פורסם 2010 בנובמבר 2615 שנים שאלה קצת לא קשורה... חבר מאוד טוב שלי נוסע לחו"ל עוד מאט לחודש ימים, לתיאלנד וכנראה גם הונג-קונג, האם כדאי להגיד לו לקנות את הגלקסי או לחכות לנקסוס S?ואם כן לקנות, היכן אתם ממליצים?תודה.חברים אפשר קצת עזרה... יום ראשון הוא נוסע.
פורסם 2010 בנובמבר 2615 שנים יש למישהו קבצים למסך נעילה סטוק ומוד בטריה לרום של אורנג'?אתה משתמש ברום של אורנג'? אחרית הימים הגיעה? חחאני אחפש אם יש לי משהו...
פורסם 2010 בנובמבר 2615 שנים תגידו איך אתם טוענים את הפלא (מי שלא קנה בארץ) ? מטען USB ומחברים כבל מיקרו ?חיפשתי באיביי וDX ואני לא מוצא מטען מיקרו USB עם פלאג אירופאי בפחות מ50 שקל בשום מקום ..
פורסם 2010 בנובמבר 2615 שנים אני משתמש בתקע מתאם (בריטי-ישראלי) שעלה לי פחות מ 20 ש"ח בסתם חנות למוצרי אלקטרוניקה מתחת לבית.http://img502.imageshack.us/img502/8528/20101126204834.jpg
פורסם 2010 בנובמבר 2615 שנים גם אני קניתי מתאם בדיוק כזה ב14 שקל אאלט.בשבועות הראשונים השתמשתי בכבל USB כדי להטעין.אבל הבנתי שזה מטעין לאט יותר אז קניתי מתאם.
פורסם 2010 בנובמבר 2715 שנים שלום לכולם, מרוב עמודים בפוסט הזה הלכתי כבר לאיבוד..אני אמור לקבל מחר את הSGS שלי סוף סוף, ואני לא יודע מאיפה להתחיל - רומים מומלצים? תוכנות שחובה? באגים לתקן ופיקסים הכרחיים?יותר מדי מידע יש לאנדרואיד..
פורסם 2010 בנובמבר 2715 שנים שלום לכולם, מרוב עמודים בפוסט הזה הלכתי כבר לאיבוד..אני אמור לקבל מחר את הSGS שלי סוף סוף, ואני לא יודע מאיפה להתחיל - רומים מומלצים? תוכנות שחובה? באגים לתקן ופיקסים הכרחיים?יותר מדי מידע יש לאנדרואיד..כנס לiandroid בשביל מידע בעברית וxda בשביל כל השאר
פורסם 2010 בנובמבר 2715 שנים שאלה:איך אני יודע אם מותקן אצלי FLASH 10.1?ואני חייב לציין שהGPS מפתיע לטובה.כרגע אני בתוך ממ"ד!!! והוא קולט לווינים.
פורסם 2010 בנובמבר 2715 שנים אני מחליט לנעול את הדיון הזה. הוא הפך מביקורת + חוודים והתרשמויות על SGS לדיון על כל דבר שרק קשור לאנדאורידתודה עמרי ו-SCORN על הביקורות והעזרה בדיון למתלבטיםלאחרים - בשביל כל נושא יש לפתוח דיון מסודר.תודה רבה ושבוע טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.