עבור לתוכן

מישהו פה עבד פעם במקדונלדס?

Featured Replies

פורסם

אהלן אני בן 17.5 ואני הולך היום לשמה לראיון

רציתי רק לשאול משו קטן\

אם אין לי פנקס עובד בכל זאת ייקבלו אותי??

ראיתי באתר שלהם שצריכים להביא אבל חבר שלי אמר לי שזה סתם שוק שמה ולא שמים על זה זין

ויש אצלנו ראיונות כל יום רביעי ואין לי כוח לחכות עוד שבוע למה זה סיפור ארוך עם אמא שלי וזה

קיצר מישו שעובד\עבד שמה הם מקפידים על זה??

פורסם

ברור שאתה חייב, זו עבודה רשמית, לך ללשכה עם תמונת פספורט ותעודת זהות, תעשה את זה זריז.

פורסם

^

+ ששכחת את ההכי חשוב שזה למעשה מה שבעיקר רוצים מהכרטיס עובד- אישור רפואי מרופא משפחה.

מעבר לזה דע לך כי מעל גיל 18 (עוד חצי שנה בשבילך) לא תזדקק יותר לכרטיס עובד, זה מיועד לנוער עד 18.

בהצלחה וספר "סיפוריי קרב" בהמשך.. :xyxthumbs:

פורסם

^

+ ששכחת את ההכי חשוב שזה למעשה מה שבעיקר רוצים מהכרטיס עובד- אישור רפואי מרופא משפחה.

מעבר לזה דע לך כי מעל גיל 18 (עוד חצי שנה בשבילך) לא תזדקק יותר לכרטיס עובד, זה מיועד לנוער עד 18.

בהצלחה וספר "סיפוריי קרב" בהמשך.. :xyxthumbs:

צודק איך שכחתי :S בלי שני אלו אתה לא תקבל כרטיס

פורסם
  • מחבר

תודה

הייתי שמה הוצאתי כרטיס עובד

המראיינת שמה נראה לי מה זה שונאת אותי כל הראיון כאילו ניסתה להכשיל אותי

היא מדברת איתי על הציונים שמה וזה הדבר שאני הכי שונא בעולם שמדברים איתי

לא נראה לי שהתקבלתי :P

למרות שהיא שאלה אותי אם אני מכיר שמה עובדים אז אני מכיר שמה דיי הרבה

וגם כזה שאמרתי לה שאין לי אחים קטנים היא עושה לי וואי זה ממש טוב

הממוצע שלי 62 אבל אמרתי לה 75 והיא עושה לי זה גרוע זה בעיה

רציתי להשים לה כאפה

היא משחקת אותה כאילו שמה זה איזה ראיון לעבודה בהייטק

הם כבר 3 שנים במחסור של עובדים רק מתחננים שיעבדו אצלהם

פורסם

איזה פאדיחה אם לא יקבלו אותך למקדונלדס כי נכשלת בריאיון.

לא מבין מה הבעיה לשקר? למה מה היא יכולה לעשות כבר?

ובלי שום קשר רק שתהיה בעיניינים זה חרטא כל הריאיון הזה למה חבר שלי עובד במקדונלדס ויש לו ממוצע של משהו כמו 30

בכל המקצועות.

פורסם

כן, כי מי שיש לו ממוצע 62 לא יכול לנקות \ להכין המבורגר \ צ'יפס.

:bash:

פורסם

כולנו יודעים איזה המבורגרים, צ'יפס וקולה עתירי מידע יש למקדולנדס

פורסם

השאלה היא לקבל רקע, כי סביר להניח שבחור עם ממוצע נמוך יהיה פחות טוב מבחור עם ממוצע 90 בעבודה

מבחינת רצינות, ובדר''כ שואלים על סיטואציות שונות של לקוחות כדי לראות איך תתמודד איתן ... סתם חרטא.

פורסם

באמת מוזר ששואלים על ציונים...

חח "זה בעיה, זה לא טוב"

איזו מפגרת ..

פורסם

חחח על דבר כזה עוד לא שמעתי.

בכלל, מבחינתי הראיון עבודה שמקדונלדס עושים זו בדיחה אחת גדולה, מנסים לתת למקום מוניטין שגם חצי ממנו אין לו.

בינתיים כשאין לך 18, דבר שמהווה העדפה מאוד בולטת בכל מקומות העבודה שלא מצריכים השכלה עדיף לך ללכת למלצר באיזה אולם אירועים טוב.

אני עד שמלאו לי 18 מילצרתי באולם אירועים בין הנחשבים בארץ והסתדרתי יפה מאוד על בסיס 140 ש"ח+שעות נוספות+טיפים מ100 ש"ח ועד 550+ במקרים נדירים.

עזוב אותך המבורגרים וצ'יפס לפשוטי העם. ;)

פורסם

140 ש''ח בערב לא? ובצהריים כמה?

למה אני עובד באולם אירועים מעולה, אבל מרוויח בצהריים 90 ש''ח ובערב 120 לא כולל טיפים.

פורסם

אתם צוחקים, אבל יש מקומות עבודה עלובים שמסננים עובדים כאילו מדובר בחברת הייטק.

פורסם

מקדונלדס רשת עולמית וראיונות העבודה שלהם (לפחות בעיר שלי) נראים כמו חלוקת לחמניות חמות בחינם.

תורות של 20-30 ילדים, ככה שיש להם את האפשרות לסנן ולקחת את האנשים שנראים להם ולא לקחת את אלו שנראים פחות, אבל לפחות לעמוד על קריטריונים לגיטימיים... :facepalm:

פורסם

כמובן שעם ממוצע 75 לא תתקבל למקדונלדס, תבקש טיפים מבובספוג דבר ראשון כי לפי מה שאני יודע היה לו גם ממוצע נמוך, דבר שני הסיבה שצריך ממוצע גבוהה והישגים גבוהים בלימודים זה על מנת לעבור סיווג בטחוני של הנוסחה להכנת הקציצות כמובן, אחרי זה אתה עובר אימונים מתקדמים למניעת התגנבות פלנקטון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים