פורסם 2010 ביולי 215 שנים הייהאם אפשר להסתפק בכרטיס Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 שיש לו קרור רגילאו שעדיף לחפש כרטיס שיש לו קירור של צד שלישי קרור שונהוהאם זה שווה את ההפרש שלהםתודה למגיבים
פורסם 2010 ביולי 215 שנים מחבר רציתי לדעת אם אפשר להסתפק בכרטיס שיש לו קרור רגיל כמו זה Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5שעולה 1580 ש"חאו לחפש כרטיס שיש לו קרור אחר והוא יותר יקר
פורסם 2010 ביולי 215 שנים רובוט?כרטיס GTX470 עם קירור מתקדם עולה 2000 שקלים. אם בא לך להוסיף את הכסף תתכבד. אני אישית לא הייתי משלם סכום כזה.כל עוד אתה לא משוגע על אוברקלוקינג אין לך מה לחפש קירור מתקדם.
פורסם 2010 ביולי 215 שנים מחבר הכרטיס שרשמתי שעולה 1580 ש"ח Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5הוא מספיק טוב או שיש כרטיס של חברה אחרת שעדיףתודה למגיבים
פורסם 2010 ביולי 215 שנים בFAQ יש את התשובה לזה, קצת תחקיר היה פותר שאלות.התשובה היא שאין הבדל מלבד תקופת האחריות והבאנדל. הבאנדל דומה ולכן ההבדל היחיד היא רק תקופת האחריותשום קמצוץ ביצועים.
פורסם 2010 ביולי 215 שנים אין לך שום צורך בקירור נוסף אלא אם כן אתה מתכנן OC .אם הקירור הקיים לא היה מספיק לפעילות תקינה של הכרטיס בעומס סטנדרטי אז הם היו מוציאים קירור אחר.מן הסתם הקירור הבסיסי מספיק לכל השימושים הבסיסיים, פשוט תקנה את הגרסה עם זמן האחריות המירבי
פורסם 2010 ביולי 415 שנים מחבר שלום לכםשאלה אחרונה לפני קניההאם הכרטיס Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5הוא לא מיוצר מרכיבים פשוטים יותר מאשר כרטיס דומה של חברה אחרת?והאם הכרטיס הזה משתלם יותר לקניה מאשר כרטיס של חברה יקרה יותר?תודה למגיבים
פורסם 2010 ביולי 415 שנים התשובה היא בהחלט לא.הכרטיס מיוצר באותם הסטנדרטים המחמירים אשר מכתיבה NVIDIA, אל תצפה לאיכות ירודה של לוח מודפס.אם הכרטיס זול יותר הוא משתלם יותר אין אפס
פורסם 2010 ביולי 615 שנים אני הייתי ממליץ לך לקנות מBFG הם מציעים לך life time warranty.אל תמעיט בערכה של אחריות אתה לא יודע עד כמה היא חשובה שמדובר ברכיבי מחשב יקרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.