פורסם 2010 ביולי 315 שנים מחבר בדקתי ביקורות בזאפ, במיוחד על פנסוניק והדגמים שהוזכרו פה, והרושם שקיבלתי הוא דווקא שמוצרי פנסוניק לתספורת הם חרא של דבר!אני רואה שהרבה אנשים נופלים בדגמים הזולים, ולא בא לי לבזבז 200 שקלים כך סתם, אז אני מקציב 400 שקלים למכונה איכותית. מה מומלץ?
פורסם 2010 ביולי 315 שנים אצלי במשפחה יש מכונה של פאנאסוניק שמחזיקה יפה מאוד כבר איזה 10 שנים....אמנם היא יוצרה ביפן (לא יודע אם זה עגיין ככה) ועלה כ 500 ש"ח, אבל סביר להניח שיש להם עדיין מכונות טובות
פורסם 2010 ביולי 315 שנים עדיף לתת לספר 20 שקל ולסגור עיניין.הלוואי עלי. אני עושה גלח כל הראש באותו מספר, והספרים פה רוצים 40-50 שקל מינימום.לי יש מכונה הכי זולה בעולם של קנדי או משהו שעלתה לי איזה 40 שקל, והיא עובדת כמו שצריך וזהו.גלח על 3 או 6 על כל הראש וזהו.
פורסם 2010 ביולי 415 שנים כל אשקלוני שמכבד את עצמו מכיר את שלומי הבעיה שכל אשקלון מגיעים אליו וחייבים להזמין תור יומיים-שלושה מראש, חוץ מזה, ממליץ בחום לאשקלונים שעדיין לא מכירים אותו. מי זה שלומי ואיפה הוא נמצא? אני מסתפר אצל אבי והוא ספר ממש טוב
פורסם 2010 ביולי 415 שנים אני יכול להמליץ על מכונות של Braun. יש לי אחת 8 שנים, והיא עושה את עבודתה נאמנה.
פורסם 2010 ביולי 415 שנים מי זה שלומי ואיפה הוא נמצא? אני מסתפר אצל אבי והוא ספר ממש טובדי, אתה באמת לא מכיר אותו?הוא נמצא באזור מגדל, לא רחוק מאיסטמבול.. "שלומי עיצוב שיער"כמו שכבר אמרתי, אל תשכח להזמין תור לפני שאתה מגיעאם אתה לא רוצה לשבת שם כמה שעות טובות.
פורסם 2010 ביולי 415 שנים אני מסתפר בעצמי (למעשה אשתי מספרת אותי) כבר שנים רבות. הייתה לי מכונה זולה שקבלתי שי לראש השנה מהעבודה של remington (מכונה של 100-150 ש"ח), אחרי שנה-שנתיים התחילה להציק לי ואחרי שלוש התחילה ממש להכאיב. גם שהיית חדשה לגמרי עבדה לאט יחסית.קניתי לפני כשנה את זאת - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=8372 (שים לב שזאת המכונה הלבנה ולא הדגם השחור המיועד לכלבים) ומאז אין טענות - התספורת אורכת חצי זמן, אין יותר תלישות וכאבים. חשוב (כמו בכל מכונה) לנקות היטב לשמן בעדינות אחרי כל שימוש.
פורסם 2010 ביולי 515 שנים ברצינות? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-haircuter&db136530=136536&orderby=rateחפש שוב.
פורסם 2010 ביולי 515 שנים MOSER הגרמנית היא החברה המובילה למכונות תספורת, קנה משהו לא יקר. קנינו לבית אחת ב- 180, עושה עבודה מעולה.
פורסם 2010 ביולי 515 שנים מחבר חיפשתי שוב, אני עדיין לא מוצא אותה. לא מבין איך אני מפספס את הדגם אם הוא קיים, אתם יכולים להביא לינק?ולקחת סתם מכונה מחברה מסויימת קצת מדאיג אותי, אני רואה ביקורות רעות אפילו על מכונות שעולות 400+!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.