פורסם 2010 ביולי 615 שנים כמו שחלקנו יודעים לא מזמן הוחלפה השיטה בראפידשאר. בשביל להוריד צריך לקנות ראפיד ואיתם אפשר לבחור את החבילה המתאימה. הבעיה שבהתחלה הייתי יכול לשנות חבילה אך ביומיים האחרונים אין לי שום אפשרות לבחור חבילה ומופיעה לי מסך עם החבילה שלי אך ללא אפשרות לשנות אותה. תמונה: מישהיו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לשנות את החבילה שלי?
פורסם 2010 ביולי 615 שנים נראה כאילו הם הסירו את האופציה לשנות את גודל החבילה באופן ידני כי גם אני לא מצליח לשנות את גודל החבילה כפי שהיה בעבר. עם זאת, אתה יכול לבחור שתחת Your minimal package ו-Your maximal package תהיה אותה חבילה בדיוק ואז תיבחר באופן "אוטומטי" החבילה שאתה מעוניין בה.
פורסם 2010 ביולי 615 שנים מחבר זה כזה טמטום עשיתי פרימיום לפני חודשיים ועכשיו אני כל כך מצטער על הרגע הזה.זה גנבה לאור יום.על כל מקרה תודה על המידע.
פורסם 2010 ביולי 615 שנים למה שלא תפנה אליהם במייל ותבקש החזר כספי על שאר התקופה? קראתי בפורומים אחרים על אנשים שהתלוננו ב-Paypal על כך ש-RS שינו את תנאי השירות לחלוטין וללא התרעה מוקדמת, ואותם אנשים קיבלו חלק מהכסף שלהם בחזרה.איני יודע מה ההליך המדויק אך רצוי להתחיל בפניה למייל של RS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.