פורסם 2010 ביולי 215 שנים http://yes.walla.co.il/?w=1/7700/1702584עכישו אני לא חובב גדול של המשרד הבריטי\אמריקאי אבל שנהם חביבות -לאומת זאת עם זה הצצה לגרסה הישראלית -ניראה לי שעשו לסדרה "גאנג באנג" רציני
פורסם 2010 ביולי 215 שנים מחבר ואו, אני באמת חושב שצריך להתאמץ בשביל לעשות גירסה כל כך גרועה :lol: אני גם לא מבין את בחירת השחקנים המוזר שחקן שמן שיגלם את המנהל ? מלי לווי המזכירה ? סדרה כזאת צריכה שחקנים ולא "טלאנטים" כדי להצליח
פורסם 2010 ביולי 215 שנים חבל דווקא היה יכול להיות פוטנציאל - הבעיה לדעתי מי שמגלם את הבוס פשוט לא מצליח להעביר "אקסצנטריות" בצורה אמינה, ובכל מקרה, דווקא בגלל שישראל היא מקום כל כך מטורף - דרוש עידון הרבה יותר גדול. האמריקאים/הבריטים יכולים להרשות לעצמם לעשות קצת הגזמות או הקצנות, אבל אצלנו זה פשוט הופך את הכל לקריקטורה גרועה.מצד שני, אולי פשוט ההומור הישראלי לא מתאים לפורמט כזה. אנחנו אוהבים את הגרוטסקי, המופרע, הקולני ("אאאאאאעלק אתה אח שלו!!!") - כמו "ארץ נהדרת" נגיד. בארה"ב (ובמיוחד בבריטניה) מה שמצחיק הוא דווקא ה-SUBTLETIES - הניואנסים הדקים. הרגעים הכי מצחיקים בסדרה THE OFFICE האמריקאית הם רגעי השתיקה, ולא רגעי הדיבור.
פורסם 2010 ביולי 215 שנים ^^זה, והעובדה שסטיב קארל הוא שחקן אמיתי, ולא בדיחה מהלכת בפרסומות של בנק מסכן.
פורסם 2010 ביולי 215 שנים מחבר מצד שני, אולי פשוט ההומור הישראלי לא מתאים לפורמט כזה. אנחנו אוהבים את הגרוטסקי, המופרע, הקולני ("אאאאאאעלק אתה אח שלו!!!") - כמו "ארץ נהדרת" נגיד. בארה"ב (ובמיוחד בבריטניה) מה שמצחיק הוא דווקא ה-SUBTLETIES - הניואנסים הדקים. הרגעים הכי מצחיקים בסדרה THE OFFICE האמריקאית הם רגעי השתיקה, ולא רגעי הדיבור.הישראלים קיבלו בחיבה סדרות כמו סינפלד לדוגמה והאמריקאים קיבלו את גורג קרילין באהבה למרות שהיה פרוע מבחינות מסוימות אני לא הייתי מכניס מחסומים כאלו על הומור מה שכן עם אתה מביא סדרה כמו המשרד לישראל -תחפש שחקנים שכמה שיותר קרובים למקור אחרת למה לקרוא לזה המשרד ? תיראה שעשו את הסדרה "איצה" או איך שקראו לה למי שזוכר -עשו את זה טוב מאוד יחסית למעבר קשה כזה ספי ריבלין למרות שפיזית לא דומה לדמות של ארצי באנקר -שיחק מספיק טוב את הדמות שלו וככה יתר השחקנים האחרים ויצא סדרה טובה לפחות לטעמי אבל להכניס "טאלנטים" לתוכנית כמו המשרד ? זה מתכון לכישלון בטוח אני כבר ספרתי 3 "טאלנטים" -השמן הזה \מלי לווי\ועוד איזה בלונדה שדחפו לשם אחרי זה לא מבינים למה סדרות כאלו נכשלות וחוזרים לעשות ראלטי ולא שיש לי בעיה עם טאלנטים -אבל במקום ובזמן הנכון לדוגמה מלי לווי מתאימה למארחת בתוכנית ארוח קלילה \דמות בטלנובלה \ותפקידים מהסוג הזה מה הקשר בינה לבין תפקיד של מזכירה בישנית ?
פורסם 2010 ביולי 215 שנים לא מקבל את הטענה שהם מוכרחים להיות דומים "למקור". אין שום בעיה שרק הרעיון הכללי יועתק ובפועל יצרו משהו חדש לגמרי, עם דמויות אחרות וכו'.השחקן השמן האגב (שבאמת אין לי מושג מה שמו) ועוד אחד שנמצא שם (זה שהוא מקשקש איתו בהתחלה) - היו שניהם ב-"מקום לדאגה", שהייתה סדרה קורעת מצחוק. באמת. יש לי חיבה גדולה לאבסורד, וגם הבריטים עשו דברים גרוטסקים כמו מונטי פייטון וכו'. אבל הומור זה לא מדע מדוייק...אני לא שם "מחסומים" על ההומור אני רק אומר שלפעמים לעמים שונים יש הומור שונה. נכון, הרבה ישראלים צחקו מ-"סיינפלד", אבל הרבה יותר ישראלים צוחקים מ-"ארץ נהדרת". זה עניין של תרבות.
פורסם 2010 ביולי 215 שנים מחבר לא מקבל את הטענה שהם מוכרחים להיות דומים "למקור". אין שום בעיה שרק הרעיון הכללי יועתק ובפועל יצרו משהו חדש לגמרי, עם דמויות אחרות וכו'.אז למה לקנות את הזיכיון ? היו נותנים סתם שם כמו "הפקידים" או משהו מופלץ אחר בלי לשלם תמלוגים ובלי הגבלות של הזיכיון חוץ מזה הם ניסו לעשות את זה קרוב למקור אבל לפי הדקות הראשונות לטעמי בחירת השחקנים מסריחה השחקן השמן האגב (שבאמת אין לי מושג מה שמו) ועוד אחד שנמצא שם (זה שהוא מקשקש איתו בהתחלה) - היו שניהם ב-"מקום לדאגה", שהייתה סדרה קורעת מצחוקהיו לו דברים טובים אני לא אומר שלא -אבל עם כבר אתה דוחף אותו ל"המשרד" אז דוויט ולא המנהל -זה הרבה יותר מתאים לו המנהל זה התפקיד הכי חשוב בסדרה כמו ש"אל באנדי" הכי חשוב לנשואים פלוס ופה צריך להיות בחירה מאוד רצינית ורק אחרי כמה אודישנים ולא סתם לדחוף לשם טאלנט אני לא שם "מחסומים" על ההומור אני רק אומר שלפעמים לעמים שונים יש הומור שונה. נכון, הרבה ישראלים צחקו מ-"סיינפלד", אבל הרבה יותר ישראלים צוחקים מ-"ארץ נהדרת". זה עניין של תרבות.המון ישראלים ואמריקאים צחקו מ"מר בין" שזה הומור אנגלי אני לפעמים צוחק מהומור יפני באנימות -אין פה גבולות כאלו מה שיש זה בדיחות תרבותיות שאחרים לא יבינו בלי להכיר את התרבות לדוגמה אסקימו לימון "ספיחס" חלק מהבדיחות טובות בעיקר לישראלים במיוחד דברים כמו שמש והמבטא שלו
פורסם 2010 ביולי 215 שנים אתה אולי מתבלבל וחושב שאני מדבר עליך אישית כשאני אומר "הציבור הישראלי"כמה ישראלים לדעתך (נניח מגילאי 16 עד 35) היו צוחקים מאנימה יפנית, אם היו מכריחים אותם לצפות לפחות בפרק אחד שלם של סדרה אחת?הסדרות האלה הן הוכחה לכמה אינפנטילי ההומור של היפנים (ושלא תבין לא נכון, אני מת על יפן, לומד על יפן באוניברסיטה (כולל יפנית) וכו').
פורסם 2010 ביולי 215 שנים מחבר טוקבקיסטים שתולים ? ניראה לי שבתקציבים של סדרות כאלו בישראל השחקנים עצמם כותבים טוקבקים לא להפסיד עבודות ;Dהסדרות האלה הן הוכחה לכמה אינפנטילי ההומור של היפניםיש ויש לפעמים יש דברים דוחים אבל לפעמים יש חלקים מאוד מצחיקים -למרות שבזמן האחרון אני צופה בעיקר בנארוטו וכרגע יש בעיקר אקשן בגלל שצריכים לסים איזה סגה
פורסם 2010 ביולי 215 שנים לא מקבל את הטענה שהם מוכרחים להיות דומים "למקור". אין שום בעיה שרק הרעיון הכללי יועתק ובפועל יצרו משהו חדש לגמרי, עם דמויות אחרות וכו'.נכון, אין בעיה. הבעיה היא שמה שעשו פשוט מחוויר לעומת המקור (וזה עוד אנדרסטייטמנט). בהתחלה (בקטע של ה"מה קורההה") עוד קיוויתי שבעצם מדובר בפארודיה, ולא בסדרה האמיתית.ארץ נהדרת, אגב, כבר מזמן גמרה את הסוס. העונות האחרונות הן לא יותר מצל של מה שהתוכנית הזאת הייתה פעם, בעונות הראשונות שלה - ואז כולם אהבו אותה בגלל שהיא הייתה חדשה ומרעננת והביאה קונספט בידור חדש לפריים טיים. וגם הבדיחות היו מצחיקות.עם הזמן זה כבר הפסיק להצחיק, עד לרמה של מערכונים שאני הייתי מתבייש לשים את השם שלי עליהם אם הייתי הקופירייטר, שנעים בין מערכונים לא מצחיקים בעליל לבין דברים שחוצים את כל גבולות הטעם הטוב (כמו המערכון עם החייל החטוף בתחילת העונה האחרונה או זו שקדמה לה).פשוט אין מספיק כשרון בישראל כדי לייצר סדרות קומיות שיתקרבו לרמה של סדרות המקור בחו"ל. לא מבחינת השחקנים ולא מבחינת הבמאים והתסריטאים.
פורסם 2010 ביולי 215 שנים פשוט אין מספיק כשרון בישראל כדי לייצר סדרות קומיות שיתקרבו לרמה של סדרות המקור בחו"ל. לא מבחינת השחקנים ולא מבחינת הבמאים והתסריטאים.לא חושב שהבעייה היא חוסר כישרון,יכול להיות שהבעיה היא אצל אלה שיש להם את הכסף והם מחליטים כמה חופש יהיה לאומנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.