עבור לתוכן

NVIDIA GeForce 465GTX Vs Readon 5850 hd

Featured Replies

פורסם

יש לי בחירה בין 2 הכטיסים האלה במחשב חדש שאני קונה מבוסס CORE I5, מה לקחת?????

אני אישית חובב יותר של רדון, ולא שמעתי על 465, שמעתי על 470 ועל 480 ובגלל זה אני קצת סקפטי, מישהו יכול לתת לי סקירה\דעה על שניים, מה יותר טוב, מה יותר משתלם.

תודה לעונים.

פורסם

5850 יותר חזק , יותר משתלם וצורך פחות חשמל - לך עליו

פורסם

לעומתו יש לך את ה GTX470 שחזק מעט מה5850 (במיוחד במינימום FPS), ובעל תמיכה בפיזיקס. שלדעתי שווה את ההפרש.

פורסם
  • מחבר

מה זה הפזיקס הזה?? סתם מעניין אותי, אין לי כסף ל470 ממילא

פורסם

תמיכה בהאצת חומרה למנוע PhysX, שבשימוש 267 משחקים, כאשר מתוכם רק 15 משחקים ששוחררו מאפשרים האצת חומרה בכרטיס מסך לתוכן פיזיקלי מוסף, ועוד 9 כאלה בפיתוח. כל כרטיסי Geforce תומכים בזה היום...

פורסם
  • מחבר

זה שווה את התוספת מחיר?? (200 ש"ח)

ובאופן כללי 470 יותר טוב מ 5850 ?

שווה להשקיע...? כי אני חורג מהתקציב שלי גם ככה.

פורסם

תראה את הסרטונים של מאפיה 2 עם פיזיקס ותבין, לדעתי בהחלט שווה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, טוב זה באמת נראה יותר טוב, אין ספק, אם זה שווה את זה, זה כבר משהו אחר.

פורסם

הבנתי, טוב זה באמת נראה יותר טוב, אין ספק, אם זה שווה את זה, זה כבר משהו אחר.

לדעתי לא, כי אל תשכח שהphysx מוריד את ביצועי הכרטיס בכמה עשרות פריימים (זה למה nvidia מציעה לקנות כרטיס physx יעודי גם לכרטיסים שלה החל מרמת הGTS250/9800GTX לHIGH PHYSX.

במחיר של הGTX470 אפשר למעשה לקנות HD5850 ולהוסיף 9800GT יד שנייה שעולה בסביבות ה250 ש"ח, וכך לקבל ביצועים עדיפים בPhysx מאשר GTX470.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להכניס עוד כרטיס מסך למחשב, גם אין לי כוח להתעסק עם יד שנייה וכדומה, אבלמזתמרת כרטיס פיזיקס יעודי? יש כזה דבר, ורק למנוע פיזיקס?

פורסם

פעם, עוד לפני ש-nvidia קנו את ageia, היה כרטיס physx יעודי "PPU" שזה כל מה שידע לעשות.

היום אפשר לשים כל כרטיס geforce (מסדרה 8 ומעלה עם 256mb ו-32sp) כיעודי לפיזיקס - חישובי פיזיקס במשחקים תומכי האצת

חומרה יחושבו על הכרטיס היעודי בזמן שהגראפיקה תחושב על הכרטיס הראשי.

מעבר לזה, תוספת כרטיס (השונה מהראשי) יכולה גם לתרום לריבוי מסכים בשולחן העבודה, וחישובי CUDA למיניהם בתוכנות תומכות.

השילוב של פיזיקס עם כרטיס ראשי של ATI לא נתמך רשמית ולמעשה נחסם ע"י nvidia ברמת הדריבר, אולם ישנו בנאדם שנוהג לפרוץ את

החסימה עם פאץ' מתאים, ומעדכן אותו במידת הצורך. תפקודו של שילוב כזה הוא "על אחריותך", ובעיקר תלוי ביכולתם ובנכונותם של האקרים :)

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה...אני לא מתכוון להתעסק בדברים האלה, כנראה אני ייקח את ה- 470.

פורסם
  • מחבר

לקחתי בסוף את הרדון, ואני מרוצה עד הגג, ה 470 פשוט לא כזה משתלם, ןאפילו קצת מדאיג עם רמת החום והחשמל שהוא צורך, אני צריך כרטיס ל 4 שנים מינימום. ואני רוצה כרטיס קריר, חוץ מיזה גם הורדתי את הספק ל- 550W וגם חסכתי עוד.

הפיזיקס זה יפה ונחמד, אבל זה טריק שיווקי של אינוידיה, ואני לא מתכוון ליפול בזה.

תודה לכל מי שענה.

פורסם

אם תוספת eyecandy במשחק זה טריק שיווקי, אז חבל ש"תיפול" ברכישת כרטיס מסך יקר בכלל :nixweiss:

אבל העיקר שאתה מרוצה, תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים