עבור לתוכן

קומנדוס 3- רשמים מהמשחק

Featured Replies

פורסם

ובכן לאחר קריאת ביקורות לא ממש מהללות אודות המשחק החדש מבית פירו ולאחר שעברתי כמה

שלבים במשחק עצמו שלקחו לי כמה שעות טובות אני מוכרח להעביר לכם את ההתרשמות לי מהמשחק.

קודם כל המשחק הוא טוב. הוא לא מצוין, הוא לא קומנדוס 2 משופר ובשום פנים ואופן זהו לא משחק

מצוין. אבל הוא טוב. למה הוא טוב- אני אסביר לכם:

המשחק, שמהווה המשך בלתי ישיר לקומנדוס 2 שכזכור היה משחק יוצא מן כלל והציב רף חדש לזאנר משחקי ה

rtts-real time tactic strategy. המשחק היה מצוין. אך אחד מהנקודות החולשה המעטות שהיו לו הוא מחסור בעלילה

רציפה וברורה. הסרטונים היו יפים והמשימות היו ענקיות אבל לא היה שום רצף עלילתי או הזדהות כלשהי עם הדמויות.

במשחק החדש הושם דגש על כך. קומנדוס 3 הוא נטול סרטים, לפחות עד מה שראיתי עד עכשיו אבל במקום זה שולבו

במשחק קטעים מבוססי מנוע ודיאלוגים בין הדמויות שגורמות יותר עניין בעלילה ויותר הזדהות עם הסיפור- חלק יגידו

כי זה לא ממש תורם אבל בוגרי דספרדוס יוכלו להגיד שדיאלוג טוב בין הדמויות שמשלוב בעלילה הוא מושך את השחקן יותר

מאשר סרט יפה אך סתמי.

נקדוה נוספת שבה ביקרו רבים את המשחק הייתה הקושי שלו. אני מוכרח להסכים רק עם חלק מהבעיה. אומנם

המשחק לא קל, הוא גם לא מתיימר להיות קל, כי אם כן מה האתגר פה אבל הקושי הרב כביכול הוא לא עד כדי כך נורא.

עובדה, אני בטוח שאני לא השחקן הכי טוב בסדרת קומנדוס אבל עברתי את שני המשימות הראשונות של הסטלינגרד

בלי בעיות או קשיים כלשהם, חוץ מהקטע עם הסנייפר בהתחלה, אבל זה נפטר מהר. בסה"כ המשימות מגוונת, מעניינות

ובהחלט נותנות לשחקן תחושה של מלחמת עולם שנייה השיא כוחה. וכמובן שרצף עלילתי רק תורם לכך.

וכעת למגרעות העיקריות של המשחק ולצערי יש לא מעט כאלה. אחד הסיבות העיקריות לכך שהמשחק הוא

לא מצוין הן בעיקר מגרעות טכניות ושטותיות שעם עוד עבודה של כמה שבועות היו יכולים ללטש ולהפוך את המשחק

להרבה, אבל הרבה יותר טוב. החלק הטכני כולל בעיקר החסרון התמוה משהו ברזולוציה השונה מ800 על 600, חוסר

אפשרויות לשנות גרפיקה של משחק- רק ני אפשרויות- Low/high details -מוזר אמרתי כבר? כמו כן ישנו באג די

מציק במשחק אשר גורם לתקיעת המשחק ותוך כדי ביטול הסייבים שלכם- אם נתקע לכם המשחק ולא עשיתם גיבוי ל

סייב(נשמע מוזר נכון?) תצתרכו להתחיל את המשימה מחדש. כמו כן אין מקשי קיצור לפעולות השונות של הדמויות-

גם לא ברור לגמרי למה ולבסוף ישנם היעלמויות מסתוריות של תיקי עזרה ראשונה במהלך המשחק(???)- נשאר רק

להתפלל לפאטץ'.

זהו בעיקר כל הסיפור על קומנדוס 3. משחק טוב שהיה יכול להיות מצוין עם עוד קצת השקעה. קשה- מספיק אבל

לא ממש, מהנה- לאחר כמה שעות- בהחלט, שווה השקעה- רק לשרופי הז'אנר כי זה ממש לא משחק לכל אחד.

מקווה שהבהרתי ולו לפחות ספק אחד ונתראה בברלין הכבושה!

פורסם

וואי אני מת לבדוק ת'משחק הזה... מתי הוא יצא?

פורסם

הוא יצא לפני מספר ימים.

פורסם

" נשאר רק להתפלל לפאטץ' " הגרפיקה באמת גרועה >:(

פורסם

הכי עיצבן אותי הקטע שצריכים כל הזמן להחליף שדה ראיה כי אי אפשר לראות את כל הפרטים רגיל...

חוץ מזה הכל נראה בסדר בעס שאין סירטונים חכו לדספרדוס 2 הולך לצאת שנה הבאה יהיה משחק סוף הדרך...

נ.

PATH FINDER אתה לא השחקן הזה מהשרתים במואה ?

פורסם
  • מחבר

הכי עיצבן אותי הקטע שצריכים כל הזמן להחליף שדה ראיה כי אי אפשר לראות את כל הפרטים רגיל...

חוץ מזה הכל נראה בסדר בעס שאין סירטונים חכו לדספרדוס 2 הולך לצאת שנה הבאה יהיה משחק סוף הדרך...

נ.

PATH FINDER אתה לא השחקן הזה מהשרתים במואה ?

לא, זה מתחזה ;D

פורסם

לא, זה מתחזה ;D

עכשיו הבנתי למה הוא משתמש בציטים :bash:

פורסם

" נשאר רק להתפלל לפאטץ' " הגרפיקה באמת גרועה >:(

תגיד לי מה אתה מסכן ,יש לו גרפיקה מצויינת יחסית לכול משחקי האסטרטגיה.

ובקשר למה שאמר הראשון

אז כך שאין שום באגים שאי אפשר לישמור אני שיחקתי בזה ולא היה לי וגם לו לא לאנשים שאני מכיר שהם משחקים בזה.

פורסם
  • מחבר

אתה עדיין לא נתקלת בבאג אבל כשיתקע לך המשחק אתה תראה

גם אני חשבתי שזה לא נכון כשקראתי על זה בפורומים ונתקלתי בזה...ככה

שאל תיקח סיכון מיותר ועדיף תגבה מדי פעם.

פורסם

תגיד לי מה אתה מסכן ,יש לו גרפיקה מצויינת יחסית לכול משחקי האסטרטגיה.

ובקשר למה שאמר הראשון

אז כך שאין שום באגים שאי אפשר לישמור אני שיחקתי בזה ולא היה לי וגם לו לא לאנשים שאני מכיר שהם משחקים בזה.

בתור בוגר סידרת קומנדוס מהראשון ועד האחרון ,קומנדוס 3 מאכזב ביותר מבחינת הגרפיקה אומנם היא דיי מפורטת אבל למה אני חייב לראות עדיין את הפיקסלים בגודל כזה ? ולשחק ברזולוציה שכמעט נכחדה מהעולם (שכיום חלק מהמסכים לא יכולים להריץ אותה אפילו) ? ::)

ברגע שהם יוציאו פאץ' שיסדר את הגרפיקה לאיכות נורמלית לשנת 2003-2004 אז אני ישנה את דעתי

ד"א נכנסתי לפורום הרישמי של המשחק באתר של החברה והיה שם דיון גדול בשם

"800x600 resolution!!!???? Are you guys kidding? "

http://www.eidosinteractive.com/forums/index.html

פורסם

לקונדוס 2 ו3 אותה רמת גרפיקה.

פורסם

לקונדוס 2 ו3 אותה רמת גרפיקה.

אולי את אותה רמת גרפיקה , אבל לא את אותן רזולוציות :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים