עבור לתוכן

דרושה סוללה ל-PSP - כמה, מאיפה ומה עוד צריך לדעת (איזור דרום)

Featured Replies

פורסם

לחבר מתה הסוללה ל-PSP 2004 גרסה GEN B 5.50, והוא צריך חדשה. מאיפה אתם ממליצים לקנות, כמה מילי אמפר כדאי וכמה היא צריכה לעלות. חוץ מזה, הסטנדרטית היא 1200 מילי אמפר, והוא רוצה כזאת, אבל אם יש במחיר סביר יותר עדיף יותר. חוץ מזה הוא רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו בשביל להציל את הסוללה ההיא.

הוא שיחק, ראה הבהוב של סוללה חלשה, אז הוא חיבר את המטען והמשיך לשחק. אחרי רבע שעה הוא שמע מן טיק, והמכשיר נכבה, ולא נדלק יותר. אז הוא לקח סוללה ממישהו אחר, ואז המכשיר כן נדלק. יכול להיות שהמטען גרם לבעיה?

פורסם

שיזמין מDX ,עולה גרושים

פורסם
  • מחבר

הקפצה !!!

יש למישהו תשובה יותר נורמלית לעניין? אנחנו צריכים הסבר על בתכלס איזה סוללה מומלץ לקנות בתכלס ;)

פורסם

סוללה זה דבר חשוב. שיקנה מקורי. לא ממליץ להתעסק עם לא מקוריות.

חבר שלי קנה סוללה לא מקורית עם קיבולת גדולה יותר של 3600MAH והיא הפסיקה לעבוד אחרי מעט זמן.

יש לך בארץ את ישפאר שהיא היבואנית ובטוח מוכרת סוללות, או שתקנה מחו"ל מחנות אמינה סוללה מקורית של סוני.

חשוב לדגם ה-SLIM, כי יש דגמים עם סוללה שונה.

פורסם
  • מחבר

כמה עולה מקורית של 1200 מיליאמפר? כמה צריכה לעלות? איפה מומלץ לקנות שידוע שקונה מהיבואן הרשמי, ואיפה אפשר לקנות את זה בדרום הארץ (איזור באר שבע, למשל)? האם כדאי לקנות סוללה שתחזיק יותר זמן וכמה אקסטרה כסף היא צריכה לעלות?

פורסם
  • מחבר

ה

ק

פ

צ

ה

;)

מצטער על הנדנוד, החבר צריך תשובה להודעה האחרונה ששלחתי לפני ההקפצה. אם יש למישהו... :smile1:

פורסם

אני לא מכיר חנויות באזור הדרום אני רק יכול להמליץ לך לקנות סוללה מקורית של סוני.

גם במידה ואתה רוצה סוללה עם יותר קיבולת- אל תתפשר ותקנה מקורי. מנסיון של חבר עם סוללה לא מקורית תקולה.

תבדוק שזה מקורי ע"י כך שיש מדבקה של ישפאר על האריזה וחפש מחירים בזאפ.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה :) עקרונית ישפאר מביאים את סוני וטושיבה לארץ, נכון?

רק את סוני. ניופאן הם המפיצים של טושיבה.

פורסם

סוני, לנקו, ג'נרל אלקטריק, עוד כמה... בעיקר סוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים