עבור לתוכן

כ. מסך Nvidia עם Dual-DVI וקירור פסיבי, אין יותר חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש בנרות כרטיס בעל ציפסט 8400GS ומעלה עם Dual DVI וקירור פסיבי, ולא מוצא כזה בשום מקום!

מצאתי רק Zotac 9500GT Zone Edition שאין אותו במלאי לאף אחד, וכמה כרטיסים חזקים ויקרים בטירוף.

מישהו מכיר משהו עד 500שח?

תודה מראש.

פורסם

8400GS אף פעם לא יצא עם שני חיבורי DVI.

לא קנית את הZotac לפני חצי שנה בKSP? :D

פורסם
  • מחבר

כן, אפילו פחות מחצי שנה. מKSP ליד הבית שלך ;D

אבל עכשיו אני צריך עוד אחד כזה למחשב אחר, ולא מוצא... :-\

פורסם

הערה על הדרך: אם אתה מחפש שקט, קירור פאסיבי לאו דווקא עדיף על קירור אקטיבי שקט (יש כאלה שממש לא שומעים אותם). כי קירור פאסיבי מקרר פחות טוב, מה שגורם לכרטיס להיות יותר חם, לחמם את האוויר במארז, ובאופן זה לאלץ מאווררים אחרים (אם קיימים) להסתובב יותר מהר ולהרעיש. הייתי בסרט הזה עם ה6600GT הפאסיבי במחשב הישן. כיום יש לי את ה9600GT של Twintech עם קירור חרישי וטמפרטורות נמוכות בהרבה.

פורסם
  • מחבר

dj-ElectriC

תודה על הלינק, מקווה שיש להם אותו במלאי. אני אתקשר אליהם מחר.

QttP

מדובר במחשב שאמור להיות שקט במיוחד, זה מחשב עם מארז P183 שהולך לאולפן הקלטות.

ובנוסף, תרוץ עליו גרסה מסוימת של Linux שיש לה בעיה ידועה עם שליטה במהירות המאוורר של כרטיס מסך,

כך שברגע שהמערכת הזאת רצה - המאוורר יסתובב במהירותו המקסימלית כל הזמן בלי קשר לכמה עומס יש על הכרטיס.

פורסם

שאלתי את עצמי גם למה לא ATI אבל היות ומדובר בלינוקס אני מבין טוב למה.

בכל אופן אם אמצא משהו עדיף אעדכן.[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 21:03:00

עדכון: קבל עדכון כנראה חמק מעיניי

http://tms.co.il/product/6155

פורסם

מה הבעיה לקחת כרטיס עם HDMI ולשים מתאם DVI?

פורסם

שאלתי את עצמי גם למה לא ATI אבל היות ומדובר בלינוקס אני מבין טוב למה.

דווקא הבנתי שלאחרונה, מאז שהכרטיסים של ATI מיוצרים תחת AMD, יש שיפור רב במודעות שלהם לחשיבות הלינוקס ובעבודה מול הקהילה. אבל אולי עדיין לא הכל דופק שם כמו שצריך, לא התעמקתי.

פורסם

יש התקדמות גדולה מאוד זה נכון ורוב המקרים אין שום סיבה לחשוש אבל הדרייברים של NVIDIA חצובים מאוד חזק בלינוקס ובעלי תשתית קצת יותר נורמאלית.

מה גם כלי הגדרות של כרטיסי NV בלינוקס יש הרבה יותר.

לגביי המתאם - מתאם יש - עכשיו לך תמצא כרטיס פסיבי זול חזק מ8400GS וחייב להיות NVIDIA שכולל HDMI ותוסיף מחיר של מתאם כבר עברת את ה265 שקלים המסכנים האלה. אם לא הולכים על 9400GT ומעלה חייבים ללכת על 8400GS + מתאם מה שיוצא בערך 225 שקלים

פורסם
  • מחבר

איזה באסה אין להם במלאי אף אחד מהכרטיסים האלה, עברתי על Zap ועל Kama וכבר התחלתי לחפש בגוגל אבל לא מוצא... :-\

נראה לי שאוותר על הרעיון של Dual DVI ואלך על איזה 9500 של Gainward או Palit וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים