עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

הבנתי אותך...

תודה רבה!

המכשיר שלי כרגע בגרמניה בתיקון / החלפה עקב בעייה במסך ואמור להיות אצלי בחזרה עוד שבועיים, ואז אוכל לבדוק.

שמתי לב שכרגע בתוך DeviceDB אין לי שום ערך שדומה למה שרשמת אלא רק ערך אחד שנקרא (Default) שהוא ריק

ועוד ערך אחד שנקרא ForceConvertLCD ומכיל את הערך True .

אולי זה בגלל שעדכנתי את גרסת ה KIES ומאז לא חיברתי את המכשיר...

בכל אופן, האם לדעתך תהיינה בעיות אם אני אנסה זאת עם המכשיר שלי, שנקנה בגרמניה?

והאם יכולה להיות בעיה אם גרסת ה KIES תהיה שונה מאשר אצלך?

• תגובות 3.3k
  • צפיות 312.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חסכתי לך עבודה:

תכנס לREGISTRY ותמחוק את כל הספריה של SAMSUNG תחת HKEY_CURRENT_USER\Software

תעלה את KIES כשהמכשיר מחובר, התוכנה תבנה את הרישום מחדש (זה על מנת שהמספור של המכשיר יהיה 1 ברג'יסטרי)

תטען את אחד מקבצי הREG המצורפים בהתאם לגירסה שאתה רוצה (כל הזמן התוכנה נשארת פתוחה)

ותשדרג

חלק מהגרסאות רוצות TEST MODE וחלק לא

[attachment deleted by admin]

פורסם

אש במכתש!

תודה רבה!

תאמין לי, צריך לשים את זה בפוסט מרכזי, זה אחלה של דבר.

תגיד לי, האם TEST MODE זה משהו בתוך KIES?

והאם צריך שהמכשיר יהיה תחת USB DEBUGGING או משהו בסגנון?

פורסם

טוב, אני אובד עיצות - או שה SIM בעייתי, או שיש בעיית תשתית שדופקת את תעבורת הנתונים באיזור המרכז ללקוחות אורנג', או שההגדרות שלי דפוקות.

בימים האחרונים אני פשוט לא מצליח להשיג חיבור HSDPA יציב. אני נתקל במצבים בהם המכשיר מנסה לטעון עמוד, בין אם זה במרקט ובין אם זה בדפדפן, ולאחר כדקה בה המכשיר מתזז בין 3G ל H, קופצת הודעת שגיאה של הקישוריות (Data connectivity Problem) ולאחר ריפרש זה אולי חוזר לתפקד. נבדקו מס' קושחות וה Cache ריק. אוסיף לכך את בעיית העקביות בתוצאות של Speedtest שציינתי קודם-לכן...

ב Wi-fi הכל תקין, המכשיר תמיד מסונכרן ב umts.

רעיונות?... :-\

פורסם

מבחינת הגדרות, אם תתקין ISRAELPACK מהמרקט ותתקין דרכה את הAPN ההגדרות חייבות להיות בסדר

(צריך להכנס אח"כ להגדרות הAPN ולעשות RESTORE DEFAULTS)

אני באורנג' במרכז ואין לי בעיות אז יש מצב שזה הסים :-\

פורסם

תודה, הצלחתי להשיג סים של סלקום - שם המהירויות לא פחות ממדהימות (קרוב ל 4.5 מביט ביורד, 2.5 בעולה - חבל שאין לי את זה באינטרנט הבייתי).

פורסם

2.5 מגה עולה? יפה...

באיזה מהירויות אורנג' תומכים במקסימום?

פורסם

שאלה טובה, אין לי מושג... הקטע היותר הזוי הוא שמדובר בסים סלקום סטנדרטי ומיושן משו (לא USIM), מעניין כמה הנסיונות שלי הולכים לעלות לזה שבדקתי לו את ה SIM (לא מוגדרת לו חבילת DATA בכלל, Muh3h).

*עדכון* - עושה רושם שהסים (אורנג') שהיה לי אכן תקול או סבל מבעיית תאימות מסויימת עם האנדרומדה. בכל מקרה הוא הוחלף ועם החדש אפילו אין צורך להגדיר את ה APN ידנית או באמצעות סקריפט/xml, המכשיר לוקח את המידע מהסים, גם עבור MMS.

פורסם

יפה

איזה מהירויות אתה מקבל עכשיו?

פורסם

2000(~) יורד, 800(~) עולה.

המערכות של אורנג' אינן חכמות במיוחד, מסתבר שכשאני מבצע שיחות יוצאות מהמכשיר, הם לא יכולים לראות בכלל את מספר ה IMEI שלו (מה שהקשה על תהליך האקטיבציה של ה SIM החדש בהתחלה). ברקורד שלהם מופיע רק ה HD2 ושני המכשירים הקודמים שלי מאז שאני ברשת שלהם.

פורסם

חיפשתי קצת במקומות אחרים, לא כ"כ מצאתי, אולי מישהו פה יודע:

עיקר הבעיה שלי עם עדכוני גרסה זה ה-contacts. אני מסונכרן מול הגימייל, והכל מגובה בכל מיני צורות, אבל יש משהו אחד שמסרב להשתחזר אחרי עדכון גירסה - כל עניין ה-Linked contacts.

אני מסונכרן מול ה-contacts של הג'ימייל, וזה לא היה עניין קצר לדאוג לקשר כל שם מגימייל לאיש קשר בפלאפון. יש איזה דרך שהספר טלפונים, עם הסנכרון והקישור והכל יישמר כמו שהוא בין הגרסאות? איזהשהי תוכנת גיבוי שתנהל את זה כמו שצריך?

מעבר לזה יש את עניין האפליקציות כמובן - חוץ מ-titanium pro, יש איזה משהו (בדגש על חינם, להבדיל מטיטניום) שיכול לגבות ואז להתקין אוטומטית מחדש את כל האפליקציות? הטיטניום בגרסה Lite צריך קליק אישור לכל תוכנה, זה כבר לוקח אותו זמן כמו להוריד מחדש פחות או יותר...

פורסם

סתם שאלה, אם טיטניום עושה את העבודה הכי טוב, למה לא להוסיף עוד 4 דולר לחבילה מלאה?

העניין עם הלינקד קונטאקטס בהחלט יכול לשגע פילים. אבל נדמה לי טיטניום יכול לגבות גם את זה, או שאני טועה?

פורסם

אפשר להוסיף 4 דולר, אבל אם יש משהו בחינם, עדיף, בעיקר כי אני לא ממש רוצה להטריח את עצמי לפתוח חשבונות בכל מיני מקומות כדי שאני אוכל לשלם דרך המרקט - לפחות לא לפני שממש לא תהיה לי ברירה.

והוא לא גיבה לי כמו שצריך את הספר טלפונים, ממש לא...

פורסם

הבנתי אותך...

תודה רבה!

המכשיר שלי כרגע בגרמניה בתיקון / החלפה עקב בעייה במסך ואמור להיות אצלי בחזרה עוד שבועיים, ואז אוכל לבדוק.

שמתי לב שכרגע בתוך DeviceDB אין לי שום ערך שדומה למה שרשמת אלא רק ערך אחד שנקרא (Default) שהוא ריק

ועוד ערך אחד שנקרא ForceConvertLCD ומכיל את הערך True .

אולי זה בגלל שעדכנתי את גרסת ה KIES ומאז לא חיברתי את המכשיר...

בכל אופן, האם לדעתך תהיינה בעיות אם אני אנסה זאת עם המכשיר שלי, שנקנה בגרמניה?

והאם יכולה להיות בעיה אם גרסת ה KIES תהיה שונה מאשר אצלך?

OMRIJ ,

אשמח אם תוכל להתייחס לשתי השאלות האחרונות.

ובנוסף, אשמח אם משתמשים נוספים יוכלו להעיד האם זה עובד אצלם.

פורסם

עובד כמו טייגר מצרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים