פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים יש הרבה משחקי רשת שאני לא יכול לשחק בגלל שאני מחובר לראוטר(חיבור בכבלים)....לי נראה שהבעיה נובעת מכך שהמחשב מזהה את האייפי שלו כהאייפי הפנימי שלו בתוך הראוטר משהו כמו192.168.0.123... והמחשבים באינטרנט לא מזהים את המיקום שלו....האם זאת הבעיה? ואם זאת לא הבעיה... אז איך אני פותח פורטים?יש לי D-linkDefult getaway 192.168.0.1ועוד שאלה... אם אני אעבור לHUB ... ואני אהיה המחשב הראשי, אז זה יפתור לי את הבילבול בין האייפי?והאם אני אצטרך להשאיר את המחשב שלי דלוק כל הזמן למרות שאני מחובר לאינטרנט כבלים?תודה מראש
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים אתה יכול לעבור למצב של שיתוף אינטרנט ב-ICSבשביל זה המחשב שלך צריך להתחבר לאינטרנט וכל שאר המחשבים ברשת יקבלו ממנו אינטרנט, כמובן שאם המחשב שלך לא עובד אין אינטרנט.זה בטוח יפתור לך את כל הבעיות.אתה לא צריך לקנות האב או סויץ בשביל זה כי הראוטר שלך הוא גם ראוטר וגם סוויץ.במקרה הכי גרוע אתה צריך רק עוד כרטיס רשת אחד במחשב שלך (וגם זה תלוי בסוג החיבור)
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר אתה יכול לעבור למצב של שיתוף אינטרנט ב-ICSבשביל זה המחשב שלך צריך להתחבר לאינטרנט וכל שאר המחשבים ברשת יקבלו ממנו אינטרנט, כמובן שאם המחשב שלך לא עובד אין אינטרנט.זה בטוח יפתור לך את כל הבעיות.אתה לא צריך לקנות האב או סויץ בשביל זה כי הראוטר שלך הוא גם ראוטר וגם סוויץ.במקרה הכי גרוע אתה צריך רק עוד כרטיס רשת אחד במחשב שלך (וגם זה תלוי בסוג החיבור)לא מצאתי שום סוויץ' על הראוטר שלי... ויש לי שני כרטיסי רשת על המחשב... אחד על הלוח אם ואחד מחוץ לו...אז אתה יכול בבקשה להסביר לי מה בדיוק לעשות?
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים לראוטר (שהוא רק ראוטר) יש כניסה אחת למודם ויציאה אחת בלבד לחיבור לסוויץ.לראוטר שלך יש לפחות 4 יציאות מה שהופך אותו לראוטר משולב עם סוויץכל מה שאתה צריך לעשות זה לעבור על המדריכים פה באתר ולעשות שיתוף אינטרנט ב-ICSפשוט אל תשתמש בפורט של ה-WAN בראוטרדרך אגב - אתה לא צריך לצטט הודעה שנמצאת מעליך זה די מיותר
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר אז בעצם מה שאני יכול לעשות... זה לחבר את המודם אל המחשב שלי... ומהמחשב שלילחבר לWAN ואז מהראוטר לחבר לשאר המחשבים נכון?
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים לא לחבר שום דבר ל-WANיש לך ברואטר 4 פורטים או יותר ממוספרים?תחבר מחשב לכל אחד מהם ואז הראוטר שלך יהיה סוויץ/האב לכל דבראחרי זה תגדיר אינטרנט בדיוק כמו שמוסבר פה באתר בסטיקי בפורום רשתות ואינטרנט
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים רק אל תשכח להתקין פיירוואל על המחשב שמחובר לאינטרנטובכלל, את כל הסיפור אפשר היה לפתור ע"י הפניית פורטים מהראוטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.