פורסם 2010 ביולי 1015 שנים תשתמש במדריך הזה:http://www.liberiangeek.net/2010/07/quick-easy-share-filesfolders-windows-ubuntu-10-04-lucid-lynx/זה יהיה לך הכי פשוט.מנהל ההתקנות נמצא תחת system->administration->synaptic package manager . אם אני זוכר נכון.
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מחבר הו תודה רבה הצלחתי לשתף בלי המדריך ע"י מקש ימני על אחת התיקייות ואיפשור שיתוף .. הבעיה היא כשאני נכנס לתיקיה דרך ה7 הוא מבקש ממני את שם המשתמש והסיסמא אני מקליד, הוא מאשר ומבקש ממני את הסיסמא של החשבון ב7 .. הבעיה שאין כזאת
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים תבדוק אם יש איזה שהיא סיסמא מוגדרת ב samba עצמו (במחשב של הלינוקס) ולא בלינוקס / בוינדוס
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מחבר עריכה:אומנם יש חיבור בין המחשבים אבל הוא מתנתק כל דקה.. זה קצת בעייתי כשצריך להעביר תקיה של 80GB ..שני המחשבים מחוברים בכבל לראוטר.הצעות ?
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים תפתח תמחשב של הלינוקס לFTP ותעשה ממנו "שרת FTP" הרבה יותר פשוט לקח לי משהו כמו 20 דקות להגדיר דבר כזה ... חפש גוגל אובנטו FTP כמובן שבאנגלית
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים מחבר https://help.ubuntu.com/6.06/ubuntu/serverguide/C/ftp-server.htmlהגדרתי דרך המדריך שלמעלה אבל הקובץ vsftpd.conf הוא לקריאה בלבד ואני צריך הרשאות כדי לשנות אותוהכיצד אני מאפשר הרשאות אם בהגדרות של הקובץ כתוב שאינני הבעלים ולכן אין לי הרשאות?
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים כ rootלמשל תריץ ב run את ההוראה gksu nautilus ומשם תוכל לפתוח כל קובץ כ root או לשנות לו מאפייניםככלל יש סיבה למה הקובץ שייך ל root. אתה אמור לערוך אותו כ root ולא להפוך אותו לקובץ של המשתמש (אחרת אתה יכול לשבור חלק מהאבטחה בשרת שבנויה אל הרשאות של קובץ ההגדרות)
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים מחבר הו תודה רבה!כשאני מקיש את הפקודה האחרונה בטרמינל ( sudo /etc/init.d/vsftpd start )הוא רושם לי Rather than invoking init scripts through /etc/init.d, use the service(8)utility, e.g. service vsftpd startSince the script you are attempting to invoke has been converted to anUpstart job, you may also use the start(8) utility, e.g. start vsftpd
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר לפי מה שהבנתי (ולא ממש הבנתי)הוא אומר שאני צריך להכנס ל start > service > vsftpd איך זה נקרא בעברית ואיפה אני מוצא את הstart ?
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים sudo service vsftpd stopsudo service vsftpd startsudo service vsftpd restart
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר עשיתי לו START הוא רשם שזה כבר עובדעשיתי לו ריסטרט הוא רשם vsftpd start/running, procsess 13769איך אני מפעיל את שיתוף התיקיות עכשיו ?
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים לא התכוונתי שתרשום לו את כל הפקודות, רק להראות אותם.אין לך שיתוף תיקיות בFTP, או שאתה משתמש בתיקיה ספציפית או שאתה נותן גישה לhome של המשתמש.כדאי שתוכל להתחבר עם המשתמש הרגיל שלך באובונטו ולהעלות קבצים תצטרך להוסיףאת השורות האות בקובץ vsftpd.conf או תוודא שהן קיימות.local_enable=YESואתwrite_enable=YESבוינדוס תתחבר עם קליינט FTP, תכנס עם השם והסיסמא שלך באובונטו ותעלה/תוריד קבצים.
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים כל קליינט צריך להיות טוב...server זה כתובת הIP של המחשב השני והפורט זה 21, אם לא שינית בהגדרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.