פורסם 2010 ביולי 415 שנים שלוום רכשתי היום כונן חיצוני 500gb של iomega במחיר של 260 שקל בבאג ושחכתי לפרמט את הכונן לפניי שהעברתי קבצים זה קריטי לפרמט את הכונן לפניי השימוש הראשוני ? הוא הגיע ריק (ntfs)עוד משהו ששמתי לב שאני מעביר קבצים המהירות היא 30 מגה לשנייה לא יותר זה תקין ? אצל חברים שלי שיש להם כונן של סיגייט זה מעביר על 40-60 אצלי 30 לא זז
פורסם 2010 ביולי 415 שנים בהנחה שהכונן מחובר בUSB2 המהירות תקינה, חברים שלך כנראה משתמשים בחיבור ESATA. כדאי לך להריץ כלי כלשהו לבדיקת תקינותהדיסק כדי להימנע מבעיות בהמשך.
פורסם 2010 ביולי 415 שנים מחבר בהנחה שהכונן מחובר בUSB2 המהירות תקינה, חברים שלך כנראה משתמשים בחיבור ESATA. כדאי לך להריץ כלי כלשהו לבדיקת תקינותהדיסק כדי להימנע מבעיות בהמשך.הם משתמשים בחיבור sata2 חבר שלי הביא את הכונן שלו אליי וראיתי שזה מעביר במהירות של ~45 יש איזה כלי לבדיקה ? שאני יוכל להריץ גם אצלהם ?
פורסם 2010 ביולי 415 שנים מחבר חחח טעות שלי לכל החברים שלי ולי יש usb2התבלבלתי למעלה ורשמתי שיש להם sata 2
פורסם 2010 ביולי 415 שנים מחבר מוזר עשינו בדיקת benchmark בhdtune הכונן שלי קיבל תוצאות טובות יותר משלהם והם מעבירים על יותר ממני זה מוזר ואני ראיתי בעיניים שלי שחבר שלי בא עם הכונן שלו אליי והעביר על 45
פורסם 2010 ביולי 515 שנים מחבר יש לי עוד שאלה האם יש דרך להכניס את הכונן למצב שינה בזמן שהוא לא בשימוש ?ראיתי שיש אפשרות כזאת בווינדוס לכיבוי הארדיסקים השאלה היא אם אני משאיר הורדה בלילה היא תמשיך ?
פורסם 2010 ביולי 515 שנים יש לי עוד שאלה האם יש דרך להכניס את הכונן למצב שינה בזמן שהוא לא בשימוש ?ראיתי שיש אפשרות כזאת בווינדוס לכיבוי הארדיסקים השאלה היא אם אני משאיר הורדה בלילה היא תמשיך ?יש תוכנה נחמדה בשם:revosleepאם אתה מכבה את הכונן, מערכת ההפעלה לא תזהה אותו,כלומר אתה לא תוכל להמשיך לכתוב אליו.
פורסם 2010 ביולי 515 שנים מחבר http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8758&perur= זה הכונן ולזה מעליי איך אני מחזיר את הכונן לפעולה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.