פורסם 2010 ביולי 115 שנים אם יש לממיר חיבור HDMI אפשר לקנות מתאם מHDMI לDVI ולא נראה לי שזה כלכך יקר כי זה בגדול אותו פרוטוקול. יש מתאמים האילו לרוב גם יציאת אודיו.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים מחבר כרטיס מסך Nvidia GeForce 7600GTמסך LG Flatron 774FTאחותי מעוניינת במסך חדש בשביל הצפיה בטלויזיה. מתי זה יתממש לא יודע. יכול להיות זמנית תצתרך להיסתפק בכרטיס טלויזיה במידה ולא ניתן לחבר לכרטיס מסך.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים ואוו יש עדיין אנשים שעובדים עם מסכי CRT ?? ועוד כאלה גרועים? מילא אם זה היה איזה מסך high-end...למיטב ידיעתי אין שום דרך לחבר ממיר למסך עם חיבור VGA, מלבד שימוש בממיר אקטיבי כלשהו שיעלה יותר מהמסך.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים מחבר כמה יעלה מסך נורמאלי בגודל 20'' - 22''?כמה עולה בכלל כרטיס טלויזיה נורמאלי?
פורסם 2010 ביולי 115 שנים חשבתי שאתה רוצה לחבר את הממיר למסך ולא למחשב. בשביל לחבר אותו למחשב צריך כרטיס מסך עם כניסת וידאו או כרטיס לכידת וידאו. המסך שיש לי כרגע הוא samsung 260hd שהוא גם מקלט טלויזיה (דיגיטאלי) וקניתי אותו בעיקר בגלל הרזולוציה (1920X1200) ואפשר לחבר למסך שהוא גם מקלט הכל. כרגע רק המסך של המחשב שלי קולט ערוצי טלויזיה מיס התנתקנו לפני שנתיים. אני כרגע משתמש במקלט הזה רק לדבר אחד - מונדיאל ... כי בימים רגילים אנחנו בכלל לא רואים טלויזיה.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים מחבר אחותי רוצה שיהיה לה ממיר של הוט במחשב. מן הסתם לא בא לה להישאר עם המסך הישן. כמובן שהכאב ראש בחיפושים אחר משהו טוב עובר תמיד לאדם אחר.כמובן שאם לקנות מסך חדש עדיף לקנות כזה שניתן לחבר אליו את הממיר ולא סתם לבזבז כסף על כרטיס טלויזיה.בגדול הצעות למסכים יעזרו לי מאוד.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים ואוו יש עדיין אנשים שעובדים עם מסכי CRT ?? ועוד כאלה גרועים? מילא אם זה היה איזה מסך high-end...היית מאמין שאני ראיתי לפני שבוע מישהי שעובדת עם מסך 15" Newron עדיין? :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.