עבור לתוכן

רוצה לחבר 3 מסכים בו"ז - כרטיס מסך USB או SLI (בהנחה שרלוונטי בכלל)?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, האמת שהכותרת טיפה מטעה, היום אני מחבר 3 מסכים למחשב: מסך ראשי, טלוויזיה ומסך משני.

הראשי והTV מחוברים לכ. מסך שלי (Nvidia GForce GT9600) והמסך המשני מחובר דרך "כרטיס" מסך USB של DisplayLink שקניתי ב-DEALEXTREME.

הUSB עבד די טוב - מדי פעם היו תופעות מוזרות אבל סה"כ עשה את העבודה (כמובן שהביצועים על הפנים אבל זה בעיקר לגלוש/לקרוא) עד ששבק חיים.

בכל אופן השאלה שלי היא זו, האם כדאי לי לקנות עוד USB כזה (~230 שקל) והאמת שיש גם בחצי מחיר יותר פשוטים,

או שיש אלטרנטיבה - הNVIDIA שלי תומך ב-SLI, האם אפשר לקנות כרטיס מסך פשוט וזול יחסית של NVIDIA שיאפשר לי SLI...וכאן בעצם השאלה,

האם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב-SLI יאפשרו לי בעצם לחבר 4 מסכים סה"כ?

אני משער שאם המחיר דומה (נניח עד 300-400 שקל) עדיף כרטיס מסך אמיתי,

ואם כן יש דגם זול מומלץ למשימה? (שוב הביצועים לא מהווים קריטריון, כל מה שאני רוצה זה לחבר 3+ מסכים)

אפשר בכלל לחבר שני כרטיסים שונים?

תודה!

פורסם

הכרטיסים החדשים של ATI תומכים בחיבור 3 מסכים לכרטיס בודד.

אם אחד המסכים שלך מתחבר ב-VGA, אז יכול להיות שיספיק לך אפילו HD5450 בקצת מעל 200 שקל.

פורסם

האם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב-SLI יאפשרו לי בעצם לחבר 4 מסכים סה"כ?

להיפך - בSLI לא יאפשרו, ואילו במצב רגיל 2 כרטיסים (כל 2 כרטיסים) יאפשרו לך לחבר 4 מסכים בו-זמנית (או יותר, כפי שאומר Gimel, בכרטיסים מסוימים אפשר כבר 3 מסכים פר כרטיס).

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז הבנתי שSLI לא קשור בכלל, אז אתם אומרים שאני יכול לחבר כרטיס NVIDIA כלשהו נוסף על ה- GT9600 שלי ?

פורסם

לא רק NVIDIA. אבל עם NVIDIA זה יהיה הרבה הרבה יותר פשוט כי תוכל להשתמש באותו הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים