עבור לתוכן

טבלת שכר לפי הסמכות. כמה ההסמכה שווה לך ?

Featured Replies

פורסם

שטיות...

אני לא יודע מאיפה את יודע את זה ..

אתה מגזים עם הערכות שלך בצורה קיצונית

:xyxthumbs:

פורסם

שטיות...

אני לא יודע מאיפה את יודע את זה ..

אתה מגזים עם הערכות שלך בצורה קיצונית

צטערת אבל ממש לא :) אני לא מדבר על פרוייקט פנימי קטן, אני מדבר על פרוייקט כמו הקשחת 100 מסדי נתונים בסביבה הטרוגנית(אורקל, DB2 וכל מה שאתה יכול לחשוב עליו בערך) דברים פשוטים בארץ יחסית כמו הטמעה של אימפרבה לוקחים שנה וחצי+עיקובים, פרוייקט דומה בחו"ל מסיים בחצי שנה~ משלב הRFP.

זה לא מגיע ממקום של חסכון בכח אדם ובכסף?

נניח שנקח ארגון מסויים שיש לו סניפים גם בארץ וגם בחו"ל. (לצורך העניין כמות העובדים שעובדים בו בארץ, זהה לכמות העובדים באותו ארגון מקביל בחו"ל)

האם מס' העובדים בצוות ה- IT יהיה גדול יותר בחו"ל מאשר בחברה מקבילה לה בארץ?

בד"כ גדול יותר, שוב אל תשכח שהעובדים בחו"ל עובדים :)

פורסם

נכון דובי, כאן הכל חרא ובחו"ל הכל טוב.

אנחנו חאפרים, חפ"שנים, עצלנים, נצלנים, כסת"חניקים, צעקניים, קולניים, חסרי נימוס, חסרי השכלה,

חסרי ראייה לטווח הארוך, זורקי זין ועלובי החיים.

העובדים באירופה ובאוסטרליה הם יסודיים, משכילים, מכובדים, מרוויחים יותר, יפים יותר, מריחים יותר טוב,

שקטים, מנומסים, גאונים ובאופן כללי פשוט אנשים טובים יותר שאנחנו לעומתם רפש רצפה והמיץ של הזבל.

בסופו של דבר, גם אם פרוייקט שלוקח פחות זמן או יותר זמן, זה לא מדד לאיכותו וכל הפתרונות שניתנים בארץ,

נתפרים בהתאמה ללקוח, אם הלקוח לא דורש יסודיות או לא רוצה שילאו אותו בפרטים טכניים, אז כך יהיה.

זה לא אומר שלא נעשית פה עבודה לא יסודית, כי לפי מה שאתה אומר, אולי אני, לפני שאפתח חשבון בבנק

אלך ללמוד כלכלה וחשבונאות ואוציא בזה תואר ראשון.

בשביל לקנות מחשב אוציא תואר ראשון במדעי המחשב מהאוניברסיטה ובשביל לתפעל אותו אמשיך לתואר שני.

בשביל לבצע פרוייקט של התקנת Domain בסביבה של שרתי Win 2k3, אמשיך לדוקטורט ובשביל להכין חביתה, אלך ללמוד להיות שף בפרובאנס, שבצרפת.

היום, תואר ראשון במדעי המחשב, הוא Overkill אפילו לחלק לא קטן מהמתכנתים שיש בשוק,

אז שלא נדבר על מנהלי IT, מנהלי רשת ואנשי סיסטם.

פורסם

נכון דובי, כאן הכל חרא ובחו"ל הכל טוב.

אנחנו חאפרים, חפ"שנים, עצלנים, נצלנים, כסת"חניקים, צעקניים, קולניים, חסרי נימוס, חסרי השכלה,

חסרי ראייה לטווח הארוך, זורקי זין ועלובי החיים.

העובדים באירופה ובאוסטרליה הם יסודיים, משכילים, מכובדים, מרוויחים יותר, יפים יותר, מריחים יותר טוב,

שקטים, מנומסים, גאונים ובאופן כללי פשוט אנשים טובים יותר שאנחנו לעומתם רפש רצפה והמיץ של הזבל.

בסופו של דבר, גם אם פרוייקט שלוקח פחות זמן או יותר זמן, זה לא מדד לאיכותו וכל הפתרונות שניתנים בארץ,

נתפרים בהתאמה ללקוח, אם הלקוח לא דורש יסודיות או לא רוצה שילאו אותו בפרטים טכניים, אז כך יהיה.

זה לא אומר שלא נעשית פה עבודה לא יסודית, כי לפי מה שאתה אומר, אולי אני, לפני שאפתח חשבון בבנק

אלך ללמוד כלכלה וחשבונאות ואוציא בזה תואר ראשון.

בשביל לקנות מחשב אוציא תואר ראשון במדעי המחשב מהאוניברסיטה ובשביל לתפעל אותו אמשיך לתואר שני.

בשביל לבצע פרוייקט של התקנת Domain בסביבה של שרתי Win 2k3, אמשיך לדוקטורט ובשביל להכין חביתה, אלך ללמוד להיות שף בפרובאנס, שבצרפת.

היום, תואר ראשון במדעי המחשב, הוא Overkill אפילו לחלק לא קטן מהמתכנתים שיש בשוק,

אז שלא נדבר על מנהלי IT, מנהלי רשת ואנשי סיסטם.

i rest my case

פורסם

ממש לא, אתה חושב שזה לא צריך להיות ככה וישראל היא דוגמא שלילית.

לדעתי זה בדיוק הפוך ואותו התהליך גם קורה במדינות נוספות מלבד ישראל.

אגב, לגבי הנתון שזרקת על אוסטרליה:

http://www.payscale.com/research/AU/Job=Project_Manager%2c_Information_Technology_%28IT%29/Salary

וזה עוד על אנשי IT שהם מהנדסי מערכות מידע ולא אנשי סיסטם, מנהלי IT וכיו"ב.

פורסם

ממש לא, אתה חושב שזה לא צריך להיות ככה וישראל היא דוגמא שלילית.

לדעתי זה בדיוק הפוך ואותו התהליך גם קורה במדינות נוספות מלבד ישראל.

אגב, לגבי הנתון שזרקת על אוסטרליה:

http://www.payscale.com/research/AU/Job=Project_Manager%2c_Information_Technology_%28IT%29/Salary

וזה עוד על אנשי IT שהם מהנדסי מערכות מידע ולא אנשי סיסטם, מנהלי IT וכיו"ב.

לא זה בן אדם עם PMP ולא מהנדס או כל דבר אחר, זה כולה מנהל פרוייקט.

לדוגמא ארכיטקט א"מ

http://www.payscale.com/research/AU/Job=Security_Architect%2c_IT/Salary

PayScale לא עובד טוב בכל המדינות הם מסתמכים על אנשים שמכניסים את המשכורת שלהם ידנית ולא על נתונים אמיתיים כלשהם, תכנס לLdn חפש שמה משרות ותסתכל על הצעות השכר לאנשים בתחום הPre-Sale הטכני וה-IT כמובן שמעל למנהל רשת בעל ניסיון של 3 שנים..

פורסם

וזו העבודה הנפוצה לדעתך בשוק ה-IT, אדריכל אבטחת מידע?

אגב, החבר היחיד שלי שעובד בזה(עובד בארה"ב גם, לא בארץ), אין לו תואר אקדמי,

ועל זה גם הוויכוח, זה שאנשים מרוויחים שם יותר זה ברור, אבל זה ממש לא בגלל תואר כזה או אחר.

פורסם

שווה לקחת בחשבון גם שבארץ רוב האנשים מאבדים 3 שנים בצבא - 3 שנים בהם בחו"ל אפשר לעשות את התואר, ואז להתחיל עם ההסמכות.

אבל בואו ננסה להעביר את הדיון הזה למקום קצת יותר פרודוקטיבי.

מה אתם חושבים, האם בארץ, מישהו שחושב לעסוק בתחום הזה (IT, Networking וכו')

כדאי ש"יבזבז" 3 שנים על תואר (שבהם הוא בוודאי יצבור פחות ניסיון תעסוקתי בתחום), ולא יסתמך רק על הסמכות כאלה ואחרות.

או שעדיף לוותר על התואר, ולנסות ולצבור ניסיון בשטח+הסמכות בזמן הזה, כי התואר לא באמת נדרש ולא ידרש גם בעתיד?

האם יש בשוק הזה כיום יתרון משמעותי לתואר כזה או אחר, מבחינת קבלה לעבודה, מבחינת השכר, מבחינת אפשרויות קידום?

פורסם

אתה שואל שאלות קשות מאוד, בעיקר לגבי המלצות של "האם ללכת לתואר או להתעקש על להתחיל מלמטה ולצבור ניסיון?"

שכל אחד ייעשה מה שמתאים לו, אני לא אקח אחריות על חיים של מישהו אחר בלייעץ לו דברים שהתאימו לי,

אבל אולי לא מתאימים לו.

מבחינת שוק ה-IT, לפחות ברמה של טכנאים, אינטגרטורים, מנהלי IT ומנהלי רשת, הדגש על התואר קטן יותר

ויותר אוהבים לראות מישהו עם ניסיון עשיר וראש טוב על הכתפיים(וזה שוב, מהתנסותי האישית בלבד וניסיון של חברים וקולגות לעבודה).

פורסם

לא ביקשתי לייעץ או לקחת אחריות, סך הכל שאלתי מה אתה חושב :)

אבל ענית בכל זאת אז סבבה :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים