עבור לתוכן

מחפש מחשב עם מסך מט, בתקציב כניסה.

Featured Replies

פורסם

אהלן. אני רוצה לקנות מחשב, לצרכיי שיטוט באנטרט, צפיה בסרטים אופיס, וכו. לא צריך מפרט מאוד מאוד חזק.

צריךHDMI ושיוכל להריץ סרטי HD באיכות סבירה ובלי קפיצות ובעיות.

הכי חשוב - מסך מט. אני לא יכול לסבול את המסכים המבריקים, הם משגעים אותי.

התקציב שלי הוא מאוד נמוך, עד 3000. אם אין בתקציב הזה, אנא פרטו את הדגמים בתקציב הנמוך ביותר, עם מסך מט, כדי שאוכל להשוות בנהם ולבחור בסוף..

רוב תודות

פורסם

הייתי בודק את הFujitsu A530. מעבד i3 330M, זכרון 2GB, ודיסק 500GB. ממה שהבנתי באתר של פוג'יטסו העולמית המחשב הנ"ל מגיע גם עם מסך מט וגם עם מבריק.

הגרסא שמגיעה לארץ היא ככל הנראה הלא מבריקה, כך לפי KSP, ועוד כמה אתרים שרושמים שהמסך הוא Anti-Glare.

המחיר בזאפ החל מ3100 שקלים.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760445

הנה קטע וידאו על המחשב הנ"ל:

פורסם
  • מחבר

תודה, אפשר עוד כמה דגמים עם מסך מט וHDMI? קיימים עוד? ניתן להרחיב אחריות יותר משנה? (קצת מעט, לא?)

נ.ב.

במידה ומחשב נקנה ללא מערכת הפעלה, זה יכול להיות בעייתי מבחינת האחריות על המחשב והמימוש שלה?

פורסם

Vostro 3500 מגיע עם מסך מאט וHDMI, בחריגה מסוימת מהתקציב שלך ואחריות שניתן להרחיב עד 5 שנים:

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Vostro+3500.htm

אין קשר בין מערכת הפעלה לאחריות. האחריות היא בין כה וכה לחומרה בלבד.

פורסם
  • מחבר

תודה תודה.

סליחה מראש על העקשנות, חוץ משני דגמים אלו, יש עוד דגמים מתאימים עבורי בתקציב הזה?

הסתכלתי בשני המחשבים, ואני מאוד מתלבט. מצד אחד, הפוגיסטו מאוד נראה לי, והוא מיוצר בגרמניה. יש לו תקן N והוא אפילו יותר זול. (2750 ללא OS)

אפשר לעשות הרחבת אחריות לפוגיסטו?

מצד שני, הדל בא עם שלוש שנות אחריות, שזה משמעותי בניידים, אני מניח,לא? אבל הוא יקר ב700 שקלים. איפה הוא מיוצר, אתם יודעים?

מה אתם אומרים? והאם יש עוד דגמים שאני יכול לקחת בחשבון? ואיפה ניתן להרגיש ולראות תצוגה של הניידים האלו בחיפה?

רוב תודות, שבת שלום

פורסם

הערה אל המערכת הפעלה - בהרבה מקרים יש לחברה טענות בקשר למערכת הפעלה. אני מכיר מישהוא שלא רצו לקבל את המחשב שלו לאחריות כי לא היה לו מותקן ויסטה

פורסם

שמעתי את הסיפור הזה גם. הבחור נפל על נציג/ת שירות אידיוט/ית, וגם הוא עצמו טיפל בזה בצורה קצת מפגרת.

מערכת הפעלה לא צריכה להיות שיקול בכלל. אם אתה יודע את מהות התקלה שלך, ויודע שהיא מכוסה באחריות, לא צריכה להיות לך בעיה להסביר זאת ולקבל את השירות המגיע לך.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים, פוגיסטו, או דל?

ומה עם ההרחבת אחריות של פוגיסטו, ניתן?

פורסם

אז מה אתם אומרים, פוגיסטו, או דל?

ומה עם ההרחבת אחריות של פוגיסטו, ניתן?

ממה שאני יודע הרחבת האחריות היא דרך אמטל. ככל הידוע לי לשנתיים נוספות לדגמי פוג'יטסו זה 400 שקלים אם אני לא טועה, אולי אפילו 500. צור קשר עם אמטל ושאל אותם. לפי זה תראה מה משתלם לך יותר.

פורסם
  • מחבר

בא נצא מנקודת הנחה שאחרי הרחבת האחריות המחירים זהים (או שההפרשים זניחים)

ופשוט צריך לבחור במחשב הטוב ביותר. המפרט מאוד דומה, אבל מי מחשב עדיף? במיוחד בכל מה שקשור באיכותיות של המחשב בניה וכו

פורסם

בסדרות הזולות יותר (אלה שראיתי) שתיהם dell ו fujitsu נראים בסדר

יש לי ניסיון טוב אם dell זול שנקנה ב 2005 (הרבה שימוש ואפס תקלות עד עכשו)

פורסם
  • מחבר

למישהוא יש עוד ניסיון ותובנות לגבי שני המחשבים האלו?

אגב - איפה דל מייצרת את המחשב הזה שלה, איך אפשר לדעת?

פורסם

האחד שיש לי made in ireland

פורסם

נכון להיום הסיכוי שתמצא בארץ לפחות דל שמיוצר באירלנד הוא אפסי. 99% שהדל מיוצר בסין. היום הכל כמעט מיוצר בסין ואין ממש מה לעשות נגד זה. לפי דעתי אם בקרת האיכות מספיק טובה זה לא כ"כ משנה.

גם הפוג'יטסו מיוצר אמנם בגרמניה, אבל להערכתי ההרכבה שלו היא בגרמניה כשכל שאר החלקים מיוצרים בסין. שוב זה מה שאני חושב, זו לא עובדה או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

אז, הדל,או הפוגיסטו? זו השאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים