פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים יש לי בעית סאונד במשחק מאקס פיין 2שהסאונד פשוט מפסיק אני לא שמוע מה שמקס פיין אומררק את הסאונד של היריותבמעברונים גם אין סאונד של אנשים שמדברים.יש לי כרטיס אודגי 2
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים לפי התיאור שלך פשוט אין לך את הקבצים של הסאונד האלו! המשחק כנראה הורד מהאינטרנט ולכן לא הכל מושלם.
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחבר RTFM !יש קובץ Readme בדיסק עם תקלות ופתרונות , תקרא אותו .תודהקראתי שםוזה עובד אחרי ששיניתי משהו :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים וחשבתי שרק לי יש את הבעיה... גם אני לא שומע יריות שאני יורה, ועוד כמה אפקטים.תוכל להגיד לי מה שינית?
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים וחשבתי שרק לי יש את הבעיה... גם אני לא שומע יריות שאני יורה, ועוד כמה אפקטים.תוכל להגיד לי מה שינית?אולי גם אתה תקרא את ה readme?הרבה יותר מהיר מלחכות לתשובה בפורום
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים אולי גם אתה תקרא את ה readme?הרבה יותר מהיר מלחכות לתשובה בפורוםכאדם אינטיליגנטי, אתה לא חושב שקראתי אותו לפני שכתבתי את התגובה?קראתי, שיניתי משהו אחד, ולא עזר. לכן אני שואל אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.