פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים clove.co.uk - משלוח זריז, מציינים על אריזת המשלוח שמדובר במחשב כף יד ולא בסמארטפון (= גביית מע"מ בלבד - אלא אם כן בודקים את החבילה מדגמית ואז עולים על כך שמדובר בסמארטפון ולפיכך גובים 33% מכס בנוסף). מבחינת שירות, עושה רושם שהיחיד כאן שהתנסה איתם מבחינה זו לבינתיים הוא m1ke, ולא נראה שהוא כ"כ מרוצה...עם Handtec לא התנסתי.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים אין לי טענות ל clove. הם עונים לכל מייל שלי ואני מבין שאין להם מה לעשות כאשר המעבדה של סאמסוג שם משחקת שש בש במקום לתקן טלפונים... אני לא היחיד, הבחור מXDA שגם דפק את הטלפון שלו ושלח אותו ל handtec ששלחו אותו לאותו מרכז שרות של סאמסונג באנגליה, קיבל את המכשיר שלו באותו לו"ז כמו שלי...קצת יותר מחודש.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים אני יותר מאמין בקטע של מוצר שנדפק עד חודש(~) מתאריך הרכישה, להחליף בלי לשאול שאלות (כל עוד אין בו פגם פיזי, כמובן). זה משהו שהם יכלו לעשות. אבל אולי אני מבקש יותר מדי...
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים יכול להיות שאתה צודק אבל מצד שני אני ראיתי שהמלאי של הגאלאקסי אזל להם תוך איזה שבוע...יכול להיות שאם המכשיר היה קצת פחות פופולארי הם באמת היו נוהגים כך...יכול להיות שלא..... אבל אני מניח שגם handtec לא עושים את זה אז תיקו 0.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים שאלההתקנתי את המקלדת AnySoftKeyboard וגם את חבילת העיברית שלה. אני מקליד את הסמסים בעיברית אבל ההודעות מגיעות כסימני שאלה...אממ ידוע איך אפשר לתקן?
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים קיבלתי את המכשיר החדש, המסקנה הסופית שלי היא שהבעיה בGPS היא חומרתית ונפתרההמכשיר החדש עם JM1, המכשיר הישן עם JPH (שמהנסיון שלי הGPS בה הוא הטוב ביותר)בשימוש בתוכנה GPS TESTהמכשיר החדש מתחבר ל11 לוויינים (מתוך 11 שהוא רואה), המכשיר הישן מתחבר ל8 מתוך 10 שהוא רואההקליטה של המכשיר החדש בכל הלווינים טובה יותר ויציבה לגמרי!!! (במכשיר השני הבארים פשוט משתוללים)
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים I9000 רגיל, הפעם אפשר להיכנס למצב DOWNLOAD וRECOVERYהמכשיר ששלחתי לתיקון לא ידוע לאן הגיע
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים קיבלתי את המכשיר החדש, המסקנה הסופית שלי היא שהבעיה בGPS היא חומרתית ונפתרההמכשיר החדש עם JM1, המכשיר הישן עם JPH (שמהנסיון שלי הGPS בה הוא הטוב ביותר)בשימוש בתוכנה GPS TESTהמכשיר החדש מתחבר ל11 לוויינים (מתוך 11 שהוא רואה), המכשיר הישן מתחבר ל8 מתוך 10 שהוא רואההקליטה של המכשיר החדש בכל הלווינים טובה יותר ויציבה לגמרי!!! (במכשיר השני הבארים פשוט משתוללים)מצד שני, ייתכן שפשוט נפלת על יחידה ספציפית בה ה GPS אכן תקין חומרתית. Scorn קיבל מכשיר עם JF3 וציין שאין לו בעיות מיוחדות עם ה GPS, וכמוהו עוד לא מעט משתמשים ב XDA.נראה לי יותר כמו עניין של מזל, מאשר בעיה שנפתרה בצורה כוללת.הייתי מחזיר את שלי ל Clove, אך מאחר וזה כרוך בלהתייבש לפחות חודש, וגירסאות JP האחרונות פותרות את זה פחות או יותר, אשאר כבר עם מה שיש.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים טוב, המסקנה שלי באמת נחרצתאבל נשמע לי הגיוני שסמסונג גילו אחרי 4 חודשים מה הבעיהאם לא הם באמת מטומטמים
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים יום חדש רום חדש XXJPO http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=792989
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים באמת למי שאין סבלנות לחכות לגרסה הרשמית כשהיא מעבר לפינה הוא פשוט מאזוכיסט..
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים MUST.... NOT.... DOWNLOADDDDD....MM... MUUUSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT..... NOOOTTTTTTTTTTTTTT.. DD D D D DDDDDDDDDDDDDDDDDDDOWN... LOADDDDDDDDDDDDDDD!!111111111
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.