עבור לתוכן

סוללות ליתיום נגמרות בלי שאני משתמש בהן!

Featured Replies

פורסם

יש לי סוללות ליתיום נטענות בשלטים של הWII אחרי שנמאס לי כל הזמן לקנות בטריות ונגיד אני מטעין אותן המון זמן ואחרי שההטענה נגמרת גם אם הWII כבוי ואני לא משתמש בסוללות כל עוד הן יושבות בתוך השלטים של הWII הם נגמרות! והשלטים לא עושים כלום! זאת בעיה בסוללות? או שאין ברירה ואני חייב להוציא את הסוללות מהשלטים של הWII וכשהן בחוץ אז החשמל שלהן לא יגמר מעצמו?

גם הסוללה בטלפון שלי למשל היא כזאת נטענת אבל היא לא נגמרת מעצמה גם כשהיא בתוך הטלפון

פורסם

אתה רציני?

פורסם
  • מחבר

כן אני רציני מה נראה לך לא רציני פה?

הסוללות 2800MA איך שלא קוראים לזה יושבות בתוך השלטים ומתרוקנות

פורסם

יש לי סוללות ליתיום נטענות בשלטים של הWII

huhatfighter.png

השלטים של ה-WII משתמשים בסוללות AA.

אין דבר כזה סוללות ליתיום AA נטענות.

פורסם
  • מחבר

עמרי ודובי יא פדחנים

אני מדבר על משהו בסגנון של זה

http://www.pandawill.com/3600mah-rechargeable-lithium-battery-pack-for-nintendo-wii-controller-black_p35455.html

זה לא ליתיום AA אבל זה תופס מקום בדיוק כמו שתי בטריות[br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 00:04:05

הופה, אני רואה שעשית שימוש טוב בבאנר המעצבן הזה בצד שמאל
פורסם

תנסה לטעון ולהשאיר בחוץ אם הן עדיין נגמרות אז כנראה נדפקו. סוללות ליתיום הרבה פעמיים מגיעות דפוקות מהמפעל.

פורסם
  • מחבר

עכשיו שאני חושב על זה נראה לי שגם עם בטריות AA רגילות זה היה קורה

אבל למה לעזאזל שהשלט ישאב חשמל כשהוא לא עובד?

פורסם

כל סוללה רגילה מתרוקנת לבדה. אבל התרוקנות איטית מאד (משהו כמו שנים עד שהיא תגיע מ-100% ל-0%)

זה בגלל הלחות באויר, בגלל זה אנשים שומרים על סוללות AA במקרר.

בקשר לשלך- מדובר כנראה במקרה קציוני. אם יש לך אחריות תחליף סוללות זה לא אמור לקרות.

פורסם

תשאל מישהו שיש לו גם WII ותבדוק אם גם לאנשים אחרים זה קורה. יכול להיות שיש בעיה בשלט.

יש גם עוד עניין אני לא בדיוק יודע לגבי הWII אבל כידוע סוללות נטענות מספקות 1.2V וסוללות רגילות 1.5V יתכן והשלט צריך מתח של מינימום 1.2V וכאשר הסוללה הנטענת טיפה מתרוקנות השלט כבר לא עובד למרות שמבחינת הסוללה היא עדיין 70% מלאה. תבדוק במפרט אם השלט יכול לעבוד עם סוללות נטענות.

פורסם

יש לי סוללות ליתיום נטענות בשלטים של הWII אחרי שנמאס לי כל הזמן לקנות בטריות ונגיד אני מטעין אותן המון זמן ואחרי שההטענה נגמרת גם אם הWII כבוי ואני לא משתמש בסוללות כל עוד הן יושבות בתוך השלטים של הWII הם נגמרות! והשלטים לא עושים כלום! זאת בעיה בסוללות? או שאין ברירה ואני חייב להוציא את הסוללות מהשלטים של הWII וכשהן בחוץ אז החשמל שלהן לא יגמר מעצמו?

גם הסוללה בטלפון שלי למשל היא כזאת נטענת אבל היא לא נגמרת מעצמה גם כשהיא בתוך הטלפון

מה שאתה מתאר יותר מתאים לסוללות NiMh שמאבדות 10% מהמטען ב24 שעות הראשונות ואז 1% ליום. יש סוללותNIMH מיוחדות שנקראות low self discharge שמאבדות קיבולת בקצב של 15% לשנה .

בסוללת ליתיום אין התפרקות עצמית והן לא מאבדות מטען כשהן לא בשימוש מה שהן מאבדות זה קיבולת בקצב של כ10% לשנה (במקרה הטוב) וזה גם תלוי טמפרטורה וה% מטען יחסית למקסימום. במקרה כזה סוללות ישנות לא יכולות להחזיק קיבולת יחסית לסוללות חדשות. בסוללות ליתיום יש עוד בעיה - הן יכולות להתפוצץ ולהתלקח כשהן מתקצרות או נטענות יותר מדי ובגלל זה לרוב שמים עליהן בקר ששומר שזה לא יקרה. הבקר הזה צורך קצת זרם אבל אני לא חושב שזה כמות כלכך גדולה שהוא מרוקן את הסוללה בזמן מאוד קצר.

פורסם
  • מחבר

שלי זה 2800mah

פורסם

נראה כמו NIMH . או שתסתדר איתן או שתקנה סוללות נורמאליות בארץ יש רק סוג אחד נפוץ של low self discharge של GP הסוללות הירוקות שלהם recyko או משהו כזה .

לי יש סוללות eneloop אבל קניתי אותם בחו"ל ביחד עם מטען משוכלל (mh-c9000 ) המחיר לא היה נורא וגם שלחתי את זה לארה"ב להורים שלי והם הביאו לי את הכל (המשלוח לארץ היה 35 דולר גם לא נורא אבל עדיף חינם) . אחת הסיבות העיקריות שקניתי אותם היא שהמצלמה שלנו לא בשימוש הרבה אבל בגלל שהסוללות הרגילות לא מחזיקות מטען אז מתי שרצינו להשתמש בה הסוללות היו נגמרות מידית. עם הסוללות האילו אין את הבעיה הזאת יותר.

פורסם
  • מחבר

יש לך אולי איזה מטען מומלץ+סוללות נטענות שאני יכול להזמין מdeal extreme? יש שם מאות כאלה ואני לא יודע מה הכי טוב

פורסם

לא נראה לי שהמחיר של הנטענות בDX כלכך זול. יש שם כמה מטענים שיכולים להטעין כל סוללה בנפרד (לא נראה לי שזה נפוץ בארץ) שזה דבר טוב כי אז אם סוללה אחת דפוקה היא לא משפיעה על הטעינה של השניה.

ראיתי שאת המטען שיש לי אפשר לקנות בebay ב70 דולר כולל משלוח . הוא נותן הרבה אופציות אבל נדיר שאי משתמש בהן. הוא יכול גם לנסות "לתקן" אותם אבל זה לוקח יומיים. יש גם תהליך של refresh & analyze שאומר לך את הקיבולת האמיתית של הסוללה. בגדול זה צעצוע די נחמד. יש גם את הc-900 של חברה אחרת אבל ההבדל במחיר לא גדול ואומרים שהוא מתחמם. יש לmaha עוד מטען ל8 סוללות די משוכלל אבל פחות מסובך (תוקעים בו סוללות והוא מטפל בהן) הוא גם די יקר.

האופציה הכי שימושית שלו זה לזהות סוללה מתה - מתי שההתנגדות (אימפדנס) שלה גבוהה מדי הוא מזהה את זה ולא טוען אותה. למטפלת של הבת שלי היו כמה כאילו והיא לא הבינה למה הן עושות לה בעיות.

פורסם

ממה שאני זוכר המחיר של הAA הנטענות בDX זהה למחיר בארץ, אבל המחיר של הAAA הוא ממש מציאה וגם יש להם מטענים טובים ולא יקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים