עבור לתוכן

מחפש פתרון אבטחה לשרת פרטי.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שרת בחברה בעלת DATA-CENTER גדול בארץ וברצוני להעביר אותו לעסק שלי מטעמי בטיחות, נגישות פיזית

ובגלל שבזמן האחרון יש להם שם תקלות טכניות שהם לא מצליחים לפתור מספיק מהר (אין לי כסף ל-SLA עם הזמינות שאני צריך).

קצת פרטים על השרת:

האפליקציה שרצה בו סומכת על מתן Upload גבוהה והרבה חיבורים בו זמנית (כ-5000 חיבורים, Upload של יותר מ-10Mbps).

לכן אני מנחש ש-Firewall בסיסי לא מספיק חזק (ככה לפחות אמרו לי בבזק).

השאלה היא איזה Firewall מספיק חזק לסחוב כ"כ הרבה חיבורים ובקצב כזה (אני מניח שהקצב הוא בעיה זניחה?)

ומה המחיר המינימאלי שאפשר לשלם על מוצר כזה שיהיה מספיק חזק ככה שלא יוכלו להפיל או לחדור לי לשרת?

תודה רבה.

פורסם

אתה רוצה להחזיק שרת שאמור להחזיק 5000 חיבורים של 10Mbps - והקצב הוא בעיה זניחה?

על סמך מה בדיוק הנחת דבר כזה? :nixweiss:

פורסם

אני המקומך הייתי מנייד את השרת לחווה אחרת מאשרא מחזיק אותו צמוד אליך.

אלא אם אכן אתה גם מוכן להחזיק את כל התשתיות שמסביב שכוללות קירור, אל פסק, מערכת כיבוי וניתור לכל החיישנים. כל זה עוד מבלי בכלל לגעת בנושא החיבור שלך החוצה.

פורסם
  • מחבר

ל-RLM:

כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב;

המהירות של התשתית היא 10Mbps

רוב הזמן החיבורים במצב idle, בחלק מהזמן חלקם הקטן צורך כ-4KB/s כל אחד.

בקיצור כבר חישבתי את זה בצורה מסודרת והמהירות זו לא הבעיה.

ל-multicore:

החברה היא עדיין חברת startup קטנה, מה שאומר שמיקום ונגישות השרת קריטיים לנו.

עוד משהו: גלאי עשן ואבטחה פיזית יש לנו כבר.

חסר לי רק UPS, הוא אמור להיות זול יחסית לא? מדובר בסה"כ בשרת אחד שלא צורך הרבה חשמל (רוב הזמן על פחות מאחוז בודד של צריכת CPU).

בנוסף אשמח לקבל המלצה ל-Firewall,

תודה.

פורסם

איזה שרת זה? מה הנתונים שלו ? לפי זה אפשר לדעת איזה UPS אתה צריך, וכמובן שהUPS יותר איכותי ועם יותר מצברים = יותר יקר.

לגביי הפיירוואל אתה צודק שהכמות תעבורה זה לא משהו משנה אלא יותר כמות החיבורים. איזה יהיה טוב? זה אני לא יודע כי אני לא מתמצא באיזה פיירוואל הכי טוב.

מה זה פיירוול בסיסי שאתה אומר?

פורסם

גם קו של 10Mb Upstream זה לא משהו כל כך נפוץ, בטח לא לחברות סטארטאפ קטנות...

פורסם

חברה', אל תענו על שאלות כאלה יותר...בקצב הזה לא יהיה לאנשי הסיסטם עבודה בכלל :smile1:

לפותח הדיון, Fortigate 80A/100A אמור להספיק לך(אני אישית עובד עם דגמים מתקדמים יותר של FG,

אבל שמעתי שהקטנים שלהם ממש אחלה, הרבה יותר טוב מה-EDGEים למינהם).

פורסם

מה הדרישות שלך מבחינת אבטחה - אולי Firewall appliance ברמה גבוה לא יתאים לצרכיך..

• 3 חודשים מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים