פורסם 2010 ביולי 215 שנים שלום,מערכת ההפעלה שלי היא windows 7 ultimate 32-bit. לאחרונה עקב בעיה ב- WMP ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את WMP ואת WMC בעזרת turn features on and off ההסרה עברה בצורה חלקה אך כאשר סימנתי שאני רוצה להתקין תוכנות אלו מחדש, המחשב התחיל לשחזר את התוכנות ואז הופיעה לי הודעה של הערה, An error has occured. not all of the features were sucessfully changedאין ברשותי דיסק של מערכת ההפעלה (הכנתי דיסק של ה-recovery ) מה עליי לעשות כדי להתקין תוכנות אלו מחדש?
פורסם 2010 ביולי 215 שנים א. אני לא מבין למה להתעקש להשתמש בתוכנות העקומות במיוחד האלו.ב. גם אם אתה כבר כל כך מתעקש תבדוק ב events log מה היתה הבעיה.
פורסם 2010 ביולי 215 שנים מחבר אני משתמש בהן בעיקר כדי לבצע סטרימינג לאקסבוקס 360 שלי אני משתמש ב -WMC לשם כך, מצטער על הבורות אבל לא הצלחתי להבין ממש מה רוצים ממני ב -events log
פורסם 2010 ביולי 215 שנים מחבר בנוגע לקישור, הבעייה אצלו היא שונה אבל הדרך פיתרון שהם מציעם דומה, להתקין מחדש את WMP ו -WMC, אני הסרתי אותן בדרך שהם הציעואבל כשניסיתי להתקין את התוכנות מחדש (turn features on) הוא שלח לי את ההערה הנ"ל. לא הבנתי מה זה הקלין בוט ואיך זה אמור לעזור לי?באמת תודה על העזרה! [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 215 שנים מחבר שבת שלום!הצלחתי לפותר את הבעייה, הרצתי את ה - SFC, ומצאתי את הדיסק של המערכת הפעלה, ככה שברגע שהכנסתי את הדיסק לכונן שתי התוכנות הותקנו בהצלחה!תודה רבה לכל מי שעזר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.