עבור לתוכן

סקר בנושא עזיבת הארץ מתישהו, ולמה?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום

אני פתחתי את הטראד הזה בשביל סקר:

אז הסקר הוא..

האם אתם מתכננים מתישהו לעזוב את מדינת ישראל?האם אתם מתכננים לא לעזוב את המדינה?ואם לעזוב למה?אם לא לעזוב,אז גם למה?

אני ארצה באיזשהו שלב לראות את כמות המשתמשים שרשמו שהם לא מתכננים לעזוב את המדינה,ואת כמות המשתמשים שרשמו שהם לא מתכננים לעזוב את המדינה

בגלל שאני פותח הטראד אני כותב שאני מתישהו כן אהיה מעוניין לעזוב את הארץ הזו,אני רואה את העתיד של המדינה מאוד שלילי אם לא יהיה כאן שלום,ואני רוצה לחיות במקום אחר שיהיה בו טוב יותר ושקט יותר...ולא לשמוע על ניסיון לפיגועים ושטויות בסגנון הזה...

• תגובות 146
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מתכנן לעזוב לארצות הברית וללמוד שם טייס.

פורסם

אני יסגור את התואר ...

אני יתחיל לחקור לכיוון לגור בקנדה

פורסם

יעזוב את הארץ זמנית. לכמה שנים, גג 10 שנים לכל היותר.

מתכנן אחרי הצבא לעשות טיול (דרום אמריקה) ואז לעבוד לגור וללמוד או בניו יורק וסביבותיה או באוסטרליה.

אבל מה שבטוח זה שאת הילדים שלי אני יגדל בארץ.

פורסם

אני ארצה באיזשהו שלב לראות את כמות המשתמשים שרשמו שהם לא מתכננים לעזוב את המדינה,ואת כמות המשתמשים שרשמו שהם לא מתכננים לעזוב את המדינה

בגלל שאני פותח הטראד

Windows_XP_BSOD.png

פורסם

יעזוב את הארץ זמנית. לכמה שנים, גג 10 שנים לכל היותר.

מתכנן אחרי הצבא לעשות טיול (דרום אמריקה) ואז לעבוד לגור וללמוד או בניו יורק וסביבותיה או באוסטרליה.

אבל מה שבטוח זה שאת הילדים שלי אני יגדל בארץ.

100% צודק!

פורסם
  • מחבר

לא מבין מה טוב בלגדל כאן את הילדים,אבל שיהיה...

העובדה שהם נחשפים לכל המצב הביטחוני כאן בארץ,לדעתי רק הורסת אותם...

פורסם

אני חייב רק להגיד שזה עצוב שמישהו מגיב לת'רד שחן הזה פתח בצורה רצינית,

אחרי הת'רדים הקודמים שהוא פתח כאן בעבר...

פורסם

זה בעצם ת'רד "LOL השבוע" שלי, רק שחן עוד לא יודע את זה.

פורסם

נו באמת אנשים!

איזבתם אותי!

אינפר 73 ואלכס, שניכם איכזבתם אותי.

אף אחד לא זוכר אתה הת'רד הזה?:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414546.0

אני התחלתי במטרה להפוך את הדיון הזה לבדיחה נוספת על חן.

אבל הוא שכמובן לא הבין, שלח לי ה.פ. ושאל באיזה בית ספר אני מתכנן ללמוד, מה אעשה עם הרישיון וכדומה.

לא שציפיתי ממנו למשהו אחר...

פורסם

נו באמת אנשים!

איזבתם אותי!

אינפר 73 ואלכס, שניכם איכזבתם אותי.

אף אחד לא זוכר אתה הת'רד הזה?:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414546.0

אני התחלתי במטרה להפוך את הדיון הזה לבדיחה נוספת על חן.

אבל הוא שכמובן לא הבין, שלח לי ה.פ. ושאל באיזה בית ספר אני מתכנן ללמוד, מה אעשה עם הרישיון וכדומה.

לא שציפיתי ממנו למשהו אחר...

עכשיו הבנתי....

אני מתכנן לעזוב לארצות הברית וללמוד שם טייס.

:lol:

פורסם

בין אם זה בצחוק או לא זו הדעה שלי.

גרתי פה 17 שנים מהחיים שלי, הייתי שנה אחת בארה"ב (סיימתי תיכון שם), יש לי אזרחות אמריקאית, עשיתי 3 שנים בקרבי.

אני כרגע עושה כסף מספיק לכרטיס טיסה ועוד איזה 500 דולר בכיס, ועף מפה לארה"ב לכמה שנים,

הסיבות הם כאלו,

א. אני לא רוצה לעשות מילואים (לפחות לא בזמן הקרוב), די שנאתי את השירות הצבאי שלי ואני לא מתכוון לאכול עוד חרא ממנו. לפחות לא לבולשיט של אימונים וקורסים.

ב. אני רוצה לטוס לטייל בעולם, יש לי כבר עבודה מוכנה בארה"ב עם מגורים.

ג. אין לי תיכנונים ללמוד בזמן הקרוב, אולי בארה"ב נעשה כמה קורסים פשוטים וזהו.

מה שכן אני רוצה לגדל פה את הילדים שלי.

פורסם

טוב ,אז בלי צחוקים על חן .

את העתיד המיקצועי שלי אולי אני בהחלט רואה בחו"ל ,אבל דווקא בגלל כל המצב בארץ והשוני שלו ממדינות אחרות בעולם אני רוצה לגדל פה את הילדים ,דעו לכם שלא מעט ישראלים שעוזבים לחו"ל חוזרים ארצה מוצלחים ,הסיבה היא שהמנטליות הישראלית באמת עוזרת בצורה כל שהיא בחו"ל ,אני לא יודע אם זה בגלל המלחמות ,הטרור ,השרות הצבאי או החום ,אבל משהו פה מיוחד .

בכלל לדעתי בישראל יש שילוב מיוחד כזה של שלווה וחוסר שלווה יחד ,זות אומרת ,בעולם יש מדינות או מאוד רגעות שלא קורה בהן דבר או מדינות שנמצאות במלחמה מתמדת (קרי מדינות באפריקה וכו ) ,ישראל זה שילוב מוזר ,כי מצד אחד אנחנו כל הזמן תחת איום קיומי ויש לנו מלחמה גדולה בערך כל עשור אולי יותר ,אבל מצד שני יש פה חברה מודרנית שמאפשרת היתפתחות והשכלה (אם כי בקטע הזה אנחנו בירידה ).

בקיצור ,אני אולי לא אחיה פה את שנות ה30 של חיי ,אבל אני בהחלט ירצה לגדל פה ילדים .

פורסם

אני כן מתכנן לעזוב לחו'ל,לסוע לארה''ב,לעשות שינוי זהות ולהפוך לקוקס מאוד נשית ויפה,להתחיל עם ביל גייטס,להתחתן איתו בלי הסכם ממון,אחרי שנה להתגרש,לקחת ממנו חצי מהכסף,ולחזור לארץ ולקנות כמה כוסיות,בינהם חייבת להיות אחת שחורה!(סטייל Regina Hall)

פורסם

אני מצטער ,אבל זה מחייב חתימה :P

אגב ,ההגדרה שלך לכוסית קצת בעייתית (אלה אם גם זה היה בצחוק ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים