עבור לתוכן

כמה שאלות על Access Point

Featured Replies

פורסם

אני מנסה כבר יומים להגדיר רשת בצורה הבאה:

מודם - ראוטר לינקסיס 610N - סוייצ' גיגה - 3 רואטרים לינקסיס 120N ..

משתגע עם ההגדרות ולא מצליח להבין אם האקסס פוינט עובד כמו שהוא אמור או לא , בדרך גם הבנתי שאני לא מצליח לסגר את ההגדרות של ההצפנה רשת..

יש פה גם פרונטו של פיליפס (שלט חכם) שעובד דרך הרשת האלחוטית, ולא מצליח להתחבר איתו אם אני משנה את ההצפנה ל WPA...

מישהו יכול להסביר לי את העיקרון - ופחות או יותר את ההגדרות של הראוטרים במצב כזה??

פורסם
  • מחבר

מה מטרת ה-120N -- לשמש AP? חברת אותם דרך יציאות ה-LAN בלבד? בטלת DHCP? בטלת את ה-NAT?

קרא את הפרק האחרון במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

ה 120N משמש AP כל אחד מהשלושה , הHDCP מבוטל בכל השלושה , וה NAT גם, והבנתי שאת האינטרנט החוטי שמגיע לכל אחד מהראוטרים AP אמור להיכנס באחד מהפורטים ולא דרך הלאן...

פורסם

נתת לכ AP שם SSID שונה? כל אחד על ערוץ אחר?

האם בלי הצפנה העסק מנגן כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

נתת לכ AP שם SSID שונה? כל אחד על ערוץ אחר?

האם בלי הצפנה העסק מנגן כמו שצריך?

אז ככה, כל ראוטר AP קיבל את אותו שם של הרשת , ניסנו את כולם על ערוץ 6 בהתחלה - כי ככה גם הפרונטו מוגדר ,אח"כ ניסינו את כולם על אוטומאט..

לגבי הצפנות - ניסו בהתחלה להצפין ב WEP את כולם כמו בראוטר הראשי - ולמחשבים הניידים זה גרם או לזה שהם לא התחברו לרשת או שכן אבל כתבו שלא ניתן לוודא את חוקיות המשהו משהו... (לא בדיוק זוכר..) אבל הפרונטו כן עבד, כששינינו ל WPA כל הניידים עבדו - חוץ מאחד מאוד ישן , וגם הפרונטו לא, בלי הצפנה כולם עבדו - אבל לא היה (ועדין אין) לי מושג אם זה בכלל עבד כרשת עם AP ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים