עבור לתוכן

מכונה לתספורת ביתית, מה מומלץ? **עדכון בעמוד 5

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בדקתי ביקורות בזאפ, במיוחד על פנסוניק והדגמים שהוזכרו פה, והרושם שקיבלתי הוא דווקא שמוצרי פנסוניק לתספורת הם חרא של דבר!

אני רואה שהרבה אנשים נופלים בדגמים הזולים, ולא בא לי לבזבז 200 שקלים כך סתם, אז אני מקציב 400 שקלים למכונה איכותית. מה מומלץ?

• תגובות 50
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי במשפחה יש מכונה של פאנאסוניק שמחזיקה יפה מאוד כבר איזה 10 שנים....אמנם היא יוצרה ביפן (לא יודע אם זה עגיין ככה) ועלה כ 500 ש"ח, אבל סביר להניח שיש להם עדיין מכונות טובות

פורסם

עדיף לתת לספר 20 שקל ולסגור עיניין.

הלוואי עלי.

אני עושה גלח כל הראש באותו מספר, והספרים פה רוצים 40-50 שקל מינימום.

לי יש מכונה הכי זולה בעולם של קנדי או משהו שעלתה לי איזה 40 שקל, והיא עובדת כמו שצריך וזהו.

גלח על 3 או 6 על כל הראש וזהו.

פורסם

תחפש מכונות תספורת של Wahl באיביי.

פורסם

יש לי מכונה של Babyliss man מסדרה 700.

מאוד מרוצה ממנה עד כה.

פורסם

כל אשקלוני שמכבד את עצמו מכיר את שלומי :xyxthumbs:

הבעיה שכל אשקלון מגיעים אליו וחייבים להזמין תור יומיים-שלושה מראש,

חוץ מזה, ממליץ בחום לאשקלונים שעדיין לא מכירים אותו.

מי זה שלומי ואיפה הוא נמצא? אני מסתפר אצל אבי והוא ספר ממש טוב

פורסם

אני יכול להמליץ על מכונות של Braun. יש לי אחת 8 שנים, והיא עושה את עבודתה נאמנה.

פורסם

מי זה שלומי ואיפה הוא נמצא? אני מסתפר אצל אבי והוא ספר ממש טוב

די, אתה באמת לא מכיר אותו?

הוא נמצא באזור מגדל, לא רחוק מאיסטמבול.. "שלומי עיצוב שיער"

כמו שכבר אמרתי, אל תשכח להזמין תור לפני שאתה מגיע

אם אתה לא רוצה לשבת שם כמה שעות טובות.

פורסם

אני מסתפר בעצמי (למעשה אשתי מספרת אותי) כבר שנים רבות. הייתה לי מכונה זולה שקבלתי שי לראש השנה מהעבודה של remington (מכונה של 100-150 ש"ח), אחרי שנה-שנתיים התחילה להציק לי ואחרי שלוש התחילה ממש להכאיב. גם שהיית חדשה לגמרי עבדה לאט יחסית.

קניתי לפני כשנה את זאת - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=8372 (שים לב שזאת המכונה הלבנה ולא הדגם השחור המיועד לכלבים) ומאז אין טענות - התספורת אורכת חצי זמן, אין יותר תלישות וכאבים. חשוב (כמו בכל מכונה) לנקות היטב לשמן בעדינות אחרי כל שימוש.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא את הגרסה הלבנה שמיועדת לאנשים!

פורסם

MOSER הגרמנית היא החברה המובילה למכונות תספורת, קנה משהו לא יקר. קנינו לבית אחת ב- 180, עושה עבודה מעולה.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי שוב, אני עדיין לא מוצא אותה. לא מבין איך אני מפספס את הדגם אם הוא קיים, אתם יכולים להביא לינק?

ולקחת סתם מכונה מחברה מסויימת קצת מדאיג אותי, אני רואה ביקורות רעות אפילו על מכונות שעולות 400+!

פורסם

מצטרף להמלצה על פיליפס.

פורסם

היתה לי בייביליס, גרועה ביותר.

מכמה ספרים קיבלתי המלצות על moser.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים