פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים החלטתי לוותר על הICS של XP ( פשוט לא עובד יותר ) ואני מעוניין לרכוש ROUTER שיאפשר לי גלישה מלפחות חמישה מחשבים. אני מנוי על אינטרנט בכבלים - עם חייגן VPN ( של נטויזן ) מעוניין בהמלצות... נכון לעכשיו גם יש לי HUB 8 PORTS 10 אליו מחוברים כל המכשירים. אם ניתן - אז הסבר קצר מה יחליף VROUTER - לכשיהיה בשימוש אם בכלל, ולמה לשים לב... אנא - לא ROUTERים באלפי שקלים מעוניין להוציא גג - 400-500 שקל... - לגבי כבלים יש לי שפע. כמו כן - אם יש המלצה ל ROUTER אלחוטי שמאפשר חיבור חוטי בו זמנית ושיבצע עבודה דומה - אשמח גם כן ( אני יודע שהעלות גבוהה יותר ) בתודה מראש שלכם MEK
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים אתה צריך נתב שתומך L2tphttp://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=NET&DRID=9200663לגבי אלחוטי אתה צריך להחליף את כול הרשת (!)האב לא יהיה בשימוש תצטרך להחליף את כול כרטיסי הרשת לא כדאי.
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר הסתכלתי באתר של למיר ( איפה שאני קונה כל דבר למחשב ) ומצויין שם רשמית:"לא מיועד לאינטרנט המהיר בכבלים"...האם אתה בטוח שזה יעשה את העבודה?ואם אתם מכירים משהו ל יותר מרק ארבעה מחשבים - אני מעדיף ( כי אני מחבר 4 מחשבים + PS2 + LAPTOP )בכל מקרה תודהMEK
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים אתה צריך נתב שתומך l2tpאני אישית מכיר את הSBOX , CISCO , אבל יקר.לא מצאתי עוד נתבים שתומכים בL2TP , ולגבי מה שנתתי לך , אין לי ניסיון איתו,תחקה לעוד כמה תשובות או פשוט תרים טל ללמיר.
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים Ninja:אם אני לא טועה כדי לחבר ראוטר למודם כבלים אתה צריך שהוא יתמוך בבניית חיבור ה L2TP ולא pass through כמו הדוגמה שהבאת הנ"ל
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים Ninja:אם אני לא טועה כדי לחבר ראוטר למודם כבלים אתה צריך שהוא יתמוך בבניית חיבור ה L2TP ולא pass through כמו הדוגמה שהבאת הנ"לאתה לא טועה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.