עבור לתוכן

מחשב חדש - מסך כחול + ריסט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP, DUAL CORE E8400 , 2 GB RAM

ומהרגע הראשון של המחשב יש מסך כחול + ריסט.

שלחתי ל KSP פעמים לתיקון והם אמרו שזה ההארדיסק, כמובן שזה לא היה זה ופשוט אין להם מושג מה גורם לבעיה.

ההודעת שגיאה שאני מקבל זה:

0X00000024 (0X001902FE , 0XB2F832E4 , 0XB2F835E8 , 0XB2F832E4 , 0X8056C403)

באמת שאין לי מושג מה הבעיה ניסיתי לחפש בגוגל אתה הודעה אבל זה נותן לי רק את התוצאה ל 0X00000024 , שזה מראה בעית חומרה כללית.

המון תודה לעוזרים !

עריכה:

מצטער שאני מקפיץ, אבל אני ממש זקוק לעזרתכם,

המחשב היה ב KSP שלוש פעמים והם טוענים שההודעת שגיאה היא לא קשורה לחומרה אלא לתוכנה, זה לא הגיוני כי התקנתי כמה סוגים של ווינדוס וגם ללא שום תוכנות וזה עדין מבצע לי את הריסטים.

אשמח אם מישהו יכול להגיד לי אם זה וודאי בעית חומרה או אפילו להיות יותר ספציפי.

המון תודה לעוזרים.

פורסם

זה

NTFS_FILE_SYS

כלומר מערכת קבצים פגומה.

אם החנות טוענת שיש בעיה עם הדיסק הקשיח, הם החליפו אותו וגם בדקו שהכל עובד אצלהם?

פורסם
  • מחבר

הם רק החליפו את ההארדיסק באחד חדש.

שניה, יש בעיה שוב פעם בהארדיסק או רק בווינדוס ?

מה עם בעיות חומרה אחרות ? לוח אם/זיכרון, יכול להיות עדין ?

פורסם

99% שמודבר בבעיה של בדיסק הקשיח.

ה לפחות הריצו בדיקות כלליות למחשב לפני שמסרו לך אותו בחזרה?

פורסם
  • מחבר

99% שמודבר בבעיה של בדיסק הקשיח.

ה לפחות הריצו בדיקות כלליות למחשב לפני שמסרו לך אותו בחזרה?

יכול להיות אולי שהדגם לא מתאים לחוח אם שלי? ולבקש דגם אחר ? כי לפחות 2-3 פעמים.

פורסם

איך דגם יכול לא להתאים ללוח אם?

אם משהו לא מתאים אז הוא לא עובד מהתחלה.

לדעתי, אם הם לקחו אחריות על כך שכל המחשב כמו שהוא מורכב תקין הם צריכים לעמוד מאחורי ההכרזה הזאת.

כל זה כמובן אם אתה מתכוון לתת בידהם את כל עניין האבחנה והתיקון.

פורסם

אם הם החליפו באחד חדש אז זה כנראה לא ההרד דסיק. תיקח את המחשב אליהם שוב אני יודע שזה מעצבן אבל זה שווה את זה שבסוף תקבל מחשב תקין.

פורסם
  • מחבר

אם הם החליפו באחד חדש אז זה כנראה לא ההרד דסיק. תיקח את המחשב אליהם שוב אני יודע שזה מעצבן אבל זה שווה את זה שבסוף תקבל מחשב תקין.

הוא היה אצלהם פעמים(כל פעם שבוע וחצי), זה כבר נהיה מטרד, אין שום סיבה שהוא לא יעבוד, כל החלקים במחשב חדשים.

השאלה אם עם ההודעת שגיאה הזאת אי אפשר לקבל את המידע המדויק לגבי הבעיה ?

פורסם

הוא היה אצלהם פעמים(כל פעם שבוע וחצי), זה כבר נהיה מטרד, אין שום סיבה שהוא לא יעבוד, כל החלקים במחשב חדשים.

השאלה אם עם ההודעת שגיאה הזאת אי אפשר לקבל את המידע המדויק לגבי הבעיה ?

הבנתי שההודעות שגיאה מצביעה על ההרדדיסק. אבל אף פעם אי אפשר באמת "להאמין" למחשב.

תראה לפני הרבה שנים (בארץ רחוקה;-)) הייתה לי בדיוק אותה בעיה המחשב היה בערך 10 פעמיים בתיקון. בסוף ימצאו את הבעיה. (וברור שזה מטרד אבל תתעקש עד שתקבל מחשב תקין)

כמובן שתנסה להוריד כל דבר מהצד שלך שיכול לגרום לדברים כאלה. למשל לעבוד שבוע עם ההרדדיסק ריק ולשמור את כל הנתונים שלך במקום אחר.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ, אבל אני ממש זקוק לעזרתכם,

המחשב היה ב KSP שלוש פעמים והם טוענים שההודעת שגיאה היא לא קשורה לחומרה אלא לתוכנה, זה לא הגיוני כי התקנתי כמה סוגים של ווינדוס וגם ללא שום תוכנות וזה עדין מבצע לי את הריסטים.

אשמח אם מישהו יכול להגיד לי אם זה וודאי בעית חומרה או אפילו להיות יותר ספציפי.

המון תודה לעוזרים.

פורסם

תוריד את התוכנה memtest ותריץ סריקה.

תוריד את התוכנה speedfan ותביא לנו תמונה של המחשב במאמץ ע"י התוכנה OCCT ותמונה של הטמפרטורה ללא מאמץ.

יכול להיות שזה בעיית התחממות.

- טכנאים במעבדות של חברות כגון אייבורי,KSP ועוד... הם מתקנים סתם שטויות אם הם לא מצאו את הבעיה ואומרים ללקוחות שהם תיקנו את הבעיה של המחשב והם בכלל לא.

בחצי מהמקרים הטכנאים מתקנים את המחשב כמו שצריך.

פורסם

תריץ MEMTEST במשך כמה שעות טובות.

לי הייתה בעיה דומה והגורם היה זכרונות תקולים.

אם לא תמצא שגיאות ב-MEMTEST תבדוק את הדיסק הקשיח: תריץ בדיקת SMART לדיסק הקשיח בתוכנה כמו HDTUNE ואם גם זאתי תקינה תבדוק סקטורים פגומים ע"י הורדה של הכלי של היצרן של הדיסק הקשיח.

פורסם
  • מחבר

המון תודה לשניכם, אני אבצע את הבדיקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים