פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים Slash pro? זה נגן נטו או תוכנה לניהול HTPC?אני רואה פה: http://mirillis.com/en/products/splash_features.htmlשהגירסה היחידה שתומכת בפורמטים נורמליים זה Splash HD-Cam ולא ה-PRO.. אני מסתכל על התוכנה הנכונה בכלל?אני מבין מהעמוד פיצ'רים שהיא פשוט עושה משהו בסגנון "auto contrast auto tone auto colors" על הפריימים.. יכול להיות שזה יוצא יותר "יפה", אבל לא בטוח שזה שומר על אמינות התמונה.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים SPLASH PRO היא תוכנה חדשה יחסית שציפו לה הרבה זמן בגלל האיכות המבטיחה. אתמול בערך יצאה הגרסה השלישית לתוכנה. סרטים באמת נראים הרבה יותר טוב איתה, וכל חובב סרטים שעבד איתה לא יכול לצפות יותר בנגנים אחרים. אתה רוצה להתקין אותה...
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים מעניין אם אני יכול להפעיל איתה קבצים ב-command line כמו שאני עושה עם media player classic. עם פרמטרים בסגנון: runme.exe /open path/to/file.mkv /fullscreen /close כדי להשתמש בה כנגן חיצוני ב-MediaPortal שלי.. אין לי כוח לבדוק.. :-X
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים אפילו בטלוויזיה הכי חרא זה נראה מדהים (לא CRT, בוא לא נגזים. יש בכלל כאלה עדיין ?).דוגמא:וואי וואי ארטי איזה איכות הטלוויזיה שלך, רואים מדהים.[ארטי] מה... הזבל הזה ? סתם משהו שקניתי בגרושים.בואנה אצלי עם טלוויזיה של 9000 שקל לא רואים ככה.איזה כייף לראות סרט אצלך![ארטי] מה כייף... 50 שקל כרטיס!(מבוסס על סיפור אמיתי)
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים Slash pro? זה נגן נטו או תוכנה לניהול HTPC?אני רואה פה: http://mirillis.com/en/products/splash_features.htmlשהגירסה היחידה שתומכת בפורמטים נורמליים זה Splash HD-Cam ולא ה-PRO.. אני מסתכל על התוכנה הנכונה בכלל?אני גם חושב שלא הסתכלת נכון על עמודות הפיצ'רים , זה שהסימון וי נמצא באמצע בדיוק מתחת לHD CAM זה במקרה...הסימון תקף לכל הגירסאות ...
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים מחבר בדקתי עכשיו באתר הרישמי ולא היה מוזכר שם שהוא תומך בx264 אלא רק בH264 ..זה אותו דבר בעיקרון? תודה. Supported Media File Formats Video containers: MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V) MPEG1/2 PS (M2P, MPG, DAT, VOB) MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS) AVI, ASF, WMV Matroska (MKV) MOV (H.264), MP4, RMP4 Video Decoders: XVID SD/HD MPEG-1 MPEG-2 MP@HL MPEG-4.2 ASP@L5, 720p, 1-point GMC MPEG-4.10 (H.264) : BP@L3, MP@L4.0, HP@L4.0, HP@L4.1 WMV9 : MP@HL SMPTE 421M (VC-1) : MP@HL, AP@L3 ??? מישהוא?? חחחחח גלשתם למקומו לא קשורים בכלל...
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים לא רוצה להתחייב שהם אותו דבר אבל על פניו נראה שכן , הX264 הוא פשוט הפורמט החינמי של הH264 (לא בדיוק ככה אבל בערך)
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים מחבר לא רוצה להתחייב שהם אותו דבר אבל על פניו נראה שכן , הX264 הוא פשוט הפורמט החינמי של הH264 (לא בדיוק ככה אבל בערך)אז למשל Inglourious.Basterds.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi.mkvאמור לתמוך?
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים כן כל פורמטי הHD (ושאר הפורמטים הנפוצים) שבדקתי עד עכשיו עובדים עליו יופי.הדבר היחידי שהוא לא תומך זה פורמטים ישנים כמו MPEG 1 למשל.ורוב הסיכויים שהוא גם לא תומך בQT וRPבהתחלה הוא גם לא תמך בWMV אבל הוסיפו תמיכה, אז אולי יוסיפו תמיכה בפורמטים נדירים/ישנים בהמשך.אבל את הפורמטים שלא נתמכים שגם ככה לא ממש איכותיים ולא עושים בהם שימוש חוץ מסרטונים אפשר לשייך לMPC או נגן אחר.בקיצור הכל דבש.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר כן כל פורמטי הHD (ושאר הפורמטים הנפוצים) שבדקתי עד עכשיו עובדים עליו יופי.הדבר היחידי שהוא לא תומך זה פורמטים ישנים כמו MPEG 1 למשל.ורוב הסיכויים שהוא גם לא תומך בQT וRPבהתחלה הוא גם לא תמך בWMV אבל הוסיפו תמיכה, אז אולי יוסיפו תמיכה בפורמטים נדירים/ישנים בהמשך.אבל את הפורמטים שלא נתמכים שגם ככה לא ממש איכותיים ולא עושים בהם שימוש חוץ מסרטונים אפשר לשייך לMPC או נגן אחר.בקיצור הכל דבש.החיבור שיש לו לאינטרנט מאפשר גלישה בסלון לכל אתר? כגון Youtube וכו'?
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים אני לא בטוח שזו גלישה חופשית לאיזה אתר שאתה רוצה , יש רשימה של אתרים שאתה יכול להגיע אליהם...באקסטרימר בוודאות אתה לא יכול לגלוש לאיזה אתר שאתה רוצה...
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר באמת יש שם רשימה....אבל לא נשמע לי הגיוני של לאתרים מסוימים אני יכול להיכנס ולשאר לא...מה המ מגבילים אותי?? חחח!!וחוץ מזה גם באתר של האקסטרימר רשום שיש Web servicesVideo : YouTube, Picasa, Yahoo Video, CNN, NBC Today, CBS Face the Nation and more
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים כי זו הקושחה של המכשיר - זו מערכת ההפעלה שלו , זה לא מחשב קולנוע ביתי שיש לך בחירה בדפדפן ואפשרות לגלוש לאיזה אתר שאתה רוצה...לגבי יוטיוב ספציפית , זכורה לי בעיה עם סרטונים בHD ביוטיוב עם האקסטרימר שהוא סירב לנגן סרטים בHD גם כשהייתה האופציה...
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר אז בעיקרון שנייהם מוגבלים?ןיכול להיות שהפופקטרן לא תומך בYOUTUBE למה זה לא מוזכר במפרט של התענים באינטרנט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.