עבור לתוכן

הטענת נייד ובעייה

Featured Replies

פורסם

שלום רכשתי השבוע מיני נייד lenovo IdeaPad S10-3

פעם ראשונה שיש לי נייד ואני לא יודע כיצד לתחזק נכון את הסוללה שלו שתחזיק מעמד באופן טוב לתקופה ארוכה.

עכשיו לשאלות 1. מותר לחבר את המחשב לחשמל תוך כדי העבודה שהוא דלוק? אם כן קודם לחבר לחשמל או לנייד? והפוך מותר לנתק את הספקת החשמל מהנייד תוך כדי עבודתו? ומה לנתק ראשון?

2. הבנתי שאין צורך להטעין עד הסוף את הסוללה ולורוקן עד הסוף כי זה יהרוס אותה לטווח הארוך. אז עד כמה לרוקן 25% ולהטעין עד 90%?

3. רוב הזמן המחשב בבית ויש לי נקודת חשמל זמינה וחבל על בלאי לסוללה אני לא יודע עד כמה היא עמידה. שמטעינים צריך לנתק את הסוללה מהמחשב ?אין אם זה בעיה? אני יעבוד עם המחשב יום יום כמה שעות ולכן אני לא יודע אם להשאיר את הסוללה מחוברת?

הצעות המלצות ועזרה יתקבלו בברכה אני חדש בתחום הניידים. תודה

עריכה: שאני מנסה להפעיל קטע וידאו, הוידאו מקרטע ולא עובד חלק, לפי דעתי זאת בעיית דרייברים למישהו יש מושג איזה אני צריך? מותקן על המחשב windows7

המחשב אמור להפעיל חלק סרטי DVDRip ?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ עבר דף, חשובה לי תשובה לפני שנגרום נזק, ופתרון לבעייה. תודה

פורסם

לי יש נייד שלי fujitsu siemens ,שעובד כבר תקופה של חצי שנה +, כתחליף לנייח ,הסוללה לא נבלעת ,לדעתי מומלץ להשעיר אותה בפנים ,ככה יש לה סוג של UPS בהפסקות חשמל :xyxthumbs:.

לבי וידאו אממ קשה קצת לענות על זה ,אבל נגיד ככה ,עם קודקים של shark007 ותוספת של coreAVC הצלחתי להריץ בנייד עם atom n270 ו gma950

סרטי 720P לא כבדים דרך מדיה פלייר ,מדובר על s12 של לנובו על XP PRO, עצלך יש 7 שזה די כבד לנטבוקים חלשים כאלו ..

מצד שני יש לך מעבד לא רע N450 ו GMA 3150 , תסנה עולי להתקין boxee מ boxee.tv ,עם אני כי מתקשה להאמין שזה יחזיק שם,

בכל מקרה קודקים יש לך פה :http://shark007.net/win7codecs.html

עם ה GMA מאפשר העצת חומרה ,אז לא צריך CORE AVC, בכל מקרה עם יש לך עוד שאלות אני ממליץ לבדוק ב פורומים של הום טייטר.

פורסם

לנובו בנידים יש להם גם הסברים טובים וגם תוכנה

POWER MANAGER בשביל לגדיר ולשמור על סוללה.

כמו למשל

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובות עזרתם לי מאוד :xyxthumbs:

jetman -אוקי אני ישאיר את הסוללה כמו שאתה אומר אבל אתה משאיר אותו בהטענה קבועה? הנייד אצלי לא יוצא מהבית ו 95% מהזמן יש לי אופציה לחבר לחשמל, זה עדיף? ופעם בשבוע לרוקן ל 20% ולהטעין או איך אתה פועל איתה?

מה זה פורום של הום טייטר ישראלי? (למרות שאני מקווה לקבל כאן תשובות).

ואני יבדוק את הנושא של הקודקים שהצעת...

Ivan- מאיפה אני יכול להשיג את התוכנה שאתה מדבר עלייה(או שהיא מותקנת כבר)?

ובמה התוכנה הזאת יכולה לעזור בלהאריך את חיי הסוללה?

תודה :)

פורסם

ל IBM היה גם משהוא דומה ,בסה"כ היא מאפשרת לך להגביל טעינה מעבר ל אחוז מסויים ממה שאני זוכר ,או שזה ההיפך ,שיטעין רק שמגיע לרמת ריקון מסויימת (אחוז)

,hometheater.co.il הם הכי מבינים בכל הנושא של קולנוע ביתי ,אז עדיף פשוט שתשאל שם :xyxthumbs:

פורסם

power manager צריך מגיע מותקן.

יש איקון בסרגל מסימות.

אצלי ואפשר לגביל גם למעלה וגם למטה

ויש תמיד שם HELP ....

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקי שוב תודה לשניכם. התוכנה שאצלי מותקנת היא בשם אחר Energy Management לא מצאתי שם להגדיר את הטענת הסוללה ואין שם Help,

יצא לך לעבוד עם תוכנה כזאת?

פורסם
  • מחבר

אם למישהו יש תשובה לשאלה הקודמת אל תתביישו :lol:

ודבר נוסף ששמתי לב, אין לי אפשרות לשנות רקע לשולחן עבודה.

תמונה שבמחשב אני לא יודע איך, ותמונה שראיתי באינטרנט אני לוחץ קליק ימני ->קבע כרקע (שואל אם אני בטוח ->לוחץ כן) ושום דבר לא משתנה ולא קורה כלום.

למישהו יש מושג לבעיה המוזרה הזת? או שאני לא עושה משהו נכון.ץ :bash:

פורסם
  • מחבר

אם למישהו יש תשובה לשאלה הקודמת אל תתביישו :lol:

ודבר נוסף ששמתי לב, אין לי אפשרות לשנות רקע לשולחן עבודה.

תמונה שבמחשב אני לא יודע איך, ותמונה שראיתי באינטרנט אני לוחץ קליק ימני ->קבע כרקע (שואל אם אני בטוח ->לוחץ כן) ושום דבר לא משתנה ולא קורה כלום.

למישהו יש מושג לבעיה המוזרה הזת? או שאני לא עושה משהו נכון.ץ :bash:

לאחר מספר ימים ללא תגובה אשמח לדעת אם יש למשהו תשובות לשאלות שלמעלה או פתרון לבעיה המוזרה של רקע שולחן העודה שאינו ניתן לשינוי.

תודה

פורסם

זאת לא בעיה.

כנראה יש לך גירסת Windows 7 starter זו הגירסה הכי נמוכה וחסר בה המון פונקציות, היא מותקנת רק על נטבוקים חלשים.

הנה הדברים שחסרים בה, כולל אפשרות להחליף רקע:

* Aero Glass, meaning you can only use the “Windows Basic” or other opaque themes. It also means you do not get Taskbar Previews or Aero Peek.

* Personalization features for changing desktop backgrounds, window colors, or sound schemes.

* The ability to switch between users without having to log off.

* Multi-monitor support.

* DVD playback.

* Windows Media Center for watching recorded TV or other media.

* Remote Media Streaming for streaming your music, videos, and recorded TV from your home computer.

* Domain support for business customers.

* XP Mode for those that want the ability to run older Windows XP programs on Windows 7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים