? MAX אחי

זה בערך התגובות שהיו שם .

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פאק אחי אחד הסרטונים!!!!!

לא ;D

פורסם

אני אתן לך ביקורת אולי יותר טובה (הבדיחה עם הפיתות הצחיקה גם אותי)

זה לא מספיק זורם

בשביל שזה יצחיק היית צריך להצטלם בהרבה יותר תחפושות

לעשות פלאשים כאלה של תמונות מוזרות שלך מצולם מול המראה.. שזה יתן את הפואנטה יותר טוב

הרעיון עצמו נחמד ..

יכלת גם לשים תמונות בין לבין של תמונות מצחיקות של אנשים שהצטלמו מול המראה..

בקיצור היה אפשר לעשות את זה הרבה יותר מלהיב.

בהצלחה בפעם הבאה:)

פורסם
:mavet:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים