פורסם 2010 ביולי 615 שנים שלום אנשים, אין לי רעיון אחר איפה לפתוח את הנושא הזה, חשבתי שזה המקום לשאול אולי יש פה מישהו עם נסיון מהזמנות חלקי מחשב מחו"ל.אני רוצה לרכוש מעבד וזכרון מהאתר NEWEGG, המשלוח יהיה לארה"ב, ומשם אני רוצה שאחותי תשלח לי את זה בדואר לארץ.החסכון מהזמנה בחו"ל זה כמעט 500 ש"ח.שווי המעבד והזכרון יעמוד על כ- +$200.האם עלולה להיות בעיה במכס? אם כן, האם ישנם טריקים מסויימים? כמו לפתוח את האריזות לפני השליחה ולטעון שזה משומש?במידה ואני אצטרך לשלם למכס, כמה בערך?תודה!
פורסם 2010 ביולי 615 שנים קראתי ברפרוף ממש את מה שרשמת, מתחת ל50$ לא משלמים מכס, ואם אני לא טועה מכס זה 33% ומע''מ עוד 16%.
פורסם 2010 ביולי 615 שנים לדעתי על חלקי מחשב אין מכס רק מע"מבנוסף אם המשלוח יהיה מאת אחותך אליך רוב הסיכויים שזה יגיע בלי בדיקה.הכל תלוי בהצהרת השולח..
פורסם 2010 ביולי 615 שנים משלמים רק מע"מ על חלקי מחשב, אנא עשה חיפוש כי הנושא נידון עשרות פעמים בפורום.
פורסם 2010 ביולי 615 שנים אין מכס על חלקי מחשב, למרות שהבנתי שהיום יש "דמי מינימום" על כל דבר של איזה 30 ש"ח. לא משהו רציני.בכל אופן אם אחותך תשלח אליך, רוב הסיכויים שזה לא ייבדק.הייתי ממליץ לא דרך דואר ישראל, אלא דרך DHL או משהו בסגנון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.