פורסם 2010 ביולי 115 שנים הטלויזיה שלי מחוברת למחשב בעזרת חיבור HDMI כאשר אני צופה בסרטי HD המחשב מקרטע קצת.. אבל בלי חיבור לטלוזייה הסרטים פועלים בסדר גמור..מה יכולה להיות הבעיה? כי המפרט שלי נראה לי לא סביר שיעשה לי בעיות כאלה..יש לי וינדוס 7AMD ATHLON II X3 435 BOX4 גיגה זיכרוןati radeon hd 4200 HDתודה...
פורסם 2010 ביולי 115 שנים בדוק את הדברים הבאים:* האם מותקנים הדרייברים של כרטיס המסך (למרות שמדובר בכרטיס מסך מובנה)?* אם הדרייברים מותקנים, נסה להסירם ולהתקין מחדש את כל חבילת ה-CCC.* האם קיימות תוכנות אחרות שעובדות ברקע בזמן הצפייה?
פורסם 2010 ביולי 115 שנים על כמה אחוזי ניצול המעבד שלך בזמן הנגינה?שים לב האם אחת הליבות היא על 100 אחוז וכל השאר לא.ctrl+shift+escלהגיע למנהל משימות וללחוץ עלPerformance
פורסם 2010 ביולי 115 שנים מחבר הדרייברים חדשים.. הורדתי אותם לפני כמה ימים...לגבי אחוז הניצול.. כול אחת מהליבות שלי עומדת על 20+ אחוז אבל לא על 100..וכול המחשב שלי פועל בצורה תקועה בזמן שיש סרט מופעל על צג הטלויזיה...
פורסם 2010 ביולי 515 שנים אני יכול להגיד לך שכאשר השתמשתי בנגן VLC הסרטים ב- HD קירטעו אצלי משום מה. אחרי החלפה לתוכנה אחרת הבעיה נפתרה...
פורסם 2010 ביולי 615 שנים מחבר באיזה תוכנה אתה משתמש?ניסיתי VLC ששם זה פועל קצת בסדר..ובKMPLAYER זה פועל ממש לא טוב...הקטע שאם זה על המחשב למרות שהטלוזיה מחוברת אז זה פועל טוב.. אבל ברגע שאני גורר את זה למסך השני ומגדיל את התמונה.. אז הכול מתחיל להתחרבש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.