פורסם 2010 ביולי 415 שנים בעיה אם explorer.exe שלום לכולםיש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרורשלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שובואז זה מסתדר לכמה זמןניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום בדקתי אם SPYWARE DOCTOR וזה לא עזר כלוםעשיתי sfc /scannow ולא עזר כלוםיש לי WINDOWS XP PRO מעבד Q-8300 זכרון 3GB בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee בתודה מראש
פורסם 2010 ביולי 615 שנים כשאתה הורג את ה explorer.exe אמור להיעלם לך כל הממשק של וינדוס לכמה שניות ולהישאר רק שולחן עבודה (בלי taskbar). זה קורה?אני די בטוח שמדובר בוירוס\רוגלה עקשן במיוחד.
פורסם 2010 ביולי 715 שנים תסרוק וירוסים במצב בטוח, לפעמים זה עוזר.מצב בטוח:1. הפעל מחדש את המחשב2. לחץ כמה פעמים על כפתור F83. בתפריט שיעלה לך תבחר - safe modeבהצלחה!
פורסם 2010 ביולי 815 שנים גם לי יש את אותה בעיה...כבר כמה חודשים. התיאשתי כבר מיזמןבדקתי וירוסים הכי עמוק שאפשר...עם קאספארסקילא מצא כלוםלמען הדיוק: התופעה היא שהאינטרנט אקספלורר מתחיל עם משאבים סביריםומטפס לאט לאט ובהתמדה למימדים מפחידים של צריכת זיכרון...ככה בקצב קבוע ועיקבילאחר חצי שעה זה תוקע את המחשבזה בהחלט מריח כמו וירוס...אבל כאמור לא מצליחים לגלות אותומיותר לציין שעם דפדפנים אחרים כמו כרום או פיירפוקס זה לא קורהאני מופתע שלא שיחררו פיתרון לבעיה הזו - כי זה מגדיל את קצב השימוש בדפדפנים אחרים על חשבונה של מיקרוסופטאז מי התותח כאן בפורום שעוזר לנו ומוצא פיתרון ?
פורסם 2010 ביולי 815 שנים חברה אל תעשו סלט.יש explorer.exe שזה כל הסביבה הגראפית של וינדוס בערך, כל הסיירי תיקיות למינהם.ויש iexplorer.exe שזה הדפדפן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.