עבור לתוכן

בניית אתר וחברת אכסון

Featured Replies

פורסם

היי

אני מעוניין לבנות אתר למכירה של תוספי מזון באנגלית.

האתר יכיל כ 40 מוצרים מאד דומים.

רציתי לדעת מה מומלץ למערכת ניהול wordpress או joomla/

מה היתרונות או החסרונות ?

האם יש המלצה לחברת איחסון שהדפים מהירים ?

תודה מראש ושבוע טוב

פורסם

1. ג'ומלה, היא יותר CMS מוורדפרס, שבעיקרון הוא בלוג. חוץ מזה שתיהם די דומות, אך שים לב שהקהילה של וורדפרס גדולה יותר => יותר עזרה.

2. חברת איחסון תבחר לפי מיקום קהל היעד (קח בחשבון ששרת ישראלי אולי מהיר יותר אך יקר בהרבה ומספק הרבה פחות משרת באירופה או אמריקה)

פורסם

you could also try zen-cart

פורסם

2. חברת איחסון תבחר לפי מיקום קהל היעד (קח בחשבון ששרת ישראלי אולי מהיר יותר אך יקר בהרבה ומספק הרבה פחות משרת באירופה או אמריקה)

לא מסכים.

איחסון בארץ עדיף מבחינת זמן תגובה - כי החיבור לאינטרנט בחו"ל עמוס.

אבל השירותי אחסנה בארץ הם בסדר גמור. לא צריך להגזים בביקורת. גם מבחינת המחיר אין הבדל כזה משמעותי. אם האתר שלך צריך להיות בארץ, אז תשכור שירות אחסנה בארץ - חד משמעי.

פורסם

לא מסכים.

איחסון בארץ עדיף מבחינת זמן תגובה - כי החיבור לאינטרנט בחו"ל עמוס.

ומה אני אמרתי? (מה גם שהוא איטי יותר בגלל המרחק הפיזי, ועומס על הקווים לחו"ל מתבטא הרבה פחות בגלל שיש לך פחות להוריד [אלא אם כן יש לך אתר מפוצץ בתמונות או כבד במיוחד])

אבל השירותי אחסנה בארץ הם בסדר גמור. לא צריך להגזים בביקורת. גם מבחינת המחיר אין הבדל כזה משמעותי. אם האתר שלך צריך להיות בארץ, אז תשכור שירות אחסנה בארץ - חד משמעי.

אתה צוחק, נכון? :facepalm:

תשווה לי כל הוסט גדול בחו"ל (GoDaddy, DreamHost וכו') והוסט בישראל באותה רמת מחיר [ואני מדבר על אחסון משותף, כן? בVPS המצב גרוע עוד יותר] ותראה מה אתה מקבל בכל אחד מהם [כששני הפרמטרים העיקריים הם BW ומקום, אך לא רק] - אולי אז תבין למה הביקורת מוצדקת ולמה אני ממליץ ללקוחות לקנות אחסון בארץ רק אם הם לא הולכים לייצר תעבורה רבה או להשתמש בשטח איחסון רב והם צריכים את הזמן תגובה הזה (שמהיר בכ100ms משרת באירופה ובכ200ms משרת באמריקה) - שלהגדרה זו עונים בעיקר אתרים סטטיים פחות או יותר מבחינת התוכן (אתרי תדמית הם הרוב המכריע בקטגוריה זו).

נושא האחסון בארץ מול האחסון בחו"ל מסתכם למשולש שצלעותיו הם: נפח אחסון ותעבורה גדול, מחיר נמוך ומהירות תגובה מהירה, כאשר אתה יכול לבחור 2 צלעות אך עלייך להסתפק על הצלע השלישית.

פורסם

תשמע,

אני מתכנת אינטרנט כמה שנים, אז יש לי קצת נסיון וידע, למרות שלא חפרתי הרבה בנושא של השוואות שירותי אחסון.

אני מעריך את זה שירדת לכל הפרטים האלו, אבל בשורה התחתונה מבחינת מה שצריך כדי להריץ אתר מסחרי בארץ - האחסון בארץ בסדר גמור ועונה על הצרכים ובכל מקרה עדיף על אחסון בחו"ל. ואם עולה קצת יותר תעבורה או שטח אז צריך לשלם.

דבר שחשוב לשים אליו לב זה גיבויים ושיחזור מגיבויים. גישת SSH למתכנת גם יכול להיות נחמד - עוזר להגן מפריצות.

שתי חברות שאני מכיר מהשנים האחרונות:

spd.co.il

interspace.co.il או intervision.co.il - לא זוכר בדיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים