עבור לתוכן

המלצה ללוח אם למעבד i3 530

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להמליץ על לוח אם מתאים?

תודה

פורסם

כל לוח אם בתושבת 1156 יתאים. אם יש צורך לנצל את כרטיס המסך המובנה יש לבחור בלוח בעל ערכת שבבים H55/H57. כמו כן, עדכן בבקשה שימושים.

כשבוחנים לוח מסתכלים על מגוון התכונות של הלוח (תמיכה בכמות זיכרון מרבית, מספר החיבורים מכל סוג, סוגי החיבורים) ומוודאים שכל מה שאתה צריך קיים בו.

עדיף להתחיל מהזול ביותר ורק אם מבחינתך חסר בו משהו לעלות לבא בתור וחוזר חלילה עד שתגיע ללוח המתאים.

פורסם
  • מחבר

שימושים ביתיים

כמות זיכרון 4 GB מספיק

מספיק חיבורי USB

פורסם

כל לוח אם בתושבת 1156 יתאים. אם יש צורך לנצל את כרטיס המסך המובנה יש לבחור בלוח בעל ערכת שבבים H55/H57.

פורסם

לשימושים ביתיים אתה לא צריך יותר מ-2GB זיכרון, אלא אם כן תאמר לי ששימושים ביתיים כוללים משחקים כבדים.

נניח בצד את העובדה שגם המעבד הוא מעל ומעבר לשימושים פשוטים, פשוט קח את ה-H55 הכי זול שתמצא.

פורסם

כל לוח אם בתושבת 1156 יתאים. אם יש צורך לנצל את כרטיס המסך המובנה יש לבחור בלוח בעל ערכת שבבים H55/H57. כמו כן, עדכן בבקשה שימושים.

כשבוחנים לוח מסתכלים על מגוון התכונות של הלוח (תמיכה בכמות זיכרון מרבית, מספר החיבורים מכל סוג, סוגי החיבורים) ומוודאים שכל מה שאתה צריך קיים בו.

עדיף להתחיל מהזול ביותר ורק אם מבחינתך חסר בו משהו לעלות לבא בתור וחוזר חלילה עד שתגיע ללוח המתאים.

פורסם
  • מחבר

לא פשוט יש כבר מחשב בבית שיש לו 4 GB זיכרון ומשהו נדפק במחשב ואף אחד לא מצליח לתקן את זה (CPU עולה ל100% מלא פעמים ובמיוחד באינטרנט AMD ATHLON X2 3.2GHZ) אז החלטנו לקנות לוח אם ומעבד

פורסם

אם כך זה ממש לא פתרון. קודם צריך לבודד את גורם הבעיה הנוכחית, שנשמעת לפי התיאור כבעיית תוכנה ולא בעיית חומרה.

מה המפרט הנוכחי? כנקודת התחלה טובה לאיתור הבעיה, כשהמעבד מגיע ל-100% תבדוק פשוט ב-Task Manager איזה תהליך משתמש במעבד ומשם יהיה אפשר להמשיך.

פורסם
  • מחבר

תוכנה זה בטוח לא... גם פירמוט וגם החלפת מערכת הפעלה לא עזרו.

המחשב הוא מחשב מורכב AMD GAME

CPU (מעבד):

Athlon X2 6400

Mother Board (לוח-אם):

Asus M3A78EMH HDMI

Memory (זכרון):

Patriot DDR II 800MHZ 2GB

Hard Drive (כונן קשיח):

WD SATA2 320GB 16MB

Graphics (כרטיס.מסך):

Club3D ATI HD3650 512MB DDR3

Optical drive (כונן אופטי):

NEC DVD-RW

Case (מארז):

Recom Blackdraft ATX

Power Supply (ספק כוח):

Recom 450W

OS + Software (מערכת הפעלה ותוכנה):

Vista Premium 32bit + Norton NIS2008

ניסיתי כל מיני דברים, כמו לעדכן את הBIOS

אבל לא מצאתי את הבעיה..

בדקתי בHDTUNE את ההארד דיסק והוא תקין.

במנהל המשימות אין כל כך פתרונות כי וא פשוט מראה שהאקספלורר משתמש בCPU/IE/CHROME

פורסם

נתחיל בזה שהזיכרון הקיים אצלך הוא DDR2, אם תחליף לפלטפורמת Intel מבוססת Core i3 לא תוכל להשתמש בו כי הפלטפורמה משתמשת בזיכרון DDR3.

שנית, ספק הכוח שלך עושה רושם של ג'נרי. אני לא מומחה לספקים אבל כדאי לברר את זה ולהחליפו אם הוא אכן ג'נרי (כעצה כללית ולא קשורה לבעיה הנוכחית).

בקשר לבעיה הספציפית, כן יש פתרונות במנהל המשימות כי לפי מה שאתה אומר הדפדפן הוא זה שצורך את המשאבים, אפילו כאשר אתה משתמש ב-Chrome, אם הבנתי נכון (לא היה ברור כל כך). אם כך צריך לבדוק למה הדפדפן מגיע לכאלה אחוזי שימוש, האם באתרים מסוימים בלבד, האם תמיד?

בנוסף, התקנת מערכת מחדש לא שוללת בעית תוכנה. אם התקנת מחדש את מערכת ההפעלה ואז גם את כל התוכנות שהיו בתצורה הקודמת, למעשה לא עשית הרבה. צריך לנסות לבודד את הבעיה.

אני מציע לך להוריד LiveCD של Linux כמו זה של Ubuntu לדוגמה. אתה מריץ את מערכת ההפעלה מתוך דיסק, אין צורך בהתקנה, תבדוק שם אם התופעה של צריכת משאבים גבוהה מהמעבד בשימוש בדפדפן גם מתרחשת.

אני לא רוצה להסב את הדיון לנושא ששונה מזה עבורו נפתח (ושגם אינו מתאים לפורום הזה) ולכן אני מציע שתגיד אם אתה רוצה להמשיך בדיון על רכישת לוח אם או לנסות לבודד קודם את הבעיה הנוכחית. אם אתה רוצה לנסות לפתור את הבעיה לפני שאתה קונה חומרה חדשה, תפתח בבקשה דיון בפורום המתאים(Windows או תוכנה).

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי אפילו לעשות LIVECD עם האובונטו :kopfpatsch:

הוא כותב הודעות שגיאה ניסיתי כמה פעמים.. (לא פעם ראשונה שאני מתקין לינוקס)

משהו ממש דפוק שם..

יכול להיות באמת שהספק נדפק ובגלל זה המחשב מתחרפן?

פורסם

מה בדיוק הבעיה (הודעה)? באיזה שלב זה קורה? הספק שלך לדעת ג'נרי ויש להחליפו אבל אני לא חושב שהוא בהכרח מקור הבעיה.

ואם ממשיכים בכיוון הזה, פתח בבקשה דיון בפורום המתאים כי הוא שונה מהותית מהנושא לשמו נפתח דיון זה. בדיון פה ניתן יהיה להמשיך אם בכל זאת תחליט להמשיך באפשרות רכישת חומרה חדשה.

פורסם
  • מחבר

בסוף הצלחתי איכשהו להפעיל את האובונטו מUSB אבל עדיין האיטיות חוזרת- זה מצביע על תקלת חומרה ב100% לא?

בקשר לנושא,

חבל לי לזרוק 4GB DDR2 רק בגלל חוסר תאימות, יש לוחות אם שמתאימים למעבדים החדשים וגם תומכים בDDR2? באינטל הכוונה, כי עם AMD כבר נכוונו.

פורסם

תבדוק אם המחשב עדיין באחריות, או שתיקח אותו למעבדה אמינה, ממש חבל לזרוק מחשב כזה. המפרט לא רע.

פורסם

חבל לי לזרוק 4GB DDR2 רק בגלל חוסר תאימות, יש לוחות אם שמתאימים למעבדים החדשים וגם תומכים בDDR2? באינטל הכוונה, כי עם AMD כבר נכוונו.

לא.. רק DDR3.

בסוף הצלחתי איכשהו להפעיל את האובונטו מUSB אבל עדיין האיטיות חוזרת- זה מצביע על תקלת חומרה ב100% לא?

לא. ובבקשה-

אם אתה רוצה לנסות לפתור את הבעיה לפני שאתה קונה חומרה חדשה, תפתח בבקשה דיון בפורום המתאים(Windows או תוכנה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים