עבור לתוכן

התקנתי Kingston KVR800D2N6/2G על הDell GX280 שלי, אבל המהירות לא מקסימלית.

Featured Replies

פורסם

ז"א הוא אמור להיות 800 ואני אמור לראות את זה במחשב כ400 במהירות DRAM (במחשב שאני משתמש בו כרגע רואים את זה ככה)... חשבתי והחלטתי שעדיף שפשוט תראו את הצילומסך מCPUZ.

לפי קריאה ברשת ולפי המפרט שקיבלתי עם המחשב, הזכרונות אמורים לפעול ב800 (או 400 אם אתם רוצים). לפי הצילומסך, הם לא פועלים ככה. אם יש בתיקון של המצב נגיעה בביוס, תפנו אותי באותה הזדמנות לאיך עושים עדכון לביוס, כי יש לביוס סיסמא, את המחשב קניתי מחודש ולהשיג את הסיסמא לא יהיה אפשרי היום.

תודה מראש,

רועי.

[attachment deleted by admin]

פורסם

יתכן כי המחשב שלך/לוח/בקר הזיכרון לא יכול לעבוד יותר מהתדר המצוין, עד כמה שידוע לי אין אפשרות בביוס של ניידים לשנות תזמוני זיכרון, בכל מקרה אתה לא יכול להיכנס כי הביוס שלך מוגן בסיסמה.

אתה יכול לקרוא בסטיקי את התשובות לשאלות שלך.

פורסם
  • מחבר

GX280 הוא לא נייד. הוא SFF. וראיתי את העמוד הזה:

http://forums.overclockersclub.com/index.php?showtopic=63971

ונראה כי יש להם פתרונים, פשוט תהיתי האם אתם יכולים לעזור גם כן. לפי המפרט באינטרנט, והמפרט שקיבלתי בקנייה, המחשב הזה יכול לזוז במהירות המבוקשת.

פורסם
  • מחבר

האתר הזה לא עובד כרגע, אבל ראיתי דרך הCACHE של גוגל, ולא לחלוטין עוזר לי, כי אני ממש לא יודע איפה בחיבורים האלה בלוח אם, וגם צריך איזה דבר שנקרא ג'אמפר, שאין ברשותי.

פורסם

אתה יכול לקצר את שני הפינים עם כל מוליך, מברג או משהו כזה

לגבי החיבורים- חפש שניים או שלושה פינים באזור הבטרייה, אולי יהיה רשום בסמוך "CLR_CMOS" או משהו בסגנון

פורסם
  • מחבר

צאתי בסוף, פשוט ציפיתי למשהו קצת יותר גדול. הג'אמפר היה שם. מאוד נחמד.

לא עזר :\

עריכה:

אני לא יודע איך ולמה, עכשיו שאני בודק במפרט, כתוב שהוא תומך עד RAM במהירות של 533 :\ ממש מוזר לי, אני זכרתי משהו אחר. בכ"מ, לפחות עשיתי ריסט לביוס, זה גם משהו.

עריכה 2:

מישהו יכול לתת מבט כאן?

http://support.dell.com/support/edocs/systems/opgx280/en/ug/specs02.htm

כתוב שם שהמערכת יכולה לקבל רק ג'יגה והמקסימום זה 2, ולי יש כרטיס אחד של 2. במחשב זה מראה שיש לי 2, במהירות המקסימלית כפי שהתברר לי, האם יכול להיות יתרון בהחלפה ל2 כרטיסים של ג'יגה?

פורסם

לפי המפרט יש גדלים שונים של מחשב ולוחות אם וכל אחד מהם מוגבל לכמות זיכרון מרבית שונה. רק הקטן מביניהם מוגבל ל-2GB, זה המחשב שברשותך?

בכל מקרה, אם יש לך מודול זיכרון בודד של 2GB תשאר איתו. אין שום תועלת או שיפור ביצועים מעשי בהחלפה לשני מודולים של 1GB במטרה לנצל את ה-Dual Channel.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים