פורסם 2010 ביולי 815 שנים מחבר חח יש לי עוד 4 חודשים 18היא עושה לי כזה מתי אתה בן 18 אז אמרתי לה עוד 4 חודשואז כזה היא יעני ספרה משולא יודע אם זה טוב או לא טובושהיא שאלה אותי על הציונים אמרתי לה מה זה קשור אז היא אמרה ליכי אתה עולה ל-י'ב וב-י'ב אתה צריך להשקיע הכי הרבה כי זה שנה אחרונהאז שלא תבטל לי משמרות בגלל שאתה צריך ללמוד למבחןאמרתי לה אל תדאגילמה תאמת שאני לא לומד למבחנים ואני במב"ר שמב"ר לא לומדים כל כך הרבה שעות ב-י'ב..קיצר נראה היא אמרה שהיא תחזיר לי תשובה עד יום חמישי (לא היום..)אני ממש רוצה לתקבלזה לא בגלל הכסף זה בגלל גם התעסוקה היום כבר כל החברים שלי עובדיםויוצאים פחות ככה שכולם עובדים, אף אחד לא יוצא ואני נשאר בבית תקוע נרדם מקודם משעמום (וקם בשעות כאלה..)אני חייב משו לעשות חח אני משתגע בביתוגם הסניף ממש קרוב לבית שלי 10 דקות הליכה ככה שזה ממש נוח
פורסם 2010 ביולי 815 שנים גם אם לא תתקבל, יש לך המון עבודות בספקטרום האפשרויות, אם לא תתקבל תעשה סיבוב בקניונים/מרכזים מסחריים הקרובים לבית ופשוט תיכנס לכל חנות שהיית מוכן לעבוד בה ותשאל בזרימה אם הם צריכים עובדים או לא. לא פעם ולא פעמיים ככה באופן רנדומאלי מצאתי עבודות מעניינות.
פורסם 2010 ביולי 815 שנים אצלנו כל סניפי מקדונלדס/בורגר ראנץ'/בורגר קינג למיניהם מפוצצים בעובדי ערבים!בכל מקרה, אין כמו לעבוד בסופר מרקט שכונתי קטן... עבודה באיזי, ברוגע, שלווה.
פורסם 2010 ביולי 915 שנים הממוצע שלי 62 אבל אמרתי לה 75 והיא עושה לי זה גרוע זה בעיהוודאי שזה בעיה.75 זה גבוה מדי בשביל לעבוד שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.