עבור לתוכן

APB All Points Bulletin לא מה שחשבתם.

Featured Replies

פורסם

APB All Points Bulletin היה אמור להיות משחק מרענן מבחינת הרעיון,דבר שלא השאיר לי ברירה אלה לרכוש אותו אך לאחר מספר שעות משחק אני רק רוצה לקבל את ה50 דולר שלי חזרה.

רעיון המשחק די פשוט,לאחר כניסה ראשונית למשחק אתה בוחר איך לעצב את הדמות/והאם להיות בצד של הטובים או בצד הפשע.

לאחר מכן אתה עובר מדריך קצרצר ואז תהיה לך האפשרות כל פעם מחדש באיזה עיר לשחק [יש שני ערים].

בדקות הראשונות של המשחק [עד שעה] אתה בקלות אומר לעצמך זה משחק שלא אעזוב זמן רב.

רעיון המשימות די פשוט מלהדליק X בניין או לקחת מזוודה מXלY שהצד של "הרעים/הטובים" תלוי היכן אתה אמורים למנוע מאחד מהשני לעשות זאת.

את המשימות יהיה אפשרי לעשות בקבוצה [שאותה המערכת יוצרת אוטמאטית] אך כמובן יש באפשרות השחקן ליצור בעצמו קבוצה למשימה.

בהמשך המשחק השחקן יכול לשדרג לעצמו נשקים/בגדים/רכבים וכו'.

אחת הבעיות הראשונות שמרגישים מהמשחק היא שהוא חוזר על עצמו ,אותם קבוצה קטנה של משימות,שאתה מרגיש שאתה לא חותר לשום מקום חוץ מלהשיג איזה דירוג 20 שיתן לך רכב נוצץ ולא יתרה מזאת ,

בתור שחקן WOW לשעבר מרגישים את הבדל ההשקעה במשחק כל כך ,המגון העצום שהיה בWOW מבחינת משימות והאופן שבו יש מסחר במשחק הוא כל כך שונה לרעה בAPB שמרגישים שהכל שמה שטחי,

כרגע צברתי בAPB חמש שעות משחק מתוך 50 שקיבלתי,והאמת שאט אט אין לי חשק לשחק בו , עוד פעם להיכנס לעיר שהמשימות חוזרות על עצמם [יש שמונה משימות],המנוע הגרפי של המשחק לא מלהיב במיחד,כל ה"הקרבות" מרגישים צעצוע שזה עצוב,שדווקא בזה היו צריכים להשקיע.

שלא נדבר על הנסיעה ברכב שאני מעדיף ללכת ברגל מרוב שהיא איומה.

בכל מקרה אפשר להרחיב לא מעט על המשחק מי שרוצה שיכנס לפורומים הרשמיים של המשחק ויקרא תגובות מפורטות יותר ויעשה לעצמו את החשבון אם לרכוש או לא את המשחק.

סיקור לדוגמא של המשחק

http://play.tm/review/30905/apb/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים