עבור לתוכן

מכונה לתספורת ביתית, מה מומלץ? **עדכון בעמוד 5

Featured Replies

• תגובות 50
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי גם מכונה של של בייביליס שקניתי ב-200 לפני שנה באל"מ והיא עברה ככה 5-6 תספורות אם אני לא טועה ומעבר לטעינה לפני כל תספורת היא אחלה.

שמעתי גם המלצות על המכונות של MOSER והבנתי שזה ה-דבר\ ככה שברגע שזו תתקלקל נקנה אחת שלהם.

מעבר לזה בנוגע לאתר שסיפקו לך כאן- "לאסט פרייס", אתר טוב שיצא לי להזמין בו פעם מכונת גילוח והגיע לאחר 5 ימים נראה לי עם שליח!

פורסם

אם אתה קונה דגם חוטי, אז לי היה דגם של WAHL למשך הרבה שנים (יותר מ10).

אם אתה רוצה אלחוטי, למשל כדי שתוכל להסתפר במקלחת, אז כדאי ללכת על מחירים של 400 ש''ח ומעלה, כשהדגמים הממולצים הם הפנסוניק 149, 1420 ו1421.

זו בעצם אותה מכונה, רק עם שדרוגים קלים (ה1421 הוא האחרון שיצא).

יש גם מכונות יותר טובות, אבל הן יקרות בהרבה.

פורסם

Moser הוא למעשה מותג של Wahl המיוצר בגרמניה ומופנה יותר לשוק האירופאי. אני משער שהוא מעט יקר יותר בשל התוית "made in germany" משום שמוצרי שני המותגים דומים מאוד לפחות מבחינת עיצוב ומפרט.

מכונה אלחוטית טובה עולה הרבה מאוד כסף, על הפנסוניק יש יותר מדי ביקורות פושרות (לא רק בארץ) והמכונות המשובחות עולות בסביבות ה-500 ומעלה.

פורסם
  • מחבר

אני לא חייב אלחוטית, אפשרי גם עם כבל...

פורסם

דווקא הREMINGTON ניראת מאוד מעניינת

פורסם

אל תקנה אלחוטית.

לך על מכונה שלא נהרסת וזולה, אתה עושה כולה גאלח !

אני מסתפר כבר שנתיים בבית ואחת לשבועיים וזה חוסך המון, אם תספורת אצל הספר עולה 35 ש''ח, בשנה יוצא לי סביבות ה1800 ש''ח

לא כולל דלק.

פורסם

אל תקנה אלחוטית.

לך על מכונה שלא נהרסת וזולה, אתה עושה כולה גאלח !

אני מסתפר כבר שנתיים בבית ואחת לשבועיים וזה חוסך המון, אם תספורת אצל הספר עולה 35 ש''ח, בשנה יוצא לי סביבות ה1800 ש''ח

לא כולל דלק.

איך הגעת ל1800? גם אם מסתפרים פעם בשבועיים זה יוצא 35*26=910 ש"ח בשנה.

פורסם

אני מסתפר נגיד פעם בחודש. 50X12= 600 ש"ח

זה לא נורא אבל לא יזיק לחסוך את זה. מה שכן, אני מעדיך להסתפר אצל הספר. שאני עושה לבד או מישהו אחר מספר ואתי זה יוצא לא משהו.

פורסם
  • מחבר

הנושא עדיין לא סגור, קיבלתי כאן המלצות לכמה וכמה מכונות, כשהביקורות עליהן לרוב שליליות או שלא קיימות בכלל.

נסגרתי בסוף על שני דגמים:

MT-155

או

Panasonic ER1421

לפי מה שהבנתי אגב, שום מכונה לא יכולה להגיע לקרחת מלאה כמו שאני רוצה! שתי המכונות האלו מגיעות מינימום ל-0.8 מ"מ, ולמרות שמדובר בשער קצר מאוד, אני רוצה 0! אז אני שוקל כרגע לא לקנות שום מכונה, ללכת לספר פעם אחת כדי להוריד את כל השיער ומשם להתחיל להתגלח כל שבועיים בסכין גילוח רגילה. רק כך אני אגיע לתוצאות שאני רוצה.

אבל עדיין מתלבט, כי מדובר בכאב ראש לא קטן, להחליף כל פעם סכיני גילוח (כמובן שיהיו הכי איכותיים בשוק), למרוח שמן כדי למנוע שריטות ובסוף קרם לחות וכו'...הכל לקוח מכאן: headshaver, עדיין מתלבט מה לעשות

אין פה אחד שעושה גלח ממש עד הסוף, רואים רק את העור, ויכול לספר עד כמה צריך להשקיע כל פעם בגילוח?

פורסם

אם אתה רוצה אפס כל הזמן אז אתה תהיה חייב לגלח תראש כל יום.

ככה אבא שלי עושה.

פורסם

נטענת אלחוטית של פיילוט, 50 שקל משופרסל.

כבר שנה+ שאני מסתפר איתה כל שבוע לערך, אני לא מנקה או משמן אותה, עובדת מעולה.

רק לחשוב על הכסף שחסכתי כל השנה תמורת ה50 שקל המסכנים האלה... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עדכון ותוצאות:

נמאס לי לדבר על לעשות קרחת, ואתמול היה הביקור הראשון שלי אצל הספר אחרי 6 שנים וחודשיים :smile1:.

למי שיכנס לדיון הזה בעתיד, מכונה טובה שמיועדת לכמעט גלח היא הפנסוניק ER121. עושה את העבודה כמו שצריך, לקח לספר רק כמה דקות, וראיתי שכמה ספרים משתמשים בה לקיצוץ שיער. לי אישית היא לא מתאימה מסיבה אחת, כי לא היא ולא שום מכונה אחרת יכולים לעשות קרחת מלאה!

אז אני פונה מעכשיו לגילוח עם סכין. קניתי אתמול סט חדש של סכיני ג'ילט פיוג'ן פאור, ואחרי שאני אקנה איזה שהוא קרם גילוח טוב ביום ראשון, אני אגלח את הראש. האופציה הזאת זמנית, עד שאני אקבל את ה-HeadBlade Classic. אם מישהו מתעניין בנושא, אז תגידו ואני ארשום עליה סקירה קטנה אחרי שימוש :-).

תודה לכל מי שעזר.[br]פורסם בתאריך: 8.07.2010 בשעה 10:03:58

מצאתי את ה-Headblade בחנות כאן בארץ, כבר חוסך לי טרחה של הזמנה מחו"ל. יום ראשון אני נוסע לרכוש אותה, מקווה שהיא טובה כמו שכולם טוענים ברשת.

***בטעות הגבתי פעמיים ברציפות, הייתי בטוח שאני בעריכה! קבלו את התנצלותי :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אבא שלי אומר שזה לא מגרדת ולא כלום...

אחרי שמתרגלים לזה אתה עושה את זה מהר ובמקצועיות.

תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים