עבור לתוכן

העברה של כסף בPayPal לקניית iPhone מארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות iPhone והמחירים בארץ פשוט לא הגיונים. מה שהוביל אותי כמו כל ישראלי אחר, בוא נקנה בחו"ל, ובצדק.

בכ"מ, מפה לשם הגעתי לבחור אמריקאי באחד הפורומים שקיבל אחלה של דיל מAT&T ורוצה למכור לי את הiPhone 4 כולל משלוח ב700$, לגמרי לטעמי, ועוד יותר אין לו בעיה בכלל לבצע את העסקה בPayPal.

עכשיו לפני שאני מעביר את הכסף ובסוף מוצא את עצמי עם מינוס של 700$ וקופסא ריקה בדואר, אני רוצה לוודא שהPayPal Protection באמת תקף גם ל"סתם" כסף שהועבר בSend Money (ומה בדיוק לסמן שם? פשוט Goods?) ולא רק על מוצרים שנרכשו דרך eBay, כי בכל הFAQ שחיפשתי באתר של PayPal דיברו על מוצרים שנרכשו בeBay.

תודה רבה לכולם.

פורסם

אם הוא רציני, תגיד לו שאתה רוצה לבצע את ההעברה דרך eBay, שיפרסם את האייפון בeBay והתשלום יועבר לו דרך

eBay ככה לפחות תוכל להיות בטוח שתקבל ביטוח מPaypal.

פורסם

מה תעשה עם מכשיר מארה"ב?

תשים במגירה כמה חודשים עד שתצא פריצה?

פורסם

יש כאלו שמביאים את האייפון שהוא כבר ג'יילברוקן וסימפרי ככה שאין בעיה להשתמש בו בארץ...

פורסם

אין עדיין פריצה

ולat&t אין סימפרי

פורסם

אם אתה אומר, עדיף שלא יקנה. :nono:

פורסם
  • מחבר

אל תדאגו לי בקטע של הSim-Free.

רק בבקשה אם מישהו יכול לאשר לי שאני יכול לבצע את ההעברה בPayPal ללא חשש, הוא אומר שהוא לא יכול לבצע את העסקה דרך eBay כי האתר מבקש ממנו כרטיס אשראי כל הזמן.

פורסם

אני אישית הייתי יורד מהעסקה שמוצעת לך. יותר מדי סיכונים:

יכול להיתפס במכס.

יכול להיות שעובדים עליך(הכי פשוט לבדוק אם אתה מכוסה ע"י פייפאל- תשלח להם מייל ותסביר להם).

700$ על פניו נשמע לי כמו הרבה כסף לאייפון(יאק). האלטרנטיבות באמת כה יותר יקרות?

פורסם

שטויות...

פשוט תמתין,עכשיו המכשיר "חם" בשוק חכה קצת תראה אךי הוא יצנח בצורה דרסטית עם אחלה מחירים בחו"ל.

בקשר למחירים בארץ,הגנבים ימשכו לדפוק מחירים והפראירים ימשכו לרכוש.

פורסם
  • מחבר

טוב, התמיכה של PayPal החזירו לי תשובה, ההגנה שלהם מכסה רק קניות בeBay, אמרתי לבחור אם אתה רוצה למכור לי בeBay, עכשיו אני משלם, עד אז, כל טוב.

תודה רבה לכולם. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים