עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

עשיתי להן Disable.

ואע"פי שאני משוכנע בכך שחלק מההגדרות שם תלויות בקושחה שאתה צורב (מלבד ערך ה IMEI, ככל הנראה, לפיכך, ייתכן שהתשובה שלי לא רלוונטית ורק משתמשים שרכשו מ Clove ועדיין לא צרבו כל קושחה אחרת יוכלו לספק פרטים רלוונטיים), אספק את המצב כמו שהוא עם JM1.

פרופיל ברירת המחדל בתפריט Setting הוא "OSPS-Real", מלבדו יש עוד שניים - "OSPS TestBed" ו "Mformation". כשאני נכנס להגדרות של "OSPS-Real", פרטי השרת הם : http://dms.ospserver.net:443/v1/device/magicsync/dm - ה Authentication Type הוא MD5.

כשאני מנסה לבצע את העדכון באמצעות "OSPS-Real" על-גבי HSDPA, אני מקבל לאחר מס' שניות Communication Failed. אם אני מנסה לעבור לשני הפרופילים האחרים, המכשיר פשוט נתקע על אימות ומסרב להתקדם. הפתרון הוא אתחול.

בתפריט About Phone -> Status, מה ה IMEI SV של המכשיר שלך (ושל החבר'ה שקנו מ CLOVE)?... שלי 01.

• תגובות 3.3k
  • צפיות 312k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גם 01

פורסם

והגדרות הפרופיל/שרת זהות?...

פורסם

GT-I9000HKDCPW

הקישור שהוא נתן שם מת. בכל מקרה, לאחר העריכה ל DBT (כמו שההוא עשה), הוא נותן לי להוריד את JM1 הרשמית :סוףסוף:.

פורסם

שלי זה GT-I9000HKDCOS

ובאופן כללי אלו ההגדרות שלי

[attachment deleted by admin]

פורסם

די דומה. אולי שווה לך להעלות מחדש רק עם IMEI מצונזר - רק לשם הפראנויה, ת'יודע...

פורסם

GT-I9000HKDCPW

הקישור שהוא נתן שם מת. בכל מקרה, לאחר העריכה ל DBT (כמו שההוא עשה), הוא נותן לי להוריד את JM1 הרשמית :סוףסוף:.

למה בדיוק שינית?

ובאיזו גירסה אתה? אתה לא כבר בJM1?

פורסם

כן, אבל לא מצאתי לגירסה הזו Voice Search/Actions שעובד כמו שצריך. JM1 הרשמית אמורה להכיל את זה מובנה.

פורסם

הוא הציע לך לעדכן מJM1 לJM1?

שינית ל GT-I9000DBT?[br]פורסם בתאריך: 23.08.2010 בשעה 20:01:33

צודק :)

[br]פורסם בתאריך: 23.08.2010 בשעה 20:08:12

אוי, זה כ"כ איטי...

[attachment deleted by admin]

פורסם

מסתבר שכן... :cool2:

וזה בהחלט איטי. בטח מוריד מהשרתים הדפוקים של סמסונג בקוריאה, לשם בקושי ל ISPים שלנו יש גישה.

פורסם

קראתי איפהשהו שמשתמשים מסויימים קיבלו JM2 ואפילו JM3 רשמי, לא?

פורסם

אכן, אתה צריך להתחיל לשחק עם הקודים של המדינות בשביל לראות אם יש גרסאות עדכניות יותר. אני אשאיר את זה לסופ"ש.

פורסם

ךםך, לך תדע. עוד נקבל איתם עברית בטעות...[br]פורסם בתאריך: 23.08.2010 בשעה 20:30:49

כמו שחשבתי - ה CSC שירד (DBT) שם את המכשיר בהגדרת ברירת מחדל של השפה הגרמנית. תושבי בריטניה עם מכשירי Unbranded אמורים לקבל את OXA אאל"ט. לא ממש עקרוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים