עבור לתוכן

מה כוללת האחריות לניידים של Dell

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות נייד של דל מ-Notebookclub. המחשב מגיע עם אחריות לשנה, שניתן להאריך לשלוש בתוספת של 290 ש"ח.

רציתי לדעת מניסיונכם אם התוספת לעוד שנתיים משתלמת או שהאחריות הזאת לא כוללת יותר מדי.

יש מקומות שנותנים רק שנה של אחריות מלאה ואחר כך היא לא כוללת מלא דברים.

תודה.

פורסם

במחשבים ניידים עוד לא יצא לי להיתקל בסייגים כלשהם לגבי אחריות אחרי השנה הראשונה. ההרחבה היא מלאה, וכל מה שמתעדכן זה תאריך סיום האחריות. מבחינת הכיסוי - הוא אותו דבר לשנה, לשלוש או לחמש (יש גם מחשבים שעליהם מציעים עד 5 שנות אחריות).

האחריות היא על תקלות חומרה מכל סוג, אלא אם כן מוכח שמדובר בנזק שנגרם ע"י משתמש (שבר/נוזלים). אצל יצרנים רציניים, ובמיוחד בדגמים העסקיים - במקרים מסוימים גם אם מדובר בשבר שלא נגרם משימוש בלתי-סביר - האחריות תכסה, אבל לא הייתי סומך על כך בעיניים עצומות.

שים לב שעל סוללות כמעט לעולם לא נותנים אחריות של מעל שנה (לפעמים חצי שנה בלבד), ועל מטען לפעמים גם נותנים אחריות לשנה בלבד.

על תוכנה אין אחריות כלל. יש לפעמים תמיכה מוגבלת לענייני מערכת הפעלה ותוכנות יצרן. לדעתי, אם מדובר בתוכנה של DELL, תמיכה טלפונית תקבל בכל מקרה, גם אם המחשב לא באחריות, אבל אל תתפוס אותי במילה.

פורסם

מסכים לגמרי עם מי שמעליי , ורוצה להוסיף כמישהו בעל מחשב דל

האחריות להפתעתי טובה מהצפוי במקרה של בעיה הם באים עד הבית ולוקחים את המחשב .

אפילו לחברי שהיתה בעיית התחממות, המחשב בן שנתיים והחליפו לו מאוורר ואת הלוח אם.

אז לדעתי הם בסדר. הצד השלילי שלהם שלפעמים הם לא יודעים מה הם עושים לי אישית דל 1535 הם מעולם לא הצליחו לתקן את כפתור של הוצאת הדיסק למרות שהחליפו חלקים פה ושם , אבל למדתי לחיות עם זה .

פורסם

אני קניתי שם נייד והאחריות לשלוש שנים היא אחריות מלאה.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי רק נייד מהסדרה העסקית נלקח מהבית.

השאר (אני קונה inspiron n3010) צריכים להביא אותו בעצמם למרכז שירות.

פורסם

זה לא קשור ישירות. גם נייד עסקי וגם נייד ביתי אפשר לרכוש עם אחריות שכוללת שירות שליחים או בלי.

יש גם אחריות (יקרה יותר) שכוללת תיקון בבית הלקוח.

פורסם

רק לשם הבהרה - אז האחריות כן כוללת אחריות על הסוללה ל-3 שנים?

ומה ההגדרה לסוללה תקינה?

אם הזמן שהיא מחזיקה מתקצר משמעותית, כפי שקורה לסוללות ניידים באופן טבעי אחרי מן מה, מתי והאם בכלל האחריות מכסה זאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים