עבור לתוכן

החלפת סוללה לIPOD VIDEO

Featured Replies

פורסם

ברשותי מכשיר איפוד וידאו (5TH GEN) בן כ4 שנים שמור מאוד (נראה חדש לחלוטין). לאחרונה הבטריה התחילה להראות סימני גסיסה

(מספיקה ל3 שעות שמיעת מוזיקה ויורדת בעקביות). אני מחפש סוללה חלופית +כלים לפתיחת האיפוד. אשמח להמלצה על סוללה איכותית (אני

לא רוצה עוד חצי שנה להתחיל את התהליך מחדש) במחיר סביר.

תודה מראש.

פורסם

ברשותי מכשיר איפוד וידאו (5TH GEN) בן כ4 שנים שמור מאוד (נראה חדש לחלוטין). לאחרונה הבטריה התחילה להראות סימני גסיסה

(מספיקה ל3 שעות שמיעת מוזיקה ויורדת בעקביות). אני מחפש סוללה חלופית +כלים לפתיחת האיפוד. אשמח להמלצה על סוללה איכותית (אני

לא רוצה עוד חצי שנה להתחיל את התהליך מחדש) במחיר סביר.

תודה מראש.

באייביי יש לך ים סוללות עם קיטים לפתיחת הנגן...מחירים ריצפה....בקשר לזיוף לא חושב שיש שם סוללות מזויפות...תראה אם המוכר וותיק....

אני קניתי לוח אם לאייפוד הזה והחלפתי לבד...לא בעיה לחליף בטריה 8)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש הרבה באיביי, אני מחפש המלצה לסוללה עמידה. לN560 שלי אני קונה כל חצי שנה סוללה כי זה משך הזמן שהיא מחזיקה, אבל שם

לא צריך לפרק את כל המכשיר כדי להחליף סוללה.

פורסם

אני יודע שיש הרבה באיביי, אני מחפש המלצה לסוללה עמידה. לN560 שלי אני קונה כל חצי שנה סוללה כי זה משך הזמן שהיא מחזיקה, אבל שם

לא צריך לפרק את כל המכשיר כדי להחליף סוללה.

שמע בקשר לבטריה איכותית אין לי מושג נראה לי כולם זה אותו ברנד....קנה בטרייה עם mAh הכי גבוה...

פורסם

אל תקנה את הבטריות הזולות מeBay. פשוט אל.

אני מאוד ממליץ לך לחפש את הבטריה המקורית של אפל, הבטריות הזולות שאתה רואה ברבע סנט באיביי שוות ככה בדיוק. כנ"ל הבטריות ברבע סנט מDX.

פורסם
  • מחבר

וזו מטרת הת'רד - איפה אפשר להשיג כאלה?

פורסם

אני דיי בטוח שבiDigital יש שירות של החלפת סוללות גם אם המכשיר מחוץ לאחריות.

פורסם
  • מחבר

א. הם יקרים בטירוף.

ב. הם מחליפים לך את כל המכשיר למשהו משומש שיש להם במלאי. המכשיר שלי שמור כחדש, אין לי שום כוונה להחליף אותו עם איזה גרוטאה

מהמחסן שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים