עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

clove.co.uk - משלוח זריז, מציינים על אריזת המשלוח שמדובר במחשב כף יד ולא בסמארטפון (= גביית מע"מ בלבד - אלא אם כן בודקים את החבילה מדגמית ואז עולים על כך שמדובר בסמארטפון ולפיכך גובים 33% מכס בנוסף). מבחינת שירות, עושה רושם שהיחיד כאן שהתנסה איתם מבחינה זו לבינתיים הוא m1ke, ולא נראה שהוא כ"כ מרוצה...

עם Handtec לא התנסתי.

• תגובות 3.3k
  • צפיות 313.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אין לי טענות ל clove. הם עונים לכל מייל שלי ואני מבין שאין להם מה לעשות כאשר המעבדה של סאמסוג שם משחקת שש בש במקום לתקן טלפונים... :nixweiss:

אני לא היחיד, הבחור מXDA שגם דפק את הטלפון שלו ושלח אותו ל handtec ששלחו אותו לאותו מרכז שרות של סאמסונג באנגליה, קיבל את המכשיר שלו באותו לו"ז כמו שלי...קצת יותר מחודש.

פורסם

אני יותר מאמין בקטע של מוצר שנדפק עד חודש(~) מתאריך הרכישה, להחליף בלי לשאול שאלות (כל עוד אין בו פגם פיזי, כמובן). זה משהו שהם יכלו לעשות. אבל אולי אני מבקש יותר מדי...

פורסם

יכול להיות שאתה צודק אבל מצד שני אני ראיתי שהמלאי של הגאלאקסי אזל להם תוך איזה שבוע...יכול להיות שאם המכשיר היה קצת פחות פופולארי הם באמת היו נוהגים כך...יכול להיות שלא..... אבל אני מניח שגם handtec לא עושים את זה אז תיקו 0.

פורסם

שאלה

התקנתי את המקלדת AnySoftKeyboard וגם את חבילת העיברית שלה. אני מקליד את הסמסים בעיברית אבל ההודעות מגיעות כסימני שאלה...

אממ ידוע איך אפשר לתקן?

פורסם

לשנות את הINPUT METHOD בהגדרות של הSMS לUNICODE/AUTOMATIC

פורסם

קיבלתי את המכשיר החדש, המסקנה הסופית שלי היא שהבעיה בGPS היא חומרתית ונפתרה

המכשיר החדש עם JM1, המכשיר הישן עם JPH (שמהנסיון שלי הGPS בה הוא הטוב ביותר)

בשימוש בתוכנה GPS TEST

המכשיר החדש מתחבר ל11 לוויינים (מתוך 11 שהוא רואה), המכשיר הישן מתחבר ל8 מתוך 10 שהוא רואה

הקליטה של המכשיר החדש בכל הלווינים טובה יותר ויציבה לגמרי!!! (במכשיר השני הבארים פשוט משתוללים)

פורסם

תתחדש...שוב :xyxthumbs:

מה לקחת שוב? captivate? מה עם המכשיר ששלחת לתיקון?

פורסם

I9000 רגיל, הפעם אפשר להיכנס למצב DOWNLOAD וRECOVERY

המכשיר ששלחתי לתיקון לא ידוע לאן הגיע

פורסם

קיבלתי את המכשיר החדש, המסקנה הסופית שלי היא שהבעיה בGPS היא חומרתית ונפתרה

המכשיר החדש עם JM1, המכשיר הישן עם JPH (שמהנסיון שלי הGPS בה הוא הטוב ביותר)

בשימוש בתוכנה GPS TEST

המכשיר החדש מתחבר ל11 לוויינים (מתוך 11 שהוא רואה), המכשיר הישן מתחבר ל8 מתוך 10 שהוא רואה

הקליטה של המכשיר החדש בכל הלווינים טובה יותר ויציבה לגמרי!!! (במכשיר השני הבארים פשוט משתוללים)

מצד שני, ייתכן שפשוט נפלת על יחידה ספציפית בה ה GPS אכן תקין חומרתית. Scorn קיבל מכשיר עם JF3 וציין שאין לו בעיות מיוחדות עם ה GPS, וכמוהו עוד לא מעט משתמשים ב XDA.

נראה לי יותר כמו עניין של מזל, מאשר בעיה שנפתרה בצורה כוללת.

הייתי מחזיר את שלי ל Clove, אך מאחר וזה כרוך בלהתייבש לפחות חודש, וגירסאות JP האחרונות פותרות את זה פחות או יותר, אשאר כבר עם מה שיש.

פורסם

טוב, המסקנה שלי באמת נחרצת

אבל נשמע לי הגיוני שסמסונג גילו אחרי 4 חודשים מה הבעיה

אם לא הם באמת מטומטמים

פורסם

באמת למי שאין סבלנות לחכות לגרסה הרשמית כשהיא מעבר לפינה הוא פשוט מאזוכיסט..

פורסם

MUST.... NOT.... DOWNLOADDDDD....

MM... MUUUSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT..... NOOOTTTTTTTTTTTTTT.. DD D D D D

D

D

DD

DDDDD

DDDDDDDD

DOWN... LOADDDDDDDDDDDDDDD!!111111111

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים