עבור לתוכן

האם כדאי להשקיע ב-8 GB זכרון ,האם זה מועיל בכלל

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת WIN 7 64BIT

עם4 GB זכרון האם כדאי להשקיע בעוד 4 GB ???

מה זה יוסיף לי ?

כיום עובד עם 4 G B

1600 ומגיע גג ל- 2.5 GB

אם אני יקנה עוד 4 הזכרון ינצל זאת טוב יותר את 8 GB ???

פורסם

תלוי בשימושים שלך.

לשימוש ביתי רגיל כולל משחקים אין שום טעם. הוספה של זיכרון נוסף במקרה כזה היא די בזבוז כסף.

פורסם
  • מחבר

תודה

האם אתה מכיר זכרונות 1600 4 GB לסטיק

כלומר 2 סטיקים 8 GB ???

פורסם

לא מכיר. למה?

פורסם

קיימים מודולים של 4GB אבל המחיר גבוה במיוחד.

וכפי שאמר About:blank זה תלוי בשימושים שלך. תוכל לספר לנו עליהם ונאמר לך מה הכי טוב בשבילך.

רוב האנשים לא צריכים יותר מ-4GB.

פורסם
  • מחבר

אני בסה"כ רוצה לראות איזה זכרונות 4 GB יש ???

פשוט לא מצאתי בארץ

פורסם

יש, הנה לדוגמה, אבל כאלה בתדר שעון MHz1600 אני לא מכיר (לא שהפרש התדרים משנה בכלל).

כמו שציין !_Nike_! לא כל כך משתלם לקנות אותם. אפשר להקביל את זה לרכישה של ערכת זיכרונות 2x2GB שבמקרים רבים יקרה יותר מאשר קנייה של שני מודולי זיכרון (זהים) שנמכרים בנפרד.

פורסם
  • מחבר

יש, הנה לדוגמה, אבל כאלה בתדר שעון MHz1600 אני לא מכיר (לא שהפרש התדרים משנה בכלל).

כמו שציין !_Nike_! לא כל כך משתלם לקנות אותם. אפשר להקביל את זה לרכישה של ערכת זיכרונות 2x2GB שבמקרים רבים יקרה יותר מאשר קנייה של שני מודולי זיכרון (זהים) שנמכרים בנפרד.

תודה אני מבין שתדרים 1866 או 2000 לא יהיו סטיק 4GB

בזמן הקרוב

לא הבנתי מה זה הפרש התדרים לא משנה ?

אם יש לי נגיד מעבד 1866 אז זה לא משנה 1866 או 1333 או 2133

פורסם

תדר עבודה של מעבד זה משהו אחד ותדר עבודה של זיכרון של משהו אחר (למרות שיש קשר בין השניים, אבל לא ניכנס לזה עכשיו).

כשאתה מחפש זיכרון בתדר שעון של 1066, 1333, 1600 וכן הלאה אתה מדבר על תדר השעון של הזיכרון (RAM) והתדר הוא הרבה פחות משמעותי.

למשל אם יש לך זיכרון שעובד בתדר שעובד בתדר שעון 1066MHz ואותו נפח זיכרון בתדר שעון של 1333MHz לא תרגיש בשום הבדל בשימוש ביתי כולל משחקים, וגם ביישומים תובעניים יותר ההפרש עשוי להיות זניח.

בקיצור, מה שאני מנסה להגיד הוא שאל תחפש את הזיכרון "הכי מהיר" כי לא תפיק מזה הרבה ויש שיקולים שיש להם חשיבות (לוח האם, האם כבר קיים זיכרון ועוד).

אני גם ממליץ לך לקרוא את הפרק על הזיכרונות בסטיקי שבראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

תדר עבודה של מעבד זה משהו אחד ותדר עבודה של זיכרון של משהו אחר (למרות שיש קשר בין השניים, אבל לא ניכנס לזה עכשיו).

כשאתה מחפש זיכרון בתדר שעון של 1066, 1333, 1600 וכן הלאה אתה מדבר על תדר השעון של הזיכרון (RAM) והתדר הוא הרבה פחות משמעותי.

למשל אם יש לך זיכרון שעובד בתדר שעובד בתדר שעון 1066MHz ואותו נפח זיכרון בתדר שעון של 1333MHz לא תרגיש בשום הבדל בשימוש ביתי כולל משחקים, וגם ביישומים תובעניים יותר ההפרש עשוי להיות זניח.

בקיצור, מה שאני מנסה להגיד הוא שאל תחפש את הזיכרון "הכי מהיר" כי לא תפיק מזה הרבה ויש שיקולים שיש להם חשיבות (לוח האם, האם כבר קיים זיכרון ועוד).

אני גם ממליץ לך לקרוא את הפרק על הזיכרונות בסטיקי שבראש הפורום.

אני מצטער אתה לא עונה לשאלה בכלל ומתחכם

השאלות שאתה חושב שצריך לשאול לא מעניינות אותי ולא רלוונטיות לגבי

לא ביקשתי שתתערב במה אני עושה במחשב ושימושים , פשוט לא רלוונטי ובטח לא עיסקך

הכוונות שלך אולי טובות ההבנה שלך לא טובה

פורסם

הוא כלל לא מתחכם, הוא ענה לך ישירות. אם לדעתך ההבנה שלו אינה טובה ומשום כך לא קיבלת תשובה מספקת, למה שלא תסביר את עצמך יותר טוב במקום לזלזל?

והשורה הזו קצת מצחיקה-

לא ביקשתי שתתערב במה אני עושה במחשב ושימושים , פשוט לא רלוונטי ובטח לא עיסקך

כי בכל השוואה בין רכיבים זה משנה מה עושים במחשב. אם לא נתונים השימושים אז אי אפשר לדעת מה להמליץ, האם להמליץ על מעבד חלש, על כרטיס מסך חזק, על כונן קשיח איטי בנפח עצום?! ללא ציון היעוד של המערכת זה בלתי אפשרי, צריך לפחות שמץ של מושג.

פורסם
  • מחבר

הוא כלל לא מתחכם, הוא ענה לך ישירות. אם לדעתך ההבנה שלו אינה טובה ומשום כך לא קיבלת תשובה מספקת, למה שלא תסביר את עצמך יותר טוב במקום לזלזל?

והשורה הזו קצת מצחיקה-כי בכל השוואה בין רכיבים זה משנה מה עושים במחשב. אם לא נתונים השימושים אז אי אפשר לדעת מה להמליץ, האם להמליץ על מעבד חלש, על כרטיס מסך חזק, על כונן קשיח איטי בנפח עצום?! ללא ציון היעוד של המערכת זה בלתי אפשרי, צריך לפחות שמץ של מושג.

אם היית קורא היית יודע שאנ י הסברתי בצורה מדוקדקת מה אני שואל

שאלתי שאלות ברורות רק תשובות גרועות קיבלתי ולא לעניין

אני מבין שאתה עונה בכמה שמות

פורסם

שמע, אני באמת לא מבין מה אתה רוצה?

שאלנו אותך מה השימושים שלך, למה אתה שואל את השאלות בניסיון להכווין ולעזור. בכל ההסברים ה"מדוקדקים" שלך לא ציינת את השימושים או נתת כל הקשר או פרטי רקע לסיבת השאלה או לאן אתה חותר להגיע. במסגרת המידע שסיפקת קיבלת את התשובות. אם הן גרועות ולא לעניין אז שיהיה לך בהצלחה.

אגב, ולמרות שכנראה די מיותר להגיד את זה, אני אגיד בכל זאת. התייחסו אלייך בכבוד ובנימוס ומן הראוי שתשאיר את רמת הדיון והשיח בהתאם.

פורסם

אם אפשר להוסיף :

שאלתה : " עם4 GB זכרון האם כדאי להשקיע בעוד 4 GB

מה זה יוסיף לי ? " - לא נדע אם כדאי לך אם לא תפרט מה השימושים שלך... אם אתה משתמש באינטרנט ובאופיס אז לא כדאי לך - חבל על הכסף...

כרגע בארץ אין זיכרונות של 4Gb לסטיק במהירות מעל 1333Mhz. בחו"ל יש.

אני גם חיפשתי זיכרונות של 4Gb X 2 סטיקים במהירות של 1600Mhz ומצאתי בחו"ל של קינגסטון - ניסיתי לדבר עם הספקים בארץ ואין מצב שהיבואן יביא אותם.

כל שדרוג של זיכרון עוזר, אבל תלוי אם התוכנה יודעת לנצל אותו - נגיד פוטושופ תדע להנות ממנו..

פורסם

כל שדרוג של זיכרון עוזר, אבל תלוי אם התוכנה יודעת לנצל אותו - נגיד פוטושופ תדע להנות ממנו..

זו הכללה, זה לא נכון בכל המקרים. כל מקרה לגופו.

"אאטטט"

אתה מוזמן לשאול שוב או לנסח מחדש את עצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים