עבור לתוכן

האם יש הבדלים משמעותיים בין U2311H ל U2410?

Featured Replies

פורסם

התמונה המוצגת על המסך מורכבת מנקודות. לצורך ההפשטה, נקודה = פיקסל.

המספרים ברזולוציה אומרים כמה פיקסלים יש לרוחב ולאורך והמכפלה ביניהם נותנת את כמות הפיקסלים הכללית בפאנל של המסך.

כשרזולוציה נשארת קבועה, ככל שעולים בגודל הפיסי של המסך כך גדל גם גודל הנקודה מכיוון שאותה כמות פיקסלים צריכה לכסות עכשיו שטח יותר גדול, ולהפך, ככל שברזולוציה מסוימת גודל המסך קטן פיסית כך קטן גם גודל הנקודה מכיוון שיש ל"דחוס" יותר פיקסלים לשטח קטן יותר.

גודל נקודה קטן מדי גורם לכך שטקסטים וגרפיקה ברזולוציה הטבעית יהיו קטנים יותר לעומת מסך בעל גודל נקודה גדול יותר.

כך לדוגמה מסך טלוויזיה (או מסך פרסומות גדול) שם כל פיקסל גדול יחסית. אם תסתכל מקרוב תראה תמונה מפוקסלת, רק שתתרחק תראה את התמונה חדה יותר כי המעבר בין פיקסל לפיקסל מטשטש. זאת המשמעות של גודל הנקודה, היא לא משפיעה ישירות על החדות, אם כבר על מרחק הצפייה הממוצע.

כשמדברים על המסכים ביניהם אתה מתלבט לגודל הנקודה אין משמעות מכיוון שהיא כמעט זהה. בתשובה לשאלתך הראשונה, אתה לא משלם עוד X כסף על עוד אינץ'. ה-U2410 הוא ברזולוציה גבוהה יותר ומגיע אם יותר חיבורים. אם אתה לא זקוק לחיבורים ולא זקוק לשטח העבודה הנוסף לגובה, אתה יכול לקנות בלב שלם את ה-U2311H ולא תפסיד שום דבר מבחינת איכות תמונה או כיוצא בזה.

פורסם
  • מחבר

תודה. אין חשיבות לגודל המקום על המסך אצלי מכיוון שהוא הולך להיות אחד משני מסכים, המסך המשני שלי יהיה מה שאני משתמש בו כיום.

מישהו יודע על חנות באיזור ראשון-חולון שמציגה את המסך בתצוגה?

פורסם

אני צריך את המסך בעיקר למשחקים וסרטים..

ואת החיבור של הממיר של HOT לטלוויזיה, יש ב23 את החיבור הזה? ומה יותר טוב מבחינת משחקים וסרטים איזה מסך?

פורסם

1. לא יודע. אם תגיד באיזה חיבור אתה מתכוון לחבר את הממיר של HOT או לפחות איזה חיבורים קיימים בממיר יהיה אפשר לענות ביתר דיוק. בעקרון רוב הסיכויים שה-U2311H לא מתאים לשם כך מכיוון שמכיל רק כניסת D-sub, DVI ו-DisplayPort. אני לא חושב שלממיר יש אחת מהיציאות הללו.

1ב. בלי קשר לסוג החיבור. אם אתה מתכוון לראות שידורי SD, שידורים רגילים שאינם HD, על המסך ברזולוציה הטבעית שלו, איכות התמונה לא תהיה משהו.

2. אין שום הבדל משמעותי בין המסכים מבחינת אופי התמונה בכל הנוגע לסרטים ומשחקים.

פורסם

כן אבל אתה מסכים איתי ש23 אינץ' זה לא נורמלי לרזולוציה שהוא מייצג שלו זה כאילו די דחוס, וה24 של DELL די מושלם ביחס לדברים שהוא מכיל ומתאים לתכונות שלו

פורסם

^ מה? לא הבנתי.

תסביר שוב בבקשה.

פורסם

לא משנה בכל מקרה מה נראה לך עדיף לי מבחינת השימושים שהזכרתי..?

אני מתכוון לחבר ממיר רגיל של HOT ואני יודע שהאיכות לא תהיה משהו השאלה אם אני בכלל יכול..

פורסם

לU2311H לא תוכל לחבר ממיר רגיל של HOT. לU2410 כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים