עבור לתוכן

ניתן לחבר ממיר של הוט למסך מחשב?

Featured Replies

פורסם

יש אופציה כזאת? איך נקראת היציאה?

פורסם

אם יש לממיר חיבור HDMI אפשר לקנות מתאם מHDMI לDVI ולא נראה לי שזה כלכך יקר כי זה בגדול אותו פרוטוקול.

יש מתאמים האילו לרוב גם יציאת אודיו.

פורסם

תלוי איזה יציאות יש לממיר של הוט ואילו כניסות יש למסך.

דגם למשל היה עוזר...

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך Nvidia GeForce 7600GT

מסך LG Flatron 774FT

אחותי מעוניינת במסך חדש בשביל הצפיה בטלויזיה. מתי זה יתממש לא יודע. יכול להיות זמנית תצתרך להיסתפק בכרטיס טלויזיה במידה ולא ניתן לחבר לכרטיס מסך.

פורסם

ואוו יש עדיין אנשים שעובדים עם מסכי CRT ?? ועוד כאלה גרועים? מילא אם זה היה איזה מסך high-end...

למיטב ידיעתי אין שום דרך לחבר ממיר למסך עם חיבור VGA, מלבד שימוש בממיר אקטיבי כלשהו שיעלה יותר מהמסך.

פורסם
  • מחבר

כמה יעלה מסך נורמאלי בגודל 20'' - 22''?

כמה עולה בכלל כרטיס טלויזיה נורמאלי?

פורסם

חשבתי שאתה רוצה לחבר את הממיר למסך ולא למחשב. בשביל לחבר אותו למחשב צריך כרטיס מסך עם כניסת וידאו או כרטיס לכידת וידאו. המסך שיש לי כרגע הוא samsung 260hd שהוא גם מקלט טלויזיה (דיגיטאלי) וקניתי אותו בעיקר בגלל הרזולוציה (1920X1200) ואפשר לחבר למסך שהוא גם מקלט הכל. כרגע רק המסך של המחשב שלי קולט ערוצי טלויזיה מיס התנתקנו לפני שנתיים. אני כרגע משתמש במקלט הזה רק לדבר אחד - מונדיאל ... כי בימים רגילים אנחנו בכלל לא רואים טלויזיה.

פורסם
  • מחבר

אחותי רוצה שיהיה לה ממיר של הוט במחשב. מן הסתם לא בא לה להישאר עם המסך הישן. כמובן שהכאב ראש בחיפושים אחר משהו טוב עובר תמיד לאדם אחר.

כמובן שאם לקנות מסך חדש עדיף לקנות כזה שניתן לחבר אליו את הממיר ולא סתם לבזבז כסף על כרטיס טלויזיה.

בגדול הצעות למסכים יעזרו לי מאוד.

פורסם

ואוו יש עדיין אנשים שעובדים עם מסכי CRT ?? ועוד כאלה גרועים? מילא אם זה היה איזה מסך high-end...

היית מאמין שאני ראיתי לפני שבוע מישהי שעובדת עם מסך 15" Newron עדיין? :-\

פורסם

^עזוב את זה, היא בטח גם עובדת על 60HZ... והעיניים שלה אדומות ונפוחות.

פורסם
  • מחבר

למשהו יש מושג איזה יציאות יש בממיר של HOT?

בהתאם לזה אני כבר החפש מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים