עבור לתוכן

עזרה לגבי בעיית פינגים במשחקים וגלישה איטית עם 014 גיימר

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחובר דרך 014 עם NGN חיבור 8 מגה חבילת גיימר.

לאחרונה התחלתי לשחק במשחק און ליין (LEAGUE OF LEGENDS) בשרת אירופאי.

הפינגים טובים מאוד במהלך השעות הקטנות של הלילה 1-2 ואילך, סביבות ממוצע של פינג 50.

אבל בשעות הערב 8-12 הפינגים עולים למספרים שבין 150-250 , ללא הסבר הגיוני, כלומר יכול להיות בשעה 9 פינג 180 ואחרי חצי שעה פתאום פינג 260.

רק לקראת 12-1 בלילה זה מתחיל להתייצב על ממוצע 50.

העניין הוא....שלתדהמתי, לאחר ששכנעתי חבר להצטרף למשחק, הוא מתחבר דרך ספק אחר, ללא חבילת גיימר, ומקבל פינג קבוע של 50-80 גם בשעות שאצלי הפינג עולה ל200 ומעלה כאשר אנחנו משחקים ביחד באותו משחק!

בנוסף, מאז שעברתי ל NGN אני מרגיש שהגלישה באתרים איטית יותר מבעבר. אתרים עולים יחסית לאט, תמונות וכו גם.

למרות זאת, כאשר אני מוריד קבצים (לדוגמא מראפידשר, טורנטים וכדומה) המהירות מצוינת ומגיעה למהירות מקסימלית של חבילת הגלישה ללא כל בעיה.

האם יש משהו שניתן לעשות לגבי הבעיות הנ"ל? האם צריך לעבור ספק וזהו? האם הבעיה היא אצלי ?

(לגבי המודם\ראוטר, אני משתמש במודם שקיבלתי מבזק בעת המעבר ל NGN, קופסא קטנה כחולה כהה, אני לא זוכר כרגע את שם הדגם כי אני בעבודה)

תודה לכל מי שיכול לעזור!

פורסם

בעיקרון כל המטרה של הגיימר זה לשמור על פינג קבוע -- כלומר שבשעות עומס הפינג שלך אמור להיות זהה למצב בשאר היום.

אתה יכול לבדוק כמה דברים -- בזמן שהפינג שלך עולה תוודא שאין לך משהו רץ במחשב ברקע (תוכנה שמתעדכנת וכו').

תסגור את כל התוכנות ותבדוק אם יש פעילות רשת (אפשר לראות את זה באמצעות תוכנות ניטור או באמצעות הTASK MANAGER בלשונית NETWROKING).

אחרי זה תוודא שאין שום דבר שרץ ברשת שלא נובע מהמחשב שלך (אולי שכן מתחבר אליך?)

דבר נוסף הוא ליצור קשר עם הספק ולוודא שאתה מקבל בפועל את הגיימר -- כבר קרו מקרים שמישהו היה אמור להיות על גיימר אבל בפועל לא שוייך נכון.

פורסם

ראשית גיימר מבטיח לך תיעדוף ולא פינג קבוע ולא פינג נמוך ולא נעליים

בכל ספקית יש ניתוב אחר עם גיימר או בלי גיימר אצל כל ספקית הניתוב הוא שונה

יש מצב שתשחק משחק רשת אם עוד חבר שהוא נמצא בספקית אחרת ולא בב"ל והוא יקבל פינג 80 עם ניתוב יותר טוב

כאשר אצלך עומד על 200 ויש מצב שזה יקרה הפוך במשחק רשת אחר שוב הכל עניין של ניתוב

בבזק בינלאמי יש 12 שרתים 4 מהם מחלקים כתובת שמתחילה ב 109 ו8 מהם בכתובת שמתחילה ב 79 זאת הסיבה שלפעמים

שעושים אתחול ציוד הראוטר מקבל כתובת אחרת ואז הניתוב הוא שונה ואתה מרגיש הקלה במשחק אבל עדין לא חוויה מושלמת

כמו שידוע לי 012 משתמשים בפרוקסי וזה על הפנים לגבי 013 אין לי מושג לגבי בזק בינלאומי בדרך כלל הניתוב הוא מעולה יש משחקים

שהניתוב שלהם לא משהו לפי דעתי תישאר בבזק בינלאמי אני עובד שם ותאמין לי התמיכה והשירות והניתוב הוא יותר טוב כרגע מכל הספקיות

אינטרנט מבלי להחשיב את הניתוב של אורנג' שכרגע מעולה ממה שידוע לי

פורסם

אם עשית משהו שזולל רוחב פס לפני ששיחקת יש סיכוי שהם הורידו לך זמנית את התיעדוף אבל אחרי כמה דקות זה חוזר . תראה פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464510.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים