פורסם 2010 ביולי 715 שנים אהלן אני בן 17.5 ואני הולך היום לשמה לראיוןרציתי רק לשאול משו קטן\אם אין לי פנקס עובד בכל זאת ייקבלו אותי??ראיתי באתר שלהם שצריכים להביא אבל חבר שלי אמר לי שזה סתם שוק שמה ולא שמים על זה זיןויש אצלנו ראיונות כל יום רביעי ואין לי כוח לחכות עוד שבוע למה זה סיפור ארוך עם אמא שלי וזהקיצר מישו שעובד\עבד שמה הם מקפידים על זה??
פורסם 2010 ביולי 715 שנים ברור שאתה חייב, זו עבודה רשמית, לך ללשכה עם תמונת פספורט ותעודת זהות, תעשה את זה זריז.
פורסם 2010 ביולי 715 שנים ^ + ששכחת את ההכי חשוב שזה למעשה מה שבעיקר רוצים מהכרטיס עובד- אישור רפואי מרופא משפחה. מעבר לזה דע לך כי מעל גיל 18 (עוד חצי שנה בשבילך) לא תזדקק יותר לכרטיס עובד, זה מיועד לנוער עד 18. בהצלחה וספר "סיפוריי קרב" בהמשך..
פורסם 2010 ביולי 715 שנים ^ + ששכחת את ההכי חשוב שזה למעשה מה שבעיקר רוצים מהכרטיס עובד- אישור רפואי מרופא משפחה. מעבר לזה דע לך כי מעל גיל 18 (עוד חצי שנה בשבילך) לא תזדקק יותר לכרטיס עובד, זה מיועד לנוער עד 18. בהצלחה וספר "סיפוריי קרב" בהמשך.. צודק איך שכחתי בלי שני אלו אתה לא תקבל כרטיס
פורסם 2010 ביולי 715 שנים מחבר תודה הייתי שמה הוצאתי כרטיס עובד המראיינת שמה נראה לי מה זה שונאת אותי כל הראיון כאילו ניסתה להכשיל אותי היא מדברת איתי על הציונים שמה וזה הדבר שאני הכי שונא בעולם שמדברים איתי לא נראה לי שהתקבלתי למרות שהיא שאלה אותי אם אני מכיר שמה עובדים אז אני מכיר שמה דיי הרבה וגם כזה שאמרתי לה שאין לי אחים קטנים היא עושה לי וואי זה ממש טוב הממוצע שלי 62 אבל אמרתי לה 75 והיא עושה לי זה גרוע זה בעיה רציתי להשים לה כאפה היא משחקת אותה כאילו שמה זה איזה ראיון לעבודה בהייטק הם כבר 3 שנים במחסור של עובדים רק מתחננים שיעבדו אצלהם
פורסם 2010 ביולי 715 שנים איזה פאדיחה אם לא יקבלו אותך למקדונלדס כי נכשלת בריאיון.לא מבין מה הבעיה לשקר? למה מה היא יכולה לעשות כבר? ובלי שום קשר רק שתהיה בעיניינים זה חרטא כל הריאיון הזה למה חבר שלי עובד במקדונלדס ויש לו ממוצע של משהו כמו 30בכל המקצועות.
פורסם 2010 ביולי 715 שנים השאלה היא לקבל רקע, כי סביר להניח שבחור עם ממוצע נמוך יהיה פחות טוב מבחור עם ממוצע 90 בעבודהמבחינת רצינות, ובדר''כ שואלים על סיטואציות שונות של לקוחות כדי לראות איך תתמודד איתן ... סתם חרטא.
פורסם 2010 ביולי 715 שנים חחח על דבר כזה עוד לא שמעתי. בכלל, מבחינתי הראיון עבודה שמקדונלדס עושים זו בדיחה אחת גדולה, מנסים לתת למקום מוניטין שגם חצי ממנו אין לו. בינתיים כשאין לך 18, דבר שמהווה העדפה מאוד בולטת בכל מקומות העבודה שלא מצריכים השכלה עדיף לך ללכת למלצר באיזה אולם אירועים טוב. אני עד שמלאו לי 18 מילצרתי באולם אירועים בין הנחשבים בארץ והסתדרתי יפה מאוד על בסיס 140 ש"ח+שעות נוספות+טיפים מ100 ש"ח ועד 550+ במקרים נדירים. עזוב אותך המבורגרים וצ'יפס לפשוטי העם.
פורסם 2010 ביולי 715 שנים 140 ש''ח בערב לא? ובצהריים כמה? למה אני עובד באולם אירועים מעולה, אבל מרוויח בצהריים 90 ש''ח ובערב 120 לא כולל טיפים.
פורסם 2010 ביולי 715 שנים אתם צוחקים, אבל יש מקומות עבודה עלובים שמסננים עובדים כאילו מדובר בחברת הייטק.
פורסם 2010 ביולי 715 שנים מקדונלדס רשת עולמית וראיונות העבודה שלהם (לפחות בעיר שלי) נראים כמו חלוקת לחמניות חמות בחינם. תורות של 20-30 ילדים, ככה שיש להם את האפשרות לסנן ולקחת את האנשים שנראים להם ולא לקחת את אלו שנראים פחות, אבל לפחות לעמוד על קריטריונים לגיטימיים...
פורסם 2010 ביולי 715 שנים כמובן שעם ממוצע 75 לא תתקבל למקדונלדס, תבקש טיפים מבובספוג דבר ראשון כי לפי מה שאני יודע היה לו גם ממוצע נמוך, דבר שני הסיבה שצריך ממוצע גבוהה והישגים גבוהים בלימודים זה על מנת לעבור סיווג בטחוני של הנוסחה להכנת הקציצות כמובן, אחרי זה אתה עובר אימונים מתקדמים למניעת התגנבות פלנקטון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.